- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия сковородок: Emotion. Диаметр: 25
Дуже подобається.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия сковородок: Emotion. Диаметр: 25
Найкраща пательня для млинців у світі!!! Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Одні переваги
- Недостатки:
- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия сковородок: Emotion. Диаметр: 25
Супер сковорода
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия сковородок: Emotion. Диаметр: 25
Самая лучшая из лучших!!!
- Достоинства:
- Нержавейка
- Недостатки:
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия сковородок: Emotion. Диаметр: 25
Блины получаются равномерные,легко раскатывается тесто и не пригорают, советую
- Іванна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия сковородок: Emotion. Диаметр: 25
Дуже класна. Рекомендую
- Артем Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия сковородок: Emotion. Диаметр: 25
Сковорода чудова для млинців — рівномірно прогрівається й нічого не прилипає. Важка, завдяки чому стоїть стабільно на плиті та тримає тепло довго. Зручна ручка, оптимальний розмір. Якістю дуже задоволений!
- Валерій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия сковородок: Emotion. Диаметр: 25
Гут,якість справжня
- Достоинства:
- Гарна
- Недостатки:
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия сковородок: Emotion. Диаметр: 25
Сковорода-супер,задоволена.
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия сковородок: Emotion. Диаметр: 25
Супер,дуже рекомендую
- Достоинства:
- Найкраща
- Недостатки:
Гарна якісна сковорода,дочекалася гарної знижки,дякую
- Достоинства:
- Шикарна,тефаль,важкувата
- Недостатки:
- Терещенко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия сковородок: Emotion. Диаметр: 25
Чудова сковорідка, головне що не прилипає
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия сковородок: Emotion. Диаметр: 25
Мне нравится, тяжеленькая, дно не выгибается. Пришла без повреждений. Готовить на ней одно удовольствие. Блины и панкейки прожариваются равномерно.
*Готовлю на газовой плите- Достоинства:
- увесистая, толстое дно которое не выгибается, покрытие
- Недостатки:
- для себя не нашла
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия сковородок: Emotion. Диаметр: 25
дуже задоволений покупкою... швидко, якісно готує. не пристають взагалі, навіть не потрібно нічим змащувати. млинці робити одне задоволення)
- Достоинства:
- чудова сковорідка, швидке приготування.
- Недостатки:
- не знайшов
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия сковородок: Emotion. Диаметр: 25
Раніше приготування млинців було для мене справжнім випробуванням, тісто прилипало, млинці рвалися, а сковорідка після кожного використання потребувала довгого і важкого чищення. Тепер усе стало набагато простіше та приємніше. Ідеально гладка поверхня з антипригарним покриттям просто дивовижна. Тісто легко розтікається по сковорідці, виходять тонкі, рівні млинці з красивими золотистими краями. І найголовніше, в мене нічого не прилипає. Крім того, сковорідка легко миється. Достатньо просто протерти її губкою, і вона знову блищить, як нова. На повну, задоволена.
- Достоинства:
- Якість. Нічого не пригорає, доволі легка та зручна у використанні.
- Недостатки:
- Занадто легка.
- Ілля М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия сковородок: Emotion. Диаметр: 25
Ідеальна сковорідка, млинці робить як конвеєр, швидко всі рівні і однакові. Спочатку скептично до такого роду сковорідок був, а тепер навіть не уявляю як без неї млинці готував
- Достоинства:
- Титанове покриття, можливість мити в посудомийній машині, довго залишається гарячою (треба звикнути), легко миється
- Недостатки:
- Важка, довго залишається гарячою
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия сковородок: Emotion. Диаметр: 25
Чудова якісна сковорідка, виконана з нержавіючої сталі, що для мене було перевагою серед інших моделей.
- Достоинства:
- Якість, нержавіюча сталь
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия сковородок: Emotion. Диаметр: 25
Бомба пушка, сама жарит и варит(даже), берите не прогадаете :D
- Достоинства:
- Жарит
- Недостатки:
- Нельзя забивать гвозди
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия сковородок: Emotion. Диаметр: 25
Моя улюблена сковорідка
- Еліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Серия сковородок: Emotion. Диаметр: 25
В нашій сімʼї є традиція - кожної неділі чоловік готує всім млинці. Нещодавно подарувала йому сковорідку для млинців Tefal. Чоловік каже, що дуже задоволений- спеціальна форма сковорідки дозволяє готувати млинці ще швидше , а червоний індикатор вказує, коли сковорідка готова для використання.