- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
При отриманні не уважно продивилась на наявність браку, вже побачила дома коли почала жарити і накрила кришкою. Сковорідка деформована.
- Достоинства:
- Покриття цілісне, відповідає всім описаним характеристиками.
- Недостатки:
- Деформоввна
Представник брендуДоброго дня, Світлано.
Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація.
Ми рекомендуємо перевіряти товар під час отримання. Якщо після отримання були виявлені зауваження до стану товару, Ви можете звернутися до чату магазину Rozetka для розв'язання питання.
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Два раза с момента покупки использовал. Макароны разогревал и плов. Понравилось. Не прилепает ничего. Легко моется
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
В описі цієї сковороди підкупило те, що вона стійка до металевих предметів. Проконтролювати всіх домашніх, а особливо батька, який все життя звик до старого чавуну і звичайних виделок, просто неможливо.
Користуємося ще недовго, але перші враження чудові. Досить високий бортик, нічого не прилипає, дно металеве під індукцію - відразу відчувається якісна річ. Пару разів таки ловила своїх на гарячому, коли перемішували страву звичайною ложкою, але покриття залишилося як нове. На всяк випадок ще раз провела бесіду про виделки та ножі, але нарешті мені спокійніше. Сподіваюсь, з цією сковородою ми забудемо про подряпини, навіть якщо хтось знову проігнорує силіконову лопатку.- Достоинства:
- Не деформується, гладеньке покриття їжа легко ковзає і не пригоряє, просто миється, чудовий об'єм на всю родину
- Алла ГрищенкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Користувалась різними сковорідками і дійшла висновку, що Tefal найкращі, бо в моїй родині саме вони витримують щоденне використання, а готуємо ми багато. Це якась новинка, я таке люблю, зазвичай це вже щось покращене та більш довговічне. Виробник обіцяє, що можна користуватися навіть металевими лопатками. Не думаю, що будемо це перевіряти, але це додає впевненості.
- Достоинства:
- Вмістка, якісне покриття, зручна ручка
- Недостатки:
- Поки жодних нарікань
- Оксана ЧубОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Довго не могла обрати сковорідку на заміну старій, і нарешті знайшла цю красуню. Готувати в ній, одне задоволення, навіть чоловік уже підхопив ініціативу й смажить свою улюблену рибу та курячі гомілки. Покриття справді стійке, перевірено на практиці. Ручка зручна, приємна на дотик, а сама сковорідка легко миється. Великі бортики, окремий плюс, зручно перемішувати, нічого не випадає. І нарешті розібралась з індикатором нагріву, дуже зручна штука, тепер чітко розумію, коли сковорідка готова до приготування і легко уникаю перегріву.
- Достоинства:
- Якісне та стійке покриття, легко миється, їжа не пристає
- Недостатки:
- Важка
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Однозначно топ. Метал досить товстий, тому сковорода гріється трохи довше за мою минулу сковорідку, але зате прогрів іде рівномірно по всій площі.
Вже встигла протестувати. Посмажила рибне філе, сирники та приготувала засмажку для борщу. Все гарно ковзає по поверхні, не прилипає. Різниця з дешевшими тонкими сковорідками колосальна: тут нічого не горить за секунду. На пакуванні є інформація про відсутність шкідливих речовин. Для мене це дуже важливо: здоров'я моєї родини безцінне. Мій висновок: вона того варта!- Достоинства:
- Безпечне покриття, рівномірний нагрів, зручні бортики, є індикатор нагріву, виробництво Франція
- Недостатки:
- Не знайшла
- Марина ЗайченкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Гарна сковорідка, дуже люблю в ній готувати. Вважаю її універсальною готую все підряд плов, піцу, м’ясо, яєшню, смажену картоплю, чебуреки, навіть пасту пробувала і все виходить добре. Антипригарне покриття справді якісне, за весь час користування нічого не пригоріло, а миється дуже легко. Також подобається, що сковорідка швидко і рівномірно нагрівається. Одразу придбала ще й кришку Tefal, тепер маю повноцінний і зручний набір.
- Достоинства:
- Універсальна, антипригарне покриття, швидко нагрівається
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Чудова сковорідка.