Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Набор посуды Tefal Duetto+ 6 предметов (G719S655)

Оценка пользователей 4.45/5
  • Світлана Д***

Користуюся посудом Тефаль давно. Якісний, комфортний, задоволена-раджу

• Екатерина Л***

Взагалі гарний набір, але у мене окисляється дно зазвичай, залишаються розводи. І от кришки, через їх широкі боковушки не зручно ставити та мити в посудомийці, виходить кришка займає так добру площину. А також, якщо користуватися на газу, то ручки нагріваються, без полотенця не взятись.

Доброго дня, Катерино.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      Вся продукція Tefal проходить обов’язкову сертифікацію та відповідає стандартам безпеки матеріалів, що контактують з їжею. Набір посуду Tefal Duetto+ виготовлений із нержавіючої сталі преміум якості 18/10.
      Ручки з нержавіючої сталі можуть нагріватися під час тривалого приготування, тому для безпеки радимо користуватися кухонними рукавицями. Важливо також, щоб полум’я не виходило за межі дна посуду та не торкалося ручок.
      Плями рекомендуємо видалити за допомогою 8% білого оцту — налийте близько 0,5 л і залиште на годину без нагрівання. Або скористайтеся розчином лимонної кислоти (0,5 л води + 25 г кислоти), закип’ятіть, залиште на 15 хвилин і добре промийте водою. У разі потреби процедуру можна повторити.
      Якщо ситуація не зміниться, радимо звернутися до магазину для проведення експертизи.

• Оксана М***

Набір гарний і зручний в користуванні.

Достоинства:
    Не гріються ручки
  • Руслан

Пока не пользовались, но по внешнему виду очень качественный набор. Сталь - нержавейка точно, толщина стенок добротная, порядка 1,5 мм. Дно толстое, равномерность нагрева точно будет на высоте. Жена очень довольна набором. Говорит, что очень правильный подбор объемов. Недостаток один - цена. Даже с 48% скидкой это очень дорого. Брал на подарок, только поэтому не пожалел денег.

Достоинства:
    Качество изготовления, материал
    Недостатки:
    цена

Доброго дня, Руслане.
      Дякуємо за покупку та позитивні враження від використання посуду Tefal.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин не було можливості вчасно відповісти на Ваш відгук.
      Розуміємо, що ціна може здаватися високою, проте вона відображає використання високоякісних матеріалів, ретельний контроль виробництва та довговічність продукції. Наша 10-річна гарантія на вироби з нержавіючої сталі підтверджує впевненість у надійності та тривалому терміні служби нашого посуду. Всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції, проходять міжнародні перевірки та сертифікацію, що гарантує їх безпечність. Вся продукція бренду Tefal  відповідає всім вимогам і стандартам, запропонованим законодавством до матеріалів, що знаходяться в тісному контакті з їжею.​
      Інвестуючи в продукцію Tefal, Ви отримуєте не лише функціональний та естетично привабливий посуд, але й впевненість у його якості та безпеці для Вашої родини.

• Ірина Ш***

Перше використання показало, що це не Tefal

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Китайська підробка

Доброго дня, Ірино.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю, з технічних причин ми не мали змоги переглянути Ваш відгук раніше.
      Можемо Вас запевнити, що на сайті інтернет-магазина Rozetka представлений оригінальний посуд бренду Tefal, а також відповідає всім вимогам і стандартам, запропонованим законодавством до матеріалів, що знаходяться в тісному контакті з їжею.
      Бувають випадки, коли прояв плям у новому посуді не свідчить про заводський дефект.
      Подібний наліт може свідчити про використання води, яка містить певну кількість солей та різноманітних мінералів, що впливають на загальну картину.
      Для видалення плям рекомендуємо використовувати такий розчин: налийте в посуд 0,5 л білого столового оцту та не нагріваючи залиште його на 1 годину.
      Також можливо використовувати лимонну кислоту.
      Потрібно закип'ятити 0,5 л води, додати 25 г лимонної кислоти та залишити розчин у посуді на 15 хвилин, після чого ретельно обполоснути.
      У разі необхідності процедуру можна повторити.
      Сподіваємося, що надалі Ви зможете гідно оцінити всі переваги цього набору посуду.

• Ізабелла А***

Швидка доставка, класна ціна за таку якість

• Алла К***

Це був подарунок для мами, вона давно казала, що пора вже замінити її каструлі, от і вийшов корисний та водночас практичний подарунок для улюбленої і найкращої у світі господині)))

Достоинства:
    На подарунок саме те шо треба
    Недостатки:
    Немає, все добре
  • Неля Б***

З переїздом на нову квартиру, закуповуємо зараз все нове ну і також посуд. Цей чудовий набір не обійшли стороною. Каструлі хороші, якісні нержавіюча сталь. Готую в них різні страви, подобається ковшик, на сніданок швидко заварюю вівсянку собі та дітям. Набір саме те що потрібно, для кожної господині. Рекомендую до придбання. Тепер на черзі купівля нових сковорід, також цього бренду, ще жодного разу не розчарувалась якістю виробника

Достоинства:
    Якісний матеріал, набір саме те що потрібно. Гарна ціна
  • Валентина М***

хороший набір посуду
    зроблено все якісно, нержавійка гладка на дотик і гарно відполірована. всередині кожної каструлі є мірна мітка, що дуже зручно, якщо готувати щось суто за рецептом. сподобалися носики для зливу, і в кожній кришці відповідні отвори з більшою та меншою перфорацією

Достоинства:
    гарна якість, продумані носики для зливу як на каструлях, так і на кришках
    Недостатки:
    не вистачає сковорідки, будемо купувати окремо
  • Ольга Д***

Каструлі гарної якості. За об'ємом саме те що мені потрібно. Вже в них майже все спробувала приготувати, тушене м'ясо, борщ, суп, кашу, макарони, нічого не пристає до дна.
    Вимиваються добре. Мають також зручні кришки, з отвором для зливу, як на мене, це дуже зручно.
    Хочу також зауважити що також на них відповідно приємна ціна.

Достоинства:
    Об'єм, якість. В наборі є кришки.
    Недостатки:
    Не помітила.
  • Любов

Для нашої сім'ї цього комплекту посуду достатньо, щоб можна було зварити борщ, холодець, суп, якийсь компотик чи узвар, відварити вареники чи макарони. Ковшик в основному використовуємо для приготування сніданків, у ньому гарно виходить молочна каша, також можна відварити яйця або сосиски.

Достоинства:
    Універсальний набір, підійде для всього.
    Недостатки:
    Жодних недоліків.