Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Набор посуды Tefal Duetto+ 10 предметов (G719SA55)

Оценка пользователей 4.8/5
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Посуд від Тефаль як завжди чудовий. Давно користуюсь посудом саме цієї марки. Мені повністю сподобався цей набір і цього разу,

• Наталя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Користуюсь цим набором більше року щодня. Докупила ще дві аналогічні каструлі по 10л. Дуже задоволена зручністю, дизайном кришок, якістю та надійністю цього посуду.

Достоинства:
    Зливний «носик».
  • Мария К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Якісний матеріал, сучасний вигляд, ручно зливати воду. Прозорі кришки, рекомендую.

Достоинства:
    Все що потрібно в одному наборі
  • Оксана Б***

Чудовий набір.

Достоинства:
    Добре мається. Зручно заливати воду.
    Недостатки:
    Немає.
  • Євгенія Ч***

Дякую,набір чудовий

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Дуже зручно готувати,та дуже задоволені кришками відмінно.

Достоинства:
    Тефаль є тефаль
    Недостатки:
    Не має
  • Марина Х***

Відмінно

• Єлизавета Ш***

Каструлі суперові.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Придбали для мами на день матері цей чудовий набір. Перші кілька днів мама ним просто милувалася. Тепер вже користується і тішиться - дуже зручний, продуманий, якісний. Окремо хочу відзначити можливість зливу рідини без зняття кришки - дуууже зручно. Дякую Тефаль та Розетці!

• Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Рекомендую набір Tefal Duetto+ усім, хто шукає якісний, надійний і зручний посуд для щоденного використання.

Достоинства:
    Користуюся набором посуду Tefal Duetto+ і дуже задоволена якістю. Посуд гарний, зручний у використанні та має сучасний вигляд. Особливо сподобалися зливний носик і спеціальні отвори в кришці для зливу води — це дуже практично та економить час під час приготування їжі. Посуд виготовлений з якісної нержавіючої сталі, легко миється та довго зберігає свій гарний вигляд. Товсте дно забезпечує рівномірний нагрів, тому страви готуються швидко й не пригорають.
    Недостатки:
    За час користування жодних недоліків не виявила.
  • Анастасія Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Чудовий набір. Користуюсь більше року. Ніяких нарікань нема. Каструлі зручні і покривають базові потреби сім'ї.

Достоинства:
    Легкі, якісні, зручні кришки з отворами для зливання води.
  • Батрак Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Дуже гарний і якісний посуд.Рекомендую!

• Петро Ф***

Дуже гарний набір,рекомендую.

• Микола Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Наразі те що подобається хазяйці ,що з бічними отворами на проміжку ,та широкі на комфорці відчутно вагу металу а не фольги

• Михайло П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Достоинства:
    Комплектація
  • Леся М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Набір надзвичайно гарний, а головне легкий у догляді, так і хочеться щось смачненьке в ньому приготувати. А ще довговічний, давно віддаю перевагу саме посуду від Tefal.

Достоинства:
    Довговічний та практичний
  • Володимир Г***

Гарна якість товару

Достоинства:
    Гарний колір
    Недостатки:
    Немае
  • Степан З***

Норм

• Олександр У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Гарно виглядає, зручно користуватись. Зливати воду дуже зручно з такою конструкцією кришок - друшляк не потрібен. З нюансів - не дуже зручно залишати кришку привідкритою, саме через цю конструкцію. Проте, це було очікувано. Якщо після використання з'являться плями чи розводи на металі, все легко видаляється стандартним в таких випадках засобом - оцтом. В цілому - враження позитивні.

Достоинства:
    Нормальний метал, конструкція кришок
    Недостатки:
    Не дуже зручно залишати кришку привідкритою
  • Лариса Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Купила набір Tefal Duetto на 10 предметів і просто мега-задоволена! Користуюся вже певний час, і це реально любов. Каструлі якісні, важкенькі, нічого не пригорає. Дуже подобається, як усе продумано — особливо носики для зливу і дірочки на кришках, тепер друшляк взагалі не потрібен.

Достоинства:
    Каструлі виглядають дуже стильно, сталь добротна, дно товсте, тому тепло тримають чудово і прогріваються рівномірно.
  • Марина Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Користуюся вже більше року цим набором. Ніяких пробоем не було виявлено. Якісний та красивий посуд, Tefal ще ніколи мене не підводив.

Недостатки:
    Не знайшли
  • Олексій

Товар супер

• Інна К***

Це вже другий комплект.
    Першим користуюся сама, а другий вирішили взяти на подарунок мамі.

Достоинства:
    Мені подобається все. Розмір, кількість у наборі, ну і звичайно це якісний матеріал. А ще те, що РОЗЕТКА дає можливісь взяти покупку частинами
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Дуже якісний посуд, користуюсь, задоволена.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Гарні каструлі, якісні, добре миються, надійні, рекомендую.

• Леся Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Достоинства:
    Все
  • Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Доволен но объем не соответствует так как крышка занимает 2 см высоты и по факту не 6.1 литра а 5-5.5 а так огонь, но брать надо с ручками что фиксируют крышку

Достоинства:
    Удобно сливать воду
    Недостатки:
    Не верный объем за счет высоких бортов крышки
      Представник бренду

Доброго дня, Олександр.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      У наборі посуду Tefal Duetto+ 10 предметів (G719SA55) на пакуванні виробника зазначений загальний об’єм каструлі – 6,1 л. Всередині каструлі градуюванням помічено корисний об'єм – 5 л. Фактичний обсяг, закладених інгредієнтів та рідини може бути меншим на 10-15%.
      Загальна висота каструлі об’ємом 6 л з кришкою: 22,5 см. Висота каструлі без кришки: 16,5 см.
      Зверніть, будь ласка, увагу, що інформація про загальний та корисний об’єм каструль Tefal зазначена на сайті у розділі "Характеристики".
      Бажаємо приємного користування.

• Валерія Б***

Якісний набір посуду.

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Гарний товар все прийшло як в опису вказано )

• Сергій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Я не знаю що написати.Це жесть.В наборі одні кастрюлі,по факту привезли інші.Навіщо мені ковш на один літр.Я ору.У мене немає слів.....

• Гість

На позначці вказано робочий об'єм, а в характеристиках - фактичний, якщо налити рідину до верху

Представник бренду

Доброго дня, Сергію.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин ми не мали змоги вчасно відповісти Вам.
      На пакуванні виробника зазначений загальний об’єм каструлі (до країв).
      Корисний обсяг закладених інгредієнтів та рідини буде меншим.
      Це пов'язано з тим, що під час кипіння об'єм рідини збільшується, і важливо залишати достатньо місця, щоб уникнути переливання.
      Ківш з кришкою на 16 см, що входить до набору, насправді є дуже корисним у щоденному користуванні. У ньому зручно підігрівати рідини, готувати соуси, каші, крем-супи чи порції гарніру — саме для невеликих обсягів, де не потрібна велика каструля, він часто стає незамінним.
      Втім, якщо в процесі користування Ви зрозумієте, що Вам зручніше працювати з більшим об’ємом, можна доукомплектувати набір додатковим ковшем Tefal Duetto+ на 2 літри.
      Детальніше ознайомитись з даним посудом можна за наступним посиланням:
      ссылка
      Сподіваємося, що зовсім згодом Ви зможете гідно оцінити всі можливості цього набору посуду, а користування буде максимально комфортним.
      Бажаємо приємного користування.

• Олег Д***

СуПППер

• Міра С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Мати давно хотіла новий набір.
    Ось не так давно замовила, прийшов швидко.
    Все складено гарно, блискучий, приємний на дотик, ручки міцно тримаються, а от кришки особливо сподобались, наскільки вже все продумано, ці дірочки, просто топ. Готувати в них ще не встигли, сподіваємось все буде добре. На вигляд все сподобалось, універсальний набір.

Достоинства:
    Дірочки на кришках для зливу.
    Недостатки:
    Ще не готували в них.
  • Яна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Шукала набір посуду для нової індукційної плити.За складом і ціною найбільше підійшов цей та й виробник відомий.Ззовні дуже привабливо виглядає і зроблено все на совість,ручки мають клепкове кріплення а отже міцно триматимуться.На кришках і зливні отвори а на каструлях і ковшику спеціальні носики що значно полегшують зливання зайвої рідини і просто переливання в іншу місткість. Покупкою задоволена на всі 100!

Достоинства:
    Продумана кожна деталь
    Недостатки:
    Не знайшла недоліків
  • Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Хороший набір посуду, компактно складається і займає мало місця на полиці. Посуд з цього набору легко мити. Він не залишає слідів їжі та швидко висихає. Кришки мають отвір для випаровування, та дірочки, це так зручно, коли щось потрібно злити швидко, не шукаючи друшляка. До того ж кришка добре прилягає і не пропускає пару. Я дуже задоволений цим набором. Він має гарне співвідношення ціни і якості. Я рекомендую його всім, хто шукає якісний і практичний посуд.

Достоинства:
    Чудове співвідношення ціни і якості!
    Недостатки:
    Не вистачає до набору тарілок та виделок з ложками)))