ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Набор посуды Tefal Duetto+ 10 предметов (G719SA55)

Есть в наличии

4.8/5
Оценка пользователей 4.8/5
  • Віталій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Не пригорає їжа добре відмиваються в посудомийці

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Посуд від Тефаль як завжди чудовий. Давно користуюсь посудом саме цієї марки. Мені повністю сподобався цей набір і цього разу,

• Наталя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Користуюсь цим набором більше року щодня. Докупила ще дві аналогічні каструлі по 10л. Дуже задоволена зручністю, дизайном кришок, якістю та надійністю цього посуду.

Достоинства:
    Зливний «носик».
  • Мария К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Якісний матеріал, сучасний вигляд, ручно зливати воду. Прозорі кришки, рекомендую.

Достоинства:
    Все що потрібно в одному наборі
  • Оксана Б***

Чудовий набір.

Достоинства:
    Добре мається. Зручно заливати воду.
    Недостатки:
    Немає.
  • Євгенія Ч***

Дякую,набір чудовий

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Дуже зручно готувати,та дуже задоволені кришками відмінно.

Достоинства:
    Тефаль є тефаль
    Недостатки:
    Не має
  • Марина Х***

Відмінно

• Єлизавета Ш***

Каструлі суперові.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Придбали для мами на день матері цей чудовий набір. Перші кілька днів мама ним просто милувалася. Тепер вже користується і тішиться - дуже зручний, продуманий, якісний. Окремо хочу відзначити можливість зливу рідини без зняття кришки - дуууже зручно. Дякую Тефаль та Розетці!

• Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Рекомендую набір Tefal Duetto+ усім, хто шукає якісний, надійний і зручний посуд для щоденного використання.

Достоинства:
    Користуюся набором посуду Tefal Duetto+ і дуже задоволена якістю. Посуд гарний, зручний у використанні та має сучасний вигляд. Особливо сподобалися зливний носик і спеціальні отвори в кришці для зливу води — це дуже практично та економить час під час приготування їжі. Посуд виготовлений з якісної нержавіючої сталі, легко миється та довго зберігає свій гарний вигляд. Товсте дно забезпечує рівномірний нагрів, тому страви готуються швидко й не пригорають.
    Недостатки:
    За час користування жодних недоліків не виявила.
  • Анастасія Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Чудовий набір. Користуюсь більше року. Ніяких нарікань нема. Каструлі зручні і покривають базові потреби сім'ї.

Достоинства:
    Легкі, якісні, зручні кришки з отворами для зливання води.
  • Батрак Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Дуже гарний і якісний посуд.Рекомендую!

• Петро Ф***

Дуже гарний набір,рекомендую.

• Микола Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Наразі те що подобається хазяйці ,що з бічними отворами на проміжку ,та широкі на комфорці відчутно вагу металу а не фольги

• Михайло П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Достоинства:
    Комплектація
  • Леся М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Набір надзвичайно гарний, а головне легкий у догляді, так і хочеться щось смачненьке в ньому приготувати. А ще довговічний, давно віддаю перевагу саме посуду від Tefal.

Достоинства:
    Довговічний та практичний
  • Володимир Г***

Гарна якість товару

Достоинства:
    Гарний колір
    Недостатки:
    Немае
  • Степан З***

Норм

• Олександр У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Гарно виглядає, зручно користуватись. Зливати воду дуже зручно з такою конструкцією кришок - друшляк не потрібен. З нюансів - не дуже зручно залишати кришку привідкритою, саме через цю конструкцію. Проте, це було очікувано. Якщо після використання з'являться плями чи розводи на металі, все легко видаляється стандартним в таких випадках засобом - оцтом. В цілому - враження позитивні.

Достоинства:
    Нормальний метал, конструкція кришок
    Недостатки:
    Не дуже зручно залишати кришку привідкритою
  • Лариса Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Купила набір Tefal Duetto на 10 предметів і просто мега-задоволена! Користуюся вже певний час, і це реально любов. Каструлі якісні, важкенькі, нічого не пригорає. Дуже подобається, як усе продумано — особливо носики для зливу і дірочки на кришках, тепер друшляк взагалі не потрібен.

Достоинства:
    Каструлі виглядають дуже стильно, сталь добротна, дно товсте, тому тепло тримають чудово і прогріваються рівномірно.
  • Марина Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Користуюся вже більше року цим набором. Ніяких пробоем не було виявлено. Якісний та красивий посуд, Tefal ще ніколи мене не підводив.

Недостатки:
    Не знайшли
  • Олексій

Товар супер

• Інна К***

Це вже другий комплект.
    Першим користуюся сама, а другий вирішили взяти на подарунок мамі.

Достоинства:
    Мені подобається все. Розмір, кількість у наборі, ну і звичайно це якісний матеріал. А ще те, що РОЗЕТКА дає можливісь взяти покупку частинами
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Дуже якісний посуд, користуюсь, задоволена.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Гарні каструлі, якісні, добре миються, надійні, рекомендую.

• Леся Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Достоинства:
    Все
  • Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Доволен но объем не соответствует так как крышка занимает 2 см высоты и по факту не 6.1 литра а 5-5.5 а так огонь, но брать надо с ручками что фиксируют крышку

Достоинства:
    Удобно сливать воду
    Недостатки:
    Не верный объем за счет высоких бортов крышки
      Представник бренду

Доброго дня, Олександр.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      У наборі посуду Tefal Duetto+ 10 предметів (G719SA55) на пакуванні виробника зазначений загальний об’єм каструлі – 6,1 л. Всередині каструлі градуюванням помічено корисний об'єм – 5 л. Фактичний обсяг, закладених інгредієнтів та рідини може бути меншим на 10-15%.
      Загальна висота каструлі об’ємом 6 л з кришкою: 22,5 см. Висота каструлі без кришки: 16,5 см.
      Зверніть, будь ласка, увагу, що інформація про загальний та корисний об’єм каструль Tefal зазначена на сайті у розділі "Характеристики".
      Бажаємо приємного користування.

• Валерія Б***

Якісний набір посуду.

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Гарний товар все прийшло як в опису вказано )

• Сергій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Я не знаю що написати.Це жесть.В наборі одні кастрюлі,по факту привезли інші.Навіщо мені ковш на один літр.Я ору.У мене немає слів.....

• Гість

На позначці вказано робочий об'єм, а в характеристиках - фактичний, якщо налити рідину до верху

Представник бренду

Доброго дня, Сергію.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин ми не мали змоги вчасно відповісти Вам.
      На пакуванні виробника зазначений загальний об’єм каструлі (до країв).
      Корисний обсяг закладених інгредієнтів та рідини буде меншим.
      Це пов'язано з тим, що під час кипіння об'єм рідини збільшується, і важливо залишати достатньо місця, щоб уникнути переливання.
      Ківш з кришкою на 16 см, що входить до набору, насправді є дуже корисним у щоденному користуванні. У ньому зручно підігрівати рідини, готувати соуси, каші, крем-супи чи порції гарніру — саме для невеликих обсягів, де не потрібна велика каструля, він часто стає незамінним.
      Втім, якщо в процесі користування Ви зрозумієте, що Вам зручніше працювати з більшим об’ємом, можна доукомплектувати набір додатковим ковшем Tefal Duetto+ на 2 літри.
      Детальніше ознайомитись з даним посудом можна за наступним посиланням:
      ссылка
      Сподіваємося, що зовсім згодом Ви зможете гідно оцінити всі можливості цього набору посуду, а користування буде максимально комфортним.
      Бажаємо приємного користування.

• Олег Д***

СуПППер

• Міра С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Мати давно хотіла новий набір.
    Ось не так давно замовила, прийшов швидко.
    Все складено гарно, блискучий, приємний на дотик, ручки міцно тримаються, а от кришки особливо сподобались, наскільки вже все продумано, ці дірочки, просто топ. Готувати в них ще не встигли, сподіваємось все буде добре. На вигляд все сподобалось, універсальний набір.

Достоинства:
    Дірочки на кришках для зливу.
    Недостатки:
    Ще не готували в них.
  • Яна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Шукала набір посуду для нової індукційної плити.За складом і ціною найбільше підійшов цей та й виробник відомий.Ззовні дуже привабливо виглядає і зроблено все на совість,ручки мають клепкове кріплення а отже міцно триматимуться.На кришках і зливні отвори а на каструлях і ковшику спеціальні носики що значно полегшують зливання зайвої рідини і просто переливання в іншу місткість. Покупкою задоволена на всі 100!

Достоинства:
    Продумана кожна деталь
    Недостатки:
    Не знайшла недоліків