Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Набор посуды Tefal Duetto+ 11 предметов (G732SB55)

Оценка пользователей 4.29/5
  • Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Мені дуже сподобалося все зроблено на віка рекомендую беріть непожалієте

Достоинства:
    Ціна, хороша якість, і закльопки на ручках виглядає красиво .
  • шупарський о***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Весь набір на літр менший чим було заявлено крім пательні

Достоинства:
    Гарні для фотографії
    Недостатки:
    Широкі незручні

Доброго дня, Олександре.
      Дякуємо за зворотний зв'язок.
      Звертаємо Вашу увагу, що в характеристиках та на пакуванні виробу зазначається загальний об’єм каструль. Водночас внутрішня мірна шкала відображає рекомендований (корисний) об’єм наповнення, який є меншим за загальний. Такий запас передбачений конструкцією посуду для комфортного та безпечного приготування страв з урахуванням кипіння рідини, перемішування інгредієнтів і запобігання переливанню через край.
      Саме тому різниця між загальним об’ємом, зазначеним виробником, та позначками внутрішньої шкали може становити близько 1 літра залежно від розміру каструлі й не свідчить про невідповідність характеристик виробу.

• Вікторія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Набор чудесный, качество супер, очень удобно, когда два носика на кастрюле, даже не надо приоткрывать крышку при кипении, а друшлаг на крышке с двоих сторон вообще идеально!!! Теперь хочу чайник Tetal

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Нагріваються дуже сильно ручки як на каструлях так і на кришках...

Доброго дня, Сергію.
      Дякуємо за зворотний зв'язок.
      Під час тривалого приготування або використання високої потужності нагріву ручки можуть ставати теплими чи гарячими, особливо якщо діаметр конфорки перевищує розмір посуду або прилад довго перебуває на сильному вогні.
      Для більш комфортного користування рекомендуємо обирати конфорку відповідно до діаметра дна посуду, стежити, щоб полум'я газової плити не піднімалося по боках посуду та уникати надмірного нагріву. Ручки на кришках, через близькість до пари та температури всередині посуду, можуть нагріватися швидше. За потреби радимо користуватися кухонними прихватками або рукавицями.

• Денис І***

Посуд чудовий! Дружина задоволена

• Гусак Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Зовнішній вигляд у них просто бомбезний, а якість металу заслуговує найвищої похвали. За півроку щоденної експлуатації каструлі, ковшик і сковорідка практично як нові. Такі страви, як плов, рагу, тушкована картопля з м’ясом не пригорають ні до стінок, ні до дна і все легко відмивається, не потрібно замочувати.
    Всі предмети підходять для індукційної плити і моментально нагріваються.
    Ще й зберігати їх зручно, складаються одна в одну за принципом пірамідки.

Достоинства:
    На велику родину саме те що треба
    Недостатки:
    В сковороді немає зливних носиків
  • Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Після ремонту на кухні оновили не тільки побутову техніку і меблі, а й весь посуд. Ми шукали саме набір для індукційної плити і звісно звертали увагу на ціновий діапазон (як кажуть в народі, без фанатизму). Вже минув місяць з моменту покупки, в щоденному приготуванні їжі задіяний практично кожен предмет. Виглядає естетично. Ми з дружиною раді такому оновленню.

Достоинства:
    Ціна, якість, комплектація, підходить на індукційну плиту.
    Недостатки:
    Без силіконових ручок.
    • Оксана

З часом силікон облізти може.

• Вероніка С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Коли вирішила оновити каструлі, одразу почала підбирати варіанти.
    Помітила собі кілька наборів та зваживши всі ЗА і ПРОТИ, вибір зупинився на користь цього, так купувати значно вигідніше, ще й сковорідка є в комплекті.
    Всі каструлі з відполірованої нержавіючої сталі, аж блищить. Всередині є мірна шкала.
    Великим плюсом для мене є те, що їх можна мити в посудомийній машині
    (окрім сковорідки, я її бережу). На кожному предметі дно зміцнене.
    На кришках є спеціальні дрібні та більші отвори для зливання і відповідно продумані носики на каструлях та ковшику, так рідина не проливається, коли переливаєш її кудись.
    Покупкою задоволена, ще й встигла замовити зі знижкою)

Достоинства:
    Кількість в наборі, матеріал
    Недостатки:
    Мені не вистачає сотейника для тушкування

Доброго дня, Вероніка.
      Щиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку набору посуду Tefal. Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою.
      Пропонуємо звернути увагу на наступні моделі сотейників Tefal, які чудово підходять для тушкування:
      ссылка
      Ви зможете знайти ідеальний варіант, який доповнить Ваш набір посуду.

• Рената К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Чудовий набір посуду, все, що мені потрібно за комплектацією тут є. Можна приготувати що завгодно і як завгодно - від яєшні до холодцю і різними об'ємами. Ось наприклад вчора на вечерю було картопляне пюре, у середній каструлі відварила, зайву юшку злила без проблем і швидко товкачкою розім'яла

Достоинства:
    Переваг багато, основна для мене - це зручне зливання зайвої рідини
    Недостатки:
    Не знаю чи можна класти каструльки в духовку для запікання

Доброго дня, Ренато.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      Посуд з набору Tefal Duetto+ (G732SB55) окрім скляних кришок можна використовувати в духовці при температурі до 260 ° C.

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Ніколи не пишу відгуків, але цього разу вирішила написати, чому обрала саме його:
    1. Стильний дизайн, набір виглядає сучасно та елегантно.
    2. В сковороді міцне антипригарне покриття, готувати стало набагато приємніше, їжа не пригорає і все легко миється.
    3. Ручки зручно тримати, трохи нагріваються, але я можу їх спокійно брати в руки.
    4. Універсальні кришки, не потрібно брати окремо сито, щоб злити і процідити, це все можна зробити одразу, вони з дірочками.
    5. Доступна ціна і хороша якість.
    Тому впевнено можу порекомендувати цей набір.

Достоинства:
    Все прописала, більше додати нічого
    Недостатки:
    Без недоліків
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Це або підробка, або тефаль, виготовлений в Китаї - одноразовий. Тоді і коштувати такий недопосуд має не таких грошей.
    Використовую цей витвір мистецтва із ,,високоякісної нержавіючої сталі,, менше двох тижнів по всім правилам і стандартам. Що маємо - пару каструль поржавіло, на одній ( поки що одній) відлущилось дно, після звареної каші для дитини.

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Неправдива інфо щодо матеріалу виготовлення
    Висока ціна за абсолютно не якісний одноразовий посуд
    небезпечно для здоровʼя, так як покриття із так званої ,,високоякісної нержавіючої сталі,, злазить

Доброго дня, Олено.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин ми не мали змоги швидко відповісти Вам.
      Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація та склалося таке загальне враження.
      Можемо Вас запевнити, що на сайті інтернет-магазина Rozetka представлений оригінальний посуд бренду Tefal.
      Якщо під час експлуатації не було механічних ушкоджень, для проведення експертизи пропонуємо Вам звернутися до магазину, в якому був придбаний даний набір посуду.

• Оксана Ш***

Також не сподобався цей набір.
      При варці макаронів, супів все ок, але якщо варити ячну, пшеничну кашу, то вона постійно пристає до дна(( користуємось набором 1 місяць
      Надіялась, що буде набір кращої якості

Доброго дня, Оксано.
      Дякуємо, що поділилися власним досвідом використання набору посуду.
      Для того, щоб зварити смачну кашу, її потрібно правильно підготувати.
      Крупу необхідно промити під проточною холодною водою кілька разів, поки рідина не стане прозорою. Потім визначтеся, на чому Ви будете варити кашу, на воді або на молоці.
      Несолодка каша краще виходить на воді, а ось для солодкої страви рекомендуємо використовувати молоко або суміш молока і води. Як правило, на 1 склянку крупи потрібно взяти 3 склянки рідини, якщо Вам подобається в'язка структура, а для розсипчастої каші досить буде 2 склянок води або молока.
      Для приготування Вам потрібно взяти необхідну кількість крупи, висипати її в каструлю, залити холодною водою або молоком. Помішуючи, варити кашу до тих пір, поки вона не закипить, а потім зменшити вогонь і продовжувати варити 20-30 хвилин до загустіння. Зняти каструлю з вогню і дати каші настоятися 15-20 хвилин під кришкою. Можна додатково укутати посуд теплим рушником.
      Сподіваємося, що зовсім згодом Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги цього набору посуду, а результат приготування завжди буде відмінним.

• Надія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Це був подарунок родичам на честь придбання нової квартири (як то кажуть у нову квартиру з новими речами). Тиждень пройшов і вже маємо вдячні смс-ки з прикріпленими фотками каструль у холодильнику)))

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Набір дійсно універсальний, підходить для будь-яких плит, а враховуючи що ми часто переїжджаємо з однієї квартири в іншу, то питання щодо варильної поверхні відпадає саме по собі.

Достоинства:
    Універсальність
    Недостатки:
    Хотілося б більше сковорід, але нам поки вистачає і цієї
  • Алла З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Вдало підібраний набір, все що треба в кухню тут є. Вари, тушкуй, смаж, переливай без зайвих заморочок, все продумано до дрібниць.

Достоинства:
    Кількість предметів і все інше
  • Денис
    Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Классна і якісний набір посуду,дуже зручний у використанні. Ничего не підгорае і не пристає.

Достоинства:
    Хороший посуд за свою ціну. Хороша ергономіка каструль з ручками
    Недостатки:
    Не знайшов