- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной
Гарний набір ,брав на подарунок.
Тітка задоволена .- Достоинства:
- Багато в наборі
- Недостатки:
- Дорогувато
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной
Набор отличный! Пользуемся 2 месяца, пока всё супер! Моется в посудомоечной машине, на вид очень респектабельный!
- Наталя Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной
Купила цей набір на Розетці і задоволена на всі 100%! Доставка, як завжди, швидка та надійна, все приїхало ідеально запакованим.
Сам набір Tefal Duetto (на 12 предметів) — це просто любов з першого погляду та першого приготування. Якість нержавіючої сталі на висоті: каструлі важкенькі, з товстим дном, їжа в них прогрівається рівномірно і не пригорає. Рекомендую!!! - Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной
Набір посуду сподобався.
- ГеннадійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной
Шикарний набір, кастрюлі важкі, легко відмиваються, за 9 місяців користування антипригарне покриття залишилось непошкодженим
- Достоинства:
- Нержавіюча сталь висркої якості, високі бортики на кришках.
- Недостатки:
- Сковородки без кришок.
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной
Набір продається у великій коробці, яку я досі використовую для зберігання різноманітних речей, кожен предмет був запакований в окремий прозорий пакет і розділений картоном.
У ковші я варю яйця до сніданку, сосиски, кашу доньці на один раз і звісно ж всілякі соуси.
В середній каструлі вариться суп, бульйон, овочі для венегрету та багато чого ще.
У великій каструлі буду готувати холодець і заготовки на зиму. В двох менших каструлях як правило, готую гарнір, підливу, гуляш, фаршировані перці, макарони і навіть плов.
Сказати що я задоволена, це не сказати нічого!- Достоинства:
- Практичний
- Недостатки:
- Ручки можна було б зробити з силіконовою основою
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной
Все-таки процес приготування їжі повинен приносити не тільки практичне, а й естетичне задоволення, ну і звісно ж мінімум клопоту.
Щоб кожна страва виходила такою, якою я хочу її бачити, купила новий набір посуду. Тепер я кайфую від процесу і після нього, а не стою над мийкою, щоб відшкрябати залишки їжі, яка пригоріла.
Всім рекомендую до придбання!- Достоинства:
- Легко миється, дуже гарний
- Недостатки:
- Найбільша каструля не влізла на поличку холодильника
- Маргарита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной
гарний набір! все блищить і виглядає презентабельно.
дно міцне. є зливні носики, чого не знайдеш у більшості каструль та ковшів. на сковорідках страви не пригорають, покриття суперове та й вцілому метал від нагрівання не втрачає свого вигляду- Достоинства:
- міцне дно, є носики для зливу
- Недостатки:
- до сковорідок немає кришок
Представник брендуДоброго дня, Маргарита.
Щиро дякуємо за Ваш відгук та позитивну оцінку набору посуду Tefal.
Для сковороди діаметром 24 см можна використовувати кришку від каструлі відповідного розміру з цього набору.
В разі потреби кришку для сковороди діаметром 28 см можна замовити за посиланням: ссылка
Бажаємо приємного користування.
- ОлесяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной
Перші враження чудові. Посуд зроблений зі сталі та скла, підходить для всіх типів плит і кожен предмет можна мити в посудомийній машині.
- Достоинства:
- Хороша кількість предметів.
- Недостатки:
- Можуть нагріватися ручки.
- Загреба А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной
Відмінно скомпонований набір! В комплекті є все необхідне для приготування будь-яких страв. Якість чудова і ціна адекватна.
- Достоинства:
- Ціна + якість
- Недостатки:
- Недоліків не виявлено
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной
Якщо ви мрієте про такий набір та шкодуєте коштів, то даний набір неймовірний, довго вагалася, але все ж таки вирішила придбати, і він дійсно крутий. Приготування в даних каструлях та сковорідках стало ще більшим задоволенням)
Були різні відгуки окремо до каструль та сковорідок, як позитивні так і негативні. Але я ризикнула та не пошкодувала)- Достоинства:
- Якість та дизайн