- Ірина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна сковорода
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сковорідка класна, відчувається товщина металу, товсте дно, антипригарне покриття працює добре, зовнішній вигляд хороший, але є один нюанс. Індикатор не змінює колір на "рівномірно червоний" як про це пишуть в характеристиках. Якщо будете чекати рівномірно червоного - гарантія що її вигне дугою. Так, букви дійсно стають трошки червоніші, але диск повністю червоним не стає. В результаті повірили маркетингу - сковорідку одразу в смітник :(
- Достоинства:
- Не пригоряє, Товсте дно, гарна
- Недостатки:
- індикатор не змінює колір на "рівномірно червоний"
Представник брендуДоброго дня, Олеже.
Дякуємо за звернення.
Індикатор Thermo-Signal у сковородах Tefal не змінює колір повністю, при досягненні оптимальної температури для приготування (близько 180°C) риски малюнка стають менш помітними. Видимість індикатора може залежати від умов освітлення, типу плити та інтенсивності нагріву. При регулярному перегріві порожнього посуду контрастність може знижуватися швидше, а з часом на поверхні також може утворюватися природний нагар, який впливає на чіткість відображення.
Для найкращого результату рекомендуємо нагрівати сковороду поступово на середньому вогні без перегріву, особливо на індукційних та електричних плитах, де нагрів відбувається дуже швидко. Це забезпечує коректну роботу індикатора протягом тривалого часу та оптимальні умови для приготування.- Олег Д***
В характеристиках написано чоним по білому "Змінює колір на рівномірно червоний". А тепер представник бренду каже що диск не стає і не повинен повинен ставати рівномірно червоним. Мало того ще є купа всіляки умов. Так на мою думку це введення в оману покупця і не що інакше. Так і пишіть правду в описі товару, бо саме по цій причині (дезінформація, введення в оману) я маю тепер сковорідку дугою, бо чекав "рівномірно червоного індикатора" як зазначено в описі!
Більше того. Коли я стою над плитою і витріщаюсь на цей кружечок, а він потрошечки починає міняти колір букв - то з часом уже не памятаю які вони були на холодній сковорідці. Тому просто кладеш трошки на сковорідку, коли починає смажитись - значить можна класти рещту :)
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сковорода дуже сподобалася! Якість висока і млинці смачні.
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сковорідка для блинчиків дуже якісна ,має товсте дно. Мені сподобалась. Швидка доставка. Дякую Розетка.
- Достоинства:
- Товсте дно, практична та зручна ручка.
- Недостатки: