- Ірина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 2.5. Цвет: Черный
Деко дуже гарне і зручне. Відповідає опису. Але приїхало з дефектом - подряпини.
Представник брендуДоброго дня, Ірино.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація. Для розв’язання питання зверніться, будь ласка, до "Чату з Rozetka" на головній сторінці сайту.
Сподіваємося, що з наступним замовленням це деко стане Вашим надійним помічником на кухні.
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 2.5. Цвет: Черный
Хорош противень, но ручки мешают засунуть в духовку)
- Алла Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 2.5. Цвет: Черный
Відмінна якість від Tefal, ввідправили швидко
- Достоинства:
- Зручно готувати
- Недостатки:
- Ручки не можна відкріпити
Представник брендуДоброго дня, Алло.
Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
Ручки в деко Tefal Success 27х37 см (J1605902) — це продуманий елемент конструкції, розроблений спеціально для безпечного та зручного виймання гарячого деко з духовки, особливо з огляду на його збільшений розмір. Наявність міцних, надійно закріплених ручок дозволяє легко та безпечно витягувати гаряче деко з духовки, мінімізуючи ризик опіків або випадкового падіння. Це особливо важливо, коли деко повністю завантажене стравою.
У нашому асортименті також доступні дека компактніших розмірів без ручок — для тих, хто шукає максимально лаконічні рішення:
ссылка
ссылка
Можна вибрати саме те, що найкраще підходить під Ваші кулінарні потреби.
Бажаємо приємного користування та смачних страв.
- Алла Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 2.5. Цвет: Черный
Достатньо глибоке, і по розмірам ідеально поміщається. Не важка. Єдиний мінус- ручки не завжди потрібні а їх відкрутити не змогла.
- Достоинства:
- Антипригарне покриття, легка
- Недостатки:
- Ручки не знімаються
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 2.5. Цвет: Черный
Велика, дуже зручні ручки, вироблена не в Китаї, але неймовірно легка. Сподіваюсь прослужить довго, бо попередня (не Tefal) облізла після 4-ї фокаччі…
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 2.5. Цвет: Черный
10/10
- ЕммаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 2.5. Цвет: Черный
Саме такого дека мені не вистачало для повного щастя. У ньому я можу запекти цілу курочку, домашню качку, кілька рибин і гарно подати все до столу)
- Достоинства:
- Практична
- Недостатки:
- Немає недоліків
- Елена Н***
Скажите будьласка розміри з ручками?
Представник брендуДоброго дня, Олена.
Дякуємо за питання.
Розміри Деко з ручками Tefal Success 27х37 см (J1605902) :
- Довжина: 37 см
- Ширина: 27 см
- Висота (зі ручками): 8,8 см
Це прямокутне деко з антипригарним покриттям та зручними ручками, яке добре поєднує функціональність і якість для щоденного використання.
Будь ласка, звертайтесь у разі виникнення додаткових запитань, неодмінно відповімо.
- Андрей Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 2.5. Цвет: Черный
Зручний розмір. Якість на висоті
- Роман Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 2.5. Цвет: Черный
Якісне деко. Висота стінок 53 мм. В описі 88 мм.
Представник брендуДоброго дня, Романе.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин ми не мали змоги швидко відповісти Вам.
Загальна висота дека Tefal Success (J1605902) без ручок: 5,3 см; висота дека з ручками 8,5 см.
Бажаємо приємного користування.
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 2.5. Цвет: Черный
Отличное деко, которое просто незаменимо в готовке, а отличное качество и материал, делают этот процесс ещё более увлекательным.
- Достоинства:
- Дизайн, качество.
- Недостатки:
- Отсутствуют.
- Олег Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 2.5. Цвет: Черный
Деко приїхало з пошкодженням
Експерт RozetkaДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Зверніться, будь ласка, для повернення товару. З більш детальною інформацією Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
Представник брендуДоброго дня, Олег.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
Для розв’язання питання щодо виявлених дефектів дека зверніться, будь ласка, до чат-бота на сайті через розділ "Зв’язатися з нами".
Сподіваємося, що з наступним замовленням Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги цього посуду.
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 2.5. Цвет: Черный
Дуже гарне деко. Легке, зручне. Готувати одне задоволення. Дякую!
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Жодних
- Юрій Л***Продавец: Rozetka. Объем: 2.5. Цвет: Черный
Не правильно вказані розміри , 37×27 ,це внутрішні ,з ручками 41.2×29.5 , не влазить в духовку
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня, Юрій.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Ми передали Ваше зауваження відповідальному менеджеру. Найближчим часом інформація буде оновлена.
Для розв'язання Вашого питання зверніться, будь ласка, до "Чат з Rozetka" на головній сторінці сайту.
- КрістінаПродавец: Rozetka. Объем: 2.5. Цвет: Черный
Чудова якість покриття , нічого не прилипає і не пригорає. На подарунок хто любить випікати ідеальний варіант .
Ціна відповідає якості.
Рекомендую.- Достоинства:
- Великого розміру , практична в роботі.
- Недостатки:
- Недостатків не має
- Елизавета Р***Продавец: Rozetka. Объем: 2.5. Цвет: Черный
Запекать на этом противене одно удовольствие ничего не пристает, получается очень вкусно, муж и дети довольны.
- Достоинства:
- Очень легко моется
- Аліна Я***Продавец: Rozetka. Объем: 2.5. Цвет: Черный
Найкраща форма, яка служить вже 15 років (при обережному використанні). Чудовий подарунок на день народження для тих, хто випікає! Цілі карпи запікаються і виглядають бомбезно!!
- Достоинства:
- не приліпає тісто, не підгорає, довго служить (15 років вже!!)
- Недостатки:
- портебує обережного, як і весь тефлон, догляду.
Представник брендуДоброго дня Аліна.
Дуже вдячні за Ваш відгук.
Антипригарне покриття деко не містить тефлон. Вся продукція Tefal підлягає обов'язковій сертифікації, відповідає всім вимогам і стандартам, запропонованим законодавством до матеріалів, що знаходяться в тісному контакті з їжею. В основі антипригарного покриття лежить абсолютно безпечний і інертний полімер, який не вступає у взаємодію з харчовими продуктами, водою, ні з миючими засобами при будь-якій температурі нагріву.
Бажаємо приємного користування.