- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 23. Цвет: Красный
Чудова форма хто любить пекти це саме то
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Руслана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 23. Цвет: Красный
Дуже гарна форма, нічого не прилипає, не витікає, користувалася вперше сьогодні. Дуже задоволена, надіюсь буде служити довго
Завжди довіряю фірмі тефаль
Рекомендую!- Достоинства:
- Зручна, якісна
Після 3х використань форма погнулась і почала сильно протікати:(((
Представник брендуДоброго дня, Ірино.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
Описана ситуація є нетиповою для цієї моделі.
Якщо не було механічних ушкоджень та термошоку, а експлуатація здійснювалася з дотриманням інструкції користувача, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.
- НадеждаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 23. Цвет: Красный
Форма качественная, ничего не прилипает даже без смазывания. Бортик полезен, страхует при выпечке из жидкого теста от лёгкого вытекания. Но если тесто совсем как вода, не поможет (стоит учитывать и выбирать неразъёмные формы для такого). Киш или бисквит печётся без проблем. Рекомендую.
- Дмитро Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 19. Цвет: Красный
Всё прилипает,как не смазывай…
Представник брендуДоброго дня, Дмитре.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Щоб випічка легше виймалась, рекомендуємо діставати її після повного охолодження та за потреби обережно відокремлювати краї силіконовою або дерев’яною лопаткою. Перед використанням бажано злегка змастити дно й стінки форми та присипати борошном або сухарями. Для збереження антипригарних властивостей уникайте очищення абразивними засобами та використання гострих аксесуарів, а мити форму слід тільки після повного охолодження.
Сподіваємося, ці поради допоможуть зробити користування формою максимально зручним і приємним.
- виктория к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 23. Цвет: Красный
Чудова форма для запікання
- Інна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 27. Цвет: Красный
Мені подобається
- Інна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 27. Цвет: Красный
Зручна,гарна.
- Анатолій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 19. Цвет: Красный
гарна естетична форма
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 23. Цвет: Красный
Просто "СУПЕР."
- Момот Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 27. Цвет: Красный
Прийшла з браком.... десь була затиснена. На розетці при огляді не дозволяли розривати папір етикетки а от під ним і був брак
Представник брендуДоброго дня, Юрію.
Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація.
Картонне пакування форми DeliBake можна акуратно розігнути та зняти з виробу без розривання, що дає можливість оглянути форму під час отримання. Для розв’язання питання щодо виявленого дефекту наразі Ви можете звернутися до "Чату з Rozetka" на головній сторінці сайту або безпосередньо до представників магазину в пунктах самовивозу.
Сподіваємося, що з наступним замовленням Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги цієї моделі.
- Олена Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 23. Цвет: Красный
Форма дуже гарна. Ще не користувалася
- Недостатки:
- Олеся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 19. Цвет: Красный
Просто супер!
- Олеся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 27. Цвет: Красный
Просто супер
- Віталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 19. Цвет: Красный
Дякую дуже гарна.
- Володимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 23. Цвет: Красный
Дружина дуже задоволена!! Воно того варте!
- Тесцова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 19. Цвет: Красный
Гарна форма !!
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 23. Цвет: Красный
Я дуже задоволена! Форма чудової якості!
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 19. Цвет: Красный
Доставили швидко.
Товар відповідав заявленому.
Спробував шарлотку форма вийшла гарна не пригоріли бока та дно.- Достоинства:
- Тісто не витікало, гарна та зручна форма.
- Недостатки:
- Хочеться готувати ще
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 19. Цвет: Красный
Просто супер)))
- Валентина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 23. Цвет: Красный
Ця форма зручна та якісна
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 27. Цвет: Красный
Зовні форма виглядає бездоганно. Ще не встигла нічого спекти в ній, але сподіваюсь, що у використанні вона не розчарує. Виготовлена акуратно, доїхала до мене у ідеальному стані. Я дуже задоволена покупкою. Дякую Розетці за якісний товар за прийнятну ціну!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Ларіна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 27. Цвет: Красный
Найкраща форма для випікання
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 23. Цвет: Красный
Добра форма.Все ок.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 23. Цвет: Красный
Форма дуже сподобалась!
- Маргарита С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 23. Цвет: Красный
Форма зручна, гарна, і зручна у використанні! Це вже друга форма яку я купую, тільки інший діаметр. Рекомендую!
- Достоинства:
- В порівнянні з іншими роз'ємними формами, зручніше з'єднання борта і дна. Також нічого не пригорає, і гарна))))
- Недостатки:
- Не виявила.
- Надежда Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 19. Цвет: Красный
Очень удобная посуда. За счёт бортиков и не густое тесто не вытекает. Ничего не пристает к внутренней поверхности.
- Достоинства:
- Удобство
- Недостатки:
- Нет. Разве что цена.
- Лариса Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 19. Цвет: Красный
Дякую виробникам за якісний товар, а Розетці за безкоштовну доставку.
- Достоинства:
- Форма невеличка, на бісквіт на 4 яйця. Саме така мені і потрібна.
- Недостатки:
- Не побачила, бісквіт гарно піднявся і вийшов з формию
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 19. Цвет: Красный
Дуже гарна форма, добре випікається і не витікає тісто. Випікала бісквіт, то без проблем
- Достоинства:
- Тісто не пристає до форми і не витіканя
- Недостатки:
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 23. Цвет: Красный
Повністю задоволена покупкою. Форма якісна та естетична.
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 19. Цвет: Красный
Форма супер,задоволена,нічого ніде не пристає,не витікає,бісквіт піднявся відмінно,миється теж легко. Якісний товар.
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 23. Цвет: Красный
Форма очень хорошая.Печь в ней одно удовольствие.
- Достоинства:
- Легко печь
- Недостатки:
- Виктор И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 27. Цвет: Красный
Отличная форма,не затекает.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 27. Цвет: Красный
Форма прийшла з деформованими бортами. Сподіваюся, на експлуатацію це не вплине
Представник брендуДоброго дня, Вікторія.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація.
Ми рекомендуємо перевіряти товар одразу при отриманні.
Для розв’язання питання щодо виявленого дефекту Ви можете звернутися до "Чат з Rozetka" на головній сторінці сайту.
Також, Ви можете звернутися напряму до представників інтернет-магазина Rozetka у пунктах самовивозу.
Актуальну інформацію щодо точок видачі, які працюють, можна переглянути за наступним посиланням: ссылка
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 27. Цвет: Красный
Формою для випікання дуже задоволена. Завдяки антипригарному покриттю випічка не прилипає, і страви легко виймати без пошкоджень
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: Ø 23. Цвет: Красный
Формочка великолепная.делала бисквит,пирог,даже небольшую пицу.все отлично.ничего не пригорело.спасибо Розетка!!!как всегда быстро и оперативно.
- Достоинства:
- Сплошные.
- Недостатки:
- Их просто нет.