- Людмила Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набір на вигляд супер,але ще не користувалися
- Достоинства:
- Є предмети на всі випадки
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший набір. Мені сподобався
- Ірина ЗалевськаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я обожнюю посуд з керамічним покриттям: нічого не прилипає, миється одним рухом. Коли побачила цілий набір з п’яти форм, одразу взяла: і деко велике, і для мафінів, і прямокутне, і квадратне - все, що треба для випічки. Кераміка блискуча, якісна. Пиріг вийшов рівномірно пропеченим, легко виймався. Після просто сполоснула під водою, і чисто. Дуже зручний комплект, користуюсь з радістю.
- Достоинства:
- Якісне та екологічне покриття форм, перевірений виробник, гарний набір форм, компактне зберігання
- Недостатки:
- Не виявила
- Надія ДоброскокОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набір - просто мрія! Дуже зручний у використанні та зберіганні. В перший же день випробувала: пекла мафіни для шкільного ярмарку, робила кілька партій поспіль, і тісто не прилипало зовсім. Кекси легко виймалися та мали гарний вигляд. Дуже сподобалось, що після приготування форми легко мити, достатньо сполоснути м’якою губкою. Чудово продумане зберігання, весь набір займає мінімум місця. Практичний, якісний набір, який добре показав себе в роботі.
- Достоинства:
- Багато корисних форм, керамічне покриття, компактне зберігання та економія простору
- Недостатки:
- Немає, дуже задоволена покупкою