Отзывы покупателей о Набор посуды Tefal Ingenio Easy Cook & Clean 5 предметов (L1539543)
- Аліна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Тефаль як завжди топ! Розетці дякую за швидку доставку до точки видачі. Каструльки та сковорідки невеличкі. Жаль, що кришки не йдуть в комплекті. Але загалом дуже супер.
- Достоинства:
- Антипригарні, компактні, зручні
- Недостатки:
- Немає кришок в комплекті, від ручки зʼявляються подряпини на поверхні
Представник брендуДоброго дня, Аліна.
Дякуємо за Ваш відгук.
Кришки до комплекту постачання не входять, зверніть, будь ласка, увагу, що дана інформація зазначена в розділі "Характеристики". За потреби кришки можна придбати окремо.
Знімна ручка розроблена таким чином, що її можна фіксувати велику кількість разів, на якість антипригарного покриття посуду це ніяк не впливає.
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Замовляла по акційній ціні. Швидко доставили, все ціле. Приємно користуватись новим посудом, особливо таким зручним. Це зовсім інший рівень комфорту. Знімна ручка додає простору для зберігання і можливості додаткового використання посуду в духовці. Мені подобається, обов'язково купуватиму в якості подарунків рідним та друзям.
- Достоинства:
- Дуже зручний та якісний посуд
- Недостатки:
- Не знайшла
- Катерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мені дуже подобається ця серія посуду. Сковорідки гарно прогріваються, їжа не пригорає, антипригарне покриття легко миється. Ковші зручні для приготування соусів, каш і супів. Окремо хочу відзначити знімну ручку – вона робить зберігання значно зручнішим, адже вся посуда займає мінімум місця. Ідеальний вибір для щоденного користування!
- Достоинства:
- Практичний, зручний набір посуду
- Недостатки:
- Продається без кришок
Представник брендуДоброго дня, Катерино.
Дякуємо Вам за відгук та зворотний зв'язок.
Набір посуду Tefal Ingenio Easy Cook & Clean 5 (L1539543) сумісний зі скляними кришками Tefal Ingenio 16 см (L9846153), Tefal Ingenio 20 см (L9846353), Tefal Ingenio 22 см (L9846453), Tefal Ingenio 28 см (L9846753).
У разі потреби скляні кришки, можна придбати за наступними посиланнями:
- Процай Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Тефаль є тефаль. Нормальний комплект. Треба розуміти, що антипригарне покриття не вічне. Максимум рік, але за свої кошти працює відмінно.
- Достоинства:
- Багатий набір. Гарне покриття
- Недостатки:
- Ручка залишає сліди на покритті. Треба користуватись обережно
Представник брендуДоброго дня, Руслан.
Дякуємо Вам за зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю, з технічних причин ми не мали змоги переглянути Ваш відгук раніше.
Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашого посуду проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
Довговічність користування посуду з антипригарним покриттям насамперед залежить від правильності користування та очищення.
Починаючи з першого використання необхідно кожен предмет з набору, окрім знімної ручки, помити, витерти насухо, злегка прогріти й змастити олією. Після охолодження залишки олії увібрати паперовим рушником.
Надалі важливо уникати перегріву посуду без продукту (для цього і служить Thermo-Signal).
Ми рекомендуємо уникати теплових ударів, які можуть спричинити деформацію посуду та призвести до пошкодження покриття. Це означає, що необхідно розморозити продукти, перш ніж класти їх у посуд або додавати у виріб холодні продукти й потім починати розігрів.
Рекомендується уникати різких перепадів температури, наприклад, мити посуд відразу після нагрівання.
Так само важливим параметром є очищення. Щоб продовжити термін служби набору посуду з антипригарним покриттям, ми рекомендуємо лише ручне очищення у гарячій воді з використанням м’якої губки та гелю для миття посуду. Якщо ж вироби, очищається в посудомийній машині, важливо використовувати Еко режим та м'які мийні засоби, що не містять абразивних часточок і щоразу після миття поверхню покриття потрібно змащувати олією.
В такому випадку посуд служитиме багато років й зберігатиме антипригарні властивості покриття.
Описана ситуація і з появою потертості у місці кріплення знімної ручки, є просто особливістю покриття, на функціонал і якість вони ніяк не впливають.
Знімні ручки Tefal Ingenio оснащені 3-точковою системою безпеки, яка здатна витримувати вагу до 10 кг.
Якщо не було порушень з боку експлуатації, для проведення експертизи, рекомендуємо Вам звернутися до магазину, в якому був придбаний набір посуду.
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Універсальний набір, готуй як хочеш, є можливість на плиті та в духовці. Гарно все складається, та вміщається. Ця знімна ручка, просто чудо, з нею життя стало набагато легше.
- Достоинства:
- Універсальний набір.
- Недостатки:
- Поки що експериментуємо.
- Дарина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Вдала покупка, в ковшиках добре щось випікати, спробувала вже сирну запіканку зробити, гарна вийшла та смачна, тепло рівномірно розподіляється. Знімна ручка то взагалі винахід року, прихватки вже зовсім не потрібні.
- Достоинства:
- Ціна та якість.
- Недостатки:
- Немає кришок, треба замовляти.
Представник брендуДоброго дня, Дарино.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
До комплекту постачання набору посуду Tefal Ingenio Easy Cook & Clean (L1539543) скляні кришки не входять.
У разі потреби, кришку Tefal Ingenio 16 см (L9846153), Tefal Ingenio 20 см (L9846353), Tefal Ingenio 22 см (L9846453) та Tefal Ingenio 28 см (L9846753) можна придбати окремо за наступними посиланнями:
- Пескова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний посуд, чудова ціна
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний набір за 3 тис
Звісно не вистачає кришок, але то вже таке.- Достоинства:
- Якісне антипригарне покриття. Займає мало місця на кухні
- Влад Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Вчасно і швидко приїхав. Топ за свої гроші ✊Брав тещі на подарунок,вона залишилася задоволена
- Валерій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Поки що використовували лише сотейники в духовці. Нарікань немає. Зручно .
- Достоинства:
- Компактне зберігання. Духовка.
- Сергій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Як зазвичай Tefal на висоті. Чудовий набір вартує своїх грошей.
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дякую. Все прийшло, я задоволена обслуговуванням.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
рекомендую
- Світлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все, просто пречудово. Дуже задоволена. Брала собі, а потім, ще і на подарунок. Рекомендую
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Посуду Tefal Ingenio, назва вже говорить про якість. Довго не вирішувала що купувати, одразу його замовила, і не прогадала. Зручний у готуванні та зберіганні внаслідок ручки яка знімається. Вже навіть спробувала готувати в духовці, вражена, запікання риби вийшло на 10 балів. Шкода не зробила фото. Покриття гарне.
- Достоинства:
- Покриття, знімна ручка, можна використовувати в духовці.
- Недостатки:
- Моя надійність на них, сподіваюсь не підведе.
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудовий набір з компактним розміщенням.
- Наталия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний посуд, рекомендую.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ідеальний посуд!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже класний посуд і для плити і для духовки
- Царьова Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Задоволена на всі 100%. Користуюсь щоденно і сковорідки як нові. Легко миються, їжа не пригорає навіть коли мало олії.
- Достоинства:
- Не пригорає, вигляд нових, легко миються
- Недостатки:
- Не виявила
- Ярина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже зручно користуємось вже більше ніж пів року все дуже подобається не пригорає
- Марченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
- Михаил Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Представникам тефаль: не можу зрозуміти де купити набір кришок для даного набору окремо. І які розміри повинні бути?
- Достоинства:
- Антипригарне дуже гарне
- Недостатки:
- Не помітив що немає кришок при покупці
Представник брендуДоброго дня, Михайло.
Дякуємо за питання.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин ми не мали змоги вчасно відповісти Вам.
До набору посуду Tefal Ingenio Easy Cook & Clean 5 предметів (L1539543) необхідні кришки з діаметром 16, 20, 22 та 28 см, для їх придбання перейдіть, будь ласка, за посиланням, та оберіть необхідні розміри: ссылка
- Василь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Посуд добротний, користуємось давно. А от ручка поганої якості, вже через три місяці подавалась, прийшлось купляти іншу
- Недостатки:
- Ручка з поганого пластику
Представник брендуДоброго дня, Василю.
Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
Нам шкода, що виникла подібна неприємність.
Якість пластику знімної ручки відповідає встановленим стандартам виробника та при побутовому використанні проявляє себе як надійний і міцний матеріал. Ручка розрахована на навантаження до 10 кг. Водночас важливо дотримуватись рекомендацій: не допускати перегріву ручки від полум’я, що виходить за межі дна посуду, не використовувати її в духовці, уникати падінь і ударів, а також не мити в посудомийній машині та завжди ретельно висушувати після очищення.
Якщо порушень правил експлуатації не було, Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка, для проведення експертизи.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Я в захваті. Кращих сковорідок в мене ще не було. Але, причіпна ручка погнула велику сковорідку в місцях зʼєднання.
- Достоинства:
- Якість, ціна
Представник брендуДоброго дня, Олено.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин ми не мали змоги швидко відповісти Вам.
Нам дуже шкода, що виникла така неприємність.
Оскільки описана Вами ситуація нетипова, для проведення експертизи та визначення причини вигинання бортів однієї зі сковорід зверніться, будь ласка, до магазину, в якому був придбаний цей набір посуду.
- Андрей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купили, але поки ще не користувалися !
Прийшло все вчасно, без пошкоджень !!!
Дякую!!!! - КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Спустя недолгое время пользования, начало сходить покрытие уже две единицы непригодны к использованию
- Достоинства:
- Удобство
- Недостатки:
- Низкое качество
Представник брендуДоброго дня, Катерино.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Нам дуже шкода, що вийшла подібна неприємна ситуація.
- Виктория Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
індукційна плита hansa не бачить цього посуду
- Достоинства:
- не знайшла
- Недостатки:
- плита індукційна не бачить цього посуду
Представник брендуДоброго дня, Вікторіє.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
Набір посуду Tefal Ingenio Easy Cook & Clean (L1539543) сумісний з усіма типами варильних поверхонь, окрім індукційних.
Зверніть, будь ласка, увагу, що інформація щодо сумісності цього набору посуду з джерелами тепла зазначена на сайті у розділі "Характеристики".
Пропонуємо Вам розглянути набір посуду Tefal Ingenio Daily Chef (L7629453), що підходить до усіх типів варильних поверхонь, включаючи індукційні.
Детальніше ознайомитися з характеристиками вищезазначеного набору посуду можна за наступним посиланням: ссылка
Якщо посуд не використовувався і якщо збережений його товарний вигляд, пакування, споживчі властивості, пломби, ярлики, а також розрахунковий документ, Ви можете звернутися до магазину для проведення обміну протягом чотирнадцяти днів.
Сподіваємося, що зовсім згодом Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги посуду Tefal Ingenio.
- Виктория Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
представника Tefal прошу звернути увагу, що в « характеристиках» не вказано, що цей посуд не підходить для індукційних плит, споживач повинен здогадатись сам.
- Достоинства:
- не знайшла
- Недостатки:
- не працює на індукційних плитах
- Олександра Г***
Якщо написано, що сумісно тільки з... і перелік, то логічний висновок, що під інший тип не підходить)
Представник брендуДоброго дня, Вікторія.
Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
Зверніть, будь ласка, увагу, що інформація щодо сумісності цього набору посуду з джерелами тепла зазначена на сайті у розділі "Характеристики", в переліку сумісник джерел тепла індукційні плити не зазначені.
- Сердюк А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не про товар, а про доставку!!! Немає слів!!! Замовив два комплекти на подарунок 05.03.24 , було написано, що відправимо 06.03. І що ви думаєте??? 07.03. 24 - комплектується!!! Ганьба РОЗЕТКА!!! Дві жінки залишилося без подарунка!!!
Представник брендуДоброго дня, Андрій.
Дякуємо за зворотній зв'язок.
Для отримання детальної інформації щодо Вашого питання по замовленні зверніться, будь ласка, до чат-бота на сайті через розділ "Зв’язатися з нами".