Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Набор посуды Tefal Ingenio Emotion 22 предметы (L897SM74)

Оценка пользователей 4.53/5
  • Щаслива В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Крутезний набір посуду зі знімними ручками! Для нашої великої родини більш ніж достатньо. Готуємо абсолютно все як на плиті, так і в духовці!

Достоинства:
    Вдалий набір з вдалою комплектацією
    Недостатки:
    Недоліків нема
  • Анастасія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

За свої гроші дуже чудовий набір. Подобається ті що зроблено на нержавіючій сталі. Міцні та зручні знімні ручки, також індикатор нагріву теж якісна та потрібна функція, для того, щоб не перегрівати сковорідки. Дуже раджу іншим до придбання.

Достоинства:
    Знімні ручки та індикатор нагріву
  • Сашко К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Купували в якості подарунку на урочисте сімейне святкування. Дуже задоволений своїм вибором і з радістю рекомендую цей набір. Все сподобалося)

Достоинства:
    Чудова якість
  • Елена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Сам посуд просто шик, як завжди у Тефаль. Погано, що немає кришок до сковорідок, докуплять дуже дорого))

Достоинства:
    Тефаль! Якісні важкі каструлі та сковорідки. Товсте дно, чудово працюють на індукційній плиті , навіть на мінімальній температурі, дуже компактно складається набор.
    Недостатки:
    Набір лопаток явно не Тефаль, дешевий Китай, лопатки з погано обробленими краями, можуть пошкодити поверхню сковорідки.

Доброго дня, Олена.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
      Якість пластика відповідає встановленим стандартам й при побутовому використанні проявляє себе як міцний матеріал.
      Оскільки описана Вами ситуація є нетиповою для даного набору аксесуарів, Ви можете звернутися до магазину для проведення експертизи.

• Галина Д***

Користуватись одне задоволення

• Ніна Т***

Посуд чудовий!!!

• Надія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Дуже багато часу хотіла собі придбати такий набір посуду. Різноманіття сковорідок та каструльок зі знімною ручкою. Якістю дуже задоволена, та великою кількість, набір того коштує. Покриття міцне. Дуже чудово що набір сумісний з індукційною плитою. Користуванням задоволена.

Достоинства:
    Чудове наповнення набору, його зручно зберігати, економить місце
    Недостатки:
    Навіть не шукала
  • Мушак В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Сподобався цей набір одразу, багато корисних предметів, які будуть задіяні завжди. Вже готувала на сніданок молочну геркулесову кашу, яєшню та до обіду запекла картопляний гратен з сиром. Все супер!

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Дуже гарний на зручний набір. Рекомендую

Достоинства:
    Компактність
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Чудовий набір посуду. Предметів багато, але компактно складаються один в одний. Є аксесуари, кришки, знімні ручки - одним словом все, для комфортного користування.

Достоинства:
    Дизайн
  • Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Великий набір посуду. Знадобився нам при переїзді на нову квартиру. Сковорідки, сотейники - все пригодилось. Готуємо і на плиті і в духовці. Якість хороша.

Достоинства:
    Покриття
  • Зор'яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Купила цей набір і залишилась задоволена. Посуд міцний, стійке до подряпин покриття. Зручно, що додаються ручки і кришки в комплекті.

Достоинства:
    Знімні ручки
    Недостатки:
    не виявила
  • Вячеслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Товар прийшов швидко, доставили буквально за два дні. На вигляд - все в порядку, одразу помістили в посудомийку, у використанні ще не спробували.
    Однак поруч з чеком не виявили гарантійного талона, що дуже не приємно вразило, оскільки в характеристиках заявлена гарантія на 24 місяці

Достоинства:
    Швидка доставка, гарно виглядає, пошкоджень не виявлено
    Недостатки:
    Відсутня гарантія, по вигляду чеку таке відчуття, що вона була, але її просто відірвали і не поклали в упаковку
    • Інна

зверніться до підтримки

Доброго дня, В’ячеславе.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      Строк офіційної гарантії від виробника з моменту покупки: 24 місяці.
      Гарантійним документом посуду бренду Tefal є касовий або товарний чек, що підтверджує факт оплати товару.
      Для збереження антипригарних властивостей покриття ми рекомендуємо очищувати посуд вручну з використанням м’якої губки та гелю для миття посуду, до складу якого не входять абразивні компоненти.
      У разі очищення в посудомийній машині необхідно використовувати Еко режим до 50 градусів та м'які мийні засоби, такі як рідина, гель або порошок, а не таблетки чи саше.
      Деякі частини посуду можуть тьмяніти й знебарвлюватися через вплив агресивних мийних засобів та надвисоких температур. Наша гарантія не поширюється на цей тип зносу.
      Знімну ручку рекомендовано очищувати вручну з використанням зволоженої м’якої губки.
      Бажаємо приємного користування.

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Купувався для економії місця в квартирі.

Достоинства:
    Гарно виглядає
    Недостатки:
    Відсутність в наборі пластикових кришок. Помилка?
    За декілька місяців дбайливого використання зламалась ручка від кришки, при огляді виявлено дуже ніжне і тонке кріплення, це мене розчарувало.
  • Вячеслав К***

Доповню попередній відгук.
    Після миття сковороди залишають на рушнику чорні сліди, що суттєво спаскудило настрій після отримання покупки.
    Більшу частину набору одразу після отримання запустили мити в посудомийку (режим 50 градусів). Коли діставали почали витирати рушником і помітили чорні сліди. Рушник був новим та чистим. Кілька предметів в посудомийку не помістилось, мили руками і звичайним рідким засобом для миття посуду - результат той самий, витираєш на сухо рушником і він стає чорним. Як тепер бути певним, що цим посудом взагалі можна користуватись?? Склалось враження, що продавець продав підробку і навмисно не поклав гарантію, аби не повертали!!!

Недостатки:
    Після першої мийки сковороди залишають чорну фарбу на рушнику
    • Ірина

Це оригінал.
      Вимийте добре і все буде ок.

Доброго дня, В’ячеславе.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин ми не мали змоги швидко відповісти Вам.
      Дуже шкода, що склалося таке перше враження.
      Можемо Вас запевнити, що на сайті інтернет-магазина Rozetka представлений оригінальний посуд бренду Tefal, який підлягає обов'язковій сертифікації, відповідає всім вимогам і стандартам, запропонованим законодавством до матеріалів, що знаходяться в тісному контакті з їжею.
      Набір посуду Tefal Ingenio Emotion (L897SM74) виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі 18/10.
      На поверхні нового посуду можуть бути залишки виробничих речовин. Для їх видалення рекомендується перед першим використанням ретельно вимити кожен предмет з набору, використовуючи м’яку губку та гель для миття посуду, до складу якого не входять абразивні компоненти. У разі потреби процедуру можна повторити.
      Також, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, де був придбаний даний посуд.

• Юлія Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной

Сьогодні мала забрати цей набор. Вже не могла дочекатися, як заберу, привезу додому, красиво поставлю, віддам свої старі каструлі та сковорідки мамі … Але не судилось. Дуже рідко оглядаю товар, коли забираю. А тут чуйка підказала, що треба перевірити. І перша ж сковорідка виявилась подряпаними. Три невеличкі подряпини, одна з якої на червоному індикаторі. Сильно засмутилась. І тепер навіть не знаю, чи замовляти ще один набір чи пошукати щось інше. Не очікувала такого від Tefal (((

П.С. Цікаво, що зробить Rozetka з цим товаром. Буде впарювати іншому покупцю?)

Достоинства:
    Гарно виглядає, гарна ціна для такого великого набору
    Недостатки:
    Подряпини на новій сковорідці

Доброго дня Юлія.
      Дякуємо за зворотний зв'язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю.
      На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
      Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація.
      Ми рекомендуємо перевіряти вироби та комплект постачання одразу ж при отриманні.
      Для розв’язання Вашого питання щодо, пошкодженого покриття сковорідки пропонуємо Вам звернутися до чат-бота на сайті через розділ "Зв’язатися з нами".
      Сподіваємося, що з наступним замовленням Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги цього набору посуду.