- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прошел испытание. Все очень довольны. Спасибо.
- Достоинства:
- Размер и свисток
- Недостатки:
- Пока без.
- Ангеліна СтепанчукОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупкою дуже задоволена!
Замовлення прийшло швидко - вчора оформила, а сьогодні вже отримала. Вже встигла протестувати чайник і залишилась приємно вражена, сигналізує чутно при закипанні. Нагрівається рівномірно та швидко доводить воду до кипіння. Ручка зручна та не нагрівається, тому без проблем можна наливати окріп у чашку. Виглядає якісно та надійно для щоденного користування.- Достоинства:
- Міцний, вода не проливається, зручний
- Недостатки:
- Можливо колись, але зараз все чудово
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чайником дуже зручно користуватись, легко миється, вода при наливанні не розливається та не протікає. Свисток гучний, точно не пропустиш, коли вода закипіла. Якість сподобалась, виглядає надійно. До цього вже був чайник Tefal, який прослужив 6 років, тому сподіваюсь, цей також буде довго радувати користуванням.
- Достоинства:
- Свистить добре, закипає за лічені хвилини, якісний
- Недостатки:
- Не помітила
- Анастасія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Швидко закипає
- Недостатки:
- Жахлива якість , після першого використання поправилась ручка. Пластиком тхне на всю квартиру
Представник брендуДоброго дня, Анастасіє.
Дякуємо за зворотний зв'язок.
Нам дуже шкода, що вийшла подібна неприємна ситуація.
Описана ситуація може відбуватись через занадто інтенсивне полум'я газової конфорки, яке виходить за межі дна посуду. Звертаємо увагу, що ручка чайника розрахована на нагрів до комфортної для дотику температури лише за умови правильної експлуатації.
Щоб уникнути перегріву та пошкодження деталей, ми завжди радимо розміщувати чайник чітко по центру варильної поверхні, розмір якої відповідає діаметру його дна, а також обов'язково зменшувати інтенсивність вогню, щоб полум'я не охоплювало стінки приладу. Якщо ж усіх зазначених рекомендацій було суворо дотримано і виключено фактор впливу відкритого вогню на ручку, Ви можете звернутися до магазину, де було здійснено покупку, для передачі чайника на експертизу.