- Марина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Мне нравится ) масло надо мало не пригорает
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Нормальна, при помірному використанні вистачило на 9 місяців. Сьогодні замовила вже другу таку.
Представник брендуДоброго дня, Катерино.
Дякуємо Вам за зворотний зв’язок.
Довговічність сковороди з антипригарним покриттям залежить від правильного використання та очищення. Перед першим використанням сковороду потрібно вимити, висушити, трохи прогріти і змастити олією, а після охолодження видалити надлишки паперовим рушником.
Уникати перегріву без продукту, теплових ударів (класти розморожені або теплі продукти), різких перепадів температур (наприклад, не мити одразу після нагрівання). Для очищення рекомендується ручне миття теплою водою з м’якою губкою і гелем. Якщо використовуєте посудомийну машину — обирайте Еко режим і м’які засоби, після миття змащуйте поверхню олією.
При дотриманні правил експлуатації, антипригарне покриття слугуватиме Вам багато років.
- Зоряна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Задоволені покупкою. Окреме спасибі Розетці за можливість самовивозу з пункту видачі в зручний день та часу.
- Достоинства:
- Відповідає заявленим характеристикам.
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Сковорода прийшла крива.Фабричний брак.При огляді дефект не видно.Прикрито бумагою.Хочу замінити на якісну.
- Недостатки:
- Кривий контур.
Представник брендуДоброго дня, Людмило.
Дякуємо Вам за зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю, з технічних причин ми не мали змоги переглянути Ваш відгук раніше.
Для уникнення подібних неприємностей ми рекомендуємо оглядати замовлення одразу при отриманні.
Для розв'язання питання щодо виявленого дефекту, рекомендуємо звернутися до "Чат з Rozetka" на головній сторінці сайту.
Також, Ви можете звернутися напряму до представників інтернет-магазина Rozetka у пунктах самовивозу.
Актуальну інформацію щодо точок видачі, які працюють, можна переглянути за наступним посиланням: ссылка
Сподіваємося, що з наступним замовленням Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги цієї сковороди.
- Юлия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Купувала цю сковорідку рік тому. Через пів року користування почала пригорати їжа. Сковорідкою незадоволена. Покриття потемніло, особливо в центральній частині сковорідки.
- Достоинства:
- Важко знайти
- Недостатки:
- Не відповідає характеристикам.
Представник брендуДоброго дня, Юліє.
Дякуємо за звернення.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю, на жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємність та склалося таке враження.
Можемо Вас запевнити, що вся продукція бренду Tefal підлягає обов'язковій сертифікації, відповідає всім вимогам і стандартам, запропонованим законодавством до матеріалів, що знаходяться в тісному контакті з їжею.
Довговічність користування сковородою залежить від правильності користування та очищення.
Описані Вами ознаки, такі як пригорання їжі та потемніння покриття, особливо в центральній частині, найімовірніше, можуть бути спричинені перегрівом сковороди. Тривалий нагрів на максимальній потужності без їжі або з недостатньою кількістю олії може призвести до зміни кольору та зниження антипригарних властивостей.
Починаючи з першого використання необхідно сковороду помити, витерти насухо, злегка прогріти та змастити олією. Дати охолонути, олію витерти. Для збереження антипригарного покриття радимо уникати перегріву та приготування на сильному вогні. Індикатор Thermo-Signal підкаже, коли сковорода досягла оптимальної температури для приготування. Малюнок індикатору нагріву Thermo-Signal при досягненні температури 180 градусів (ідеальної для початку приготування), стає менш помітним, в такому разі необхідно зменшити температуру нагріву до помірного температурного режиму. Для приготування страви слабкої або середньої температури цілком достатньо.
Радимо очищувати сковороду вручну за допомогою м’якої губки та неабразивного мийного засобу, витираючи її насухо після миття, щоб запобігти накопиченню залишків. Якщо сковорода очищається в посудомийній машині, рекомендуємо використовувати екорежим до 50 градусів. Кожен раз після миття, її потрібно змастити рослинною олією. Шкодить сковороді й термошок (контакт гарячої сковороди з холодною водою). Рекомендується не використовувати залізні предмети (пластик, дерево, силікон). У такому випадку сковорода служитиме багато років.
Якщо всіх рекомендацій дотримано, зверніться, будь ласка, до магазину, де було придбано сковороду для проведення експертизи.
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Товар не відповідає заявленим характеристикам. Заявлено діаметр 26см а по факту майже 28см.
- Женя
це ви самі заміряли?
Представник брендуДоброго дня, Євгеній.
Дякуємо Вам за звернення.
На пакуванні сковороди Tefal Healthy Chef 26 см (G1500572) зазначений внутрішній діаметр (заміри по внутрішньому краю). Якщо заміряти по зовнішньому краю, тоді відхилення буде 0,5-1 см. Зазначене відхилення пов'язано з особливостями виробництва посуду.
Представник брендуДоброго дня, Дмитро.
Дякуємо Вам за коментар.
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Погана теплопровідність на індукції - грілась довго і потрібна вища інтенсивність для тієї ж температури нагріву. На газу такого ефекту не спостерігалось.
Також з'явилось потемніння в центрі і там стало пригорати без жиру.- Достоинства:
- На газу працює нормально
- Недостатки:
- Погана теплопровідність для індукції
Представник брендуДоброго дня, Наталія.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Завдяки основі Thermo-Fusion забезпечується швидкий і оптимальний розподіл тепла по всій сковороді для ідеального приготування їжі.
Сковорода сумісна з усіма плитами, зокрема індукційними тож є повністю універсальною.
Дійсно час нагріву та приготування на газовій та індукційній плиті будуть різними, як і час приготування.
Описане Вами потемніння в центрі сковороди може бути викликане перегрівом, адже тривалий вплив надмірно високих температур може пошкодити покриття та знизити його властивості.
Для приготування страв достатньо слабкого або середнього вогню конфорки. Це не лише допоможе зберегти антипригарні властивості сковороди, але й сприятиме рівномірному приготуванню їжі. Крім того, уникайте залишати сковороду на гарячій конфорці без вмісту. Дотримання цих простих порад та відповідний догляд забезпечують довговічність посуду.
- Ліна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Попередня сковорідка Tefal прослужила дуже довго, що навіть не пригадаю рік, коли я її купувала, але вічного нічого немає, тому я відправила її на заслужений відпочинок і купила на заміну нову. Цього разу вирішила взяти зі світлим покриттям, а не з темним, бо такої у мене ще не було і ця теж сподобалася. Готую з великим задоволенням щодня)
- Достоинства:
- Довговічний посуд!
- Недостатки:
- Боюсь щоб не потемнішала з часом
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Я досить практична жінка і завжди стараюся дарувати корисні речі, які будуть корисними у господарстві:) Цю сковороду дарувала коліжанці на Новий рік, вона якраз напередодні купила нову плиту, тож подарунок вийшов дуже доречним)
- Достоинства:
- Гарна ціна і якість
- Недостатки:
- Якби продавалася з кришкою, взагалі було б чудово
Представник брендуДоброго дня, Оксано.
Дякуємо Вам за відгук та зворотний зв'язок.
Сковорода Tefal Healthy Chef 26 см (G1500572) сумісна зі скляною кришкою Tefal 26 см (28097612).
У разі потреби, кришку можна придбати за наступними посиланнями: ссылка
- Жанна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Це універсальна сковорідка, в якій можна не тільки смажити, а й тушкувати (тільки кришку треба докуповувати, якщо немає вдома відповідного розміру). Я переважно тушкую м'ясо з овочами, або рибу з овочами, так смачніше і корисніше. Якщо готую червону рибу, то жири взагалі не додаю, все готується у власному соку, а жир поступово виділяється з риби під час приготування. Раз за разом сковорідка легко миється, її не треба навіть замочувати, як я робила це раніше.
- Достоинства:
- Універсальна та практична
- Недостатки:
- НЕ можна перегрівати
Представник брендуДоброго дня, Жанно.
Щиро дякуємо за Ваш відгук та позитивну оцінку сковороди Tefal.
Дійсно, для ефективної та довговічної роботи сковороди важливо уникати перегріву, адже тривалий вплив надмірно високих температур може пошкодити покриття та знизити його властивості.
- Назар О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Тільки купив, подобається.
Наступного разу планую купити таку ж, тільки більшу, щоб смажити рибу в цілому вигляді, а не шматочками- Достоинства:
- Все ок
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- КристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Сковорода просто супер.
Вместительная, объёмная.
Тепло распределяет равномерно. - Михайло І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
При нагревании подымается дно. А при остывании возвращается на место...
Представник брендуДоброго дня, Михайло.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин ми не мали змоги швидко відповісти Вам.
Причиною деформації дна може стати використання при дуже високій температурі або на невідповідному джерелі нагрівання.
Для тривалої експлуатації ми рекомендуємо мити сковороду тільки після того, як вона охолоне, щоб уникнути термошоку і пошкодження покриття. Різка зміна температури може призвести до деформації металу і викривлення дна сковороди.
Якщо ситуація не вирішиться, в такому випадку Ви можете звернутися до магазину, де була придбана сковорода для проведення експертизи.
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Користуюся меньше року і вже можна викинути. Покриття швидко зіпсувалося при дбайливому використанні. Не рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Швидко зіпсувалося покриття
Представник брендуДоброго дня, Марино.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Нам дуже шкода, що вийшла подібна неприємна ситуація та склалося таке враження.
Довговічність користування сковородою з антипригарним покриттям насамперед залежить від правильності користування та очищення.
Починаючи з першого використання необхідно сковороду помити, витерти насухо, злегка прогріти й змастити олією. Після охолодження залишки олії увібрати паперовим рушником.
Надалі важливо уникати перегріву сковороди без продукту (для цього і служить Thermo-Signal).
Ми рекомендуємо уникати теплових ударів, які можуть спричинити деформацію сковороди та призвести до пошкодження покриття. Це означає, що необхідно розморозити продукти, перш ніж класти їх у розігріту сковороду або додавати у сковороду холодні продукти й потім починати розігрів.
Рекомендується уникати різких перепадів температури, наприклад, мити сковороду відразу після нагрівання.
Так само важливим параметром є очищення. Щоб продовжити термін служби сковороди з антипригарним покриттям, ми рекомендуємо лише ручне очищення у гарячій воді з використанням м’якої губки та гелю для миття посуду. Якщо ж сковорода очищається в посудомийній машині, важливо використовувати Еко режим та м'які мийні засоби, що не містять абразивних часточок і щоразу після миття поверхню покриття потрібно змащувати олією.
В такому випадку сковорода служитиме багато років й зберігатиме антипригарні властивості покриття.
- Євгеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Не люблю писати негативні відгуки, але доведеться, адже претензія і до сковорідки і до розетки.
Один з найважливіших параметрів при виборі в нас була глибина. В даній сковорідці глибина вказана 7.5 см, але перед отриманням товару вирішив переміряти, адже візуально виглядала менш глибока і як виявилось це правда - внутрішня менше 5 см, а зовнішні близько 5.5 см(переміряв у присутності працівника точки видачі).Дуже розчарований, оскільки довго шукав і підбирав.
А після того,як відмовився від отримання,то почув ще більш неприємну інформацію - гроші повернуться мені на карту днів через 7-10 - коли товар повернеться на склад і його перевірять...
Розетка продовжує розчаровувати...
І за після плату комісія, і доставка до точки видачі платна до 700 грн. Що наступне- комісія за відмову від товару???
На замітку відповідальним працівникам - в точках видачі іншого магазину все це безкоштовно і зручно. Раніше для мене розетка була мало альтернативною в плані купівлі товарів,але зараз все менше бажання продовжувати купівлю у вас!- Достоинства:
- Невідомі
- Недостатки:
- Невірно вказана глибина сковороди
Представник брендуДоброго дня, Євгене.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю та спричинені незручності. На жаль, з технічних причин не було можливості оперативно відповісти на Ваш коментар.
На сайті закралася помилка.
Дійсно, висота бортів сковороди Tefal Healthy Chef 28 см (G1500672) 5 см.
Наразі ми передали інформацію для корегування спеціалісту відповідного підрозділу й зовсім згодом опис товару на сайті буде виправлений.
Для розв’язання питання щодо строків нарахування коштів за товар зверніться, будь ласка, до "Чат з Rozetka" на головній сторінці сайту.
Сподіваємося, що з наступним замовленням Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги сковороди бренду Tefal.
- Каріна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Зручна у використанні, взагалі дуже люблю це фірму) завжди замовляю саме тефаль
- Достоинства:
- Якісна
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Чудова сковорідка,не важка,продукти на ній не пригорають і якісно просмажуються.Використання рослинних олій при смажені мінімальне .Чудовий товар за приємну ціну !!
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Це найкраща сковорідка якою я користувалась. Не пригорає, навіть 1 мл олії розмазати по всій поверхні і супер. Можна і без неї звичайно.
- Достоинства:
- Користуюсь пару місяців, все пречудово. Варта своїх грошей
- НАТАЛЬЯОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Отличная сковорода.
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Дуже гарна, рекомендую.
- Денис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Впевнено користуюсь, майже рік.
- Достоинства:
- Чудова сковорода. Жодних наріканнь.
- Дарья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Пришёл брак, конкретно погнутая сторона возле ручки
- Недостатки:
- Брак
Представник брендуДоброго дня, Дар’я.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
Для розв’язання питання щодо виявлених дефектів сковороди зверніться, будь ласка, до чат-бота на сайті через розділ "Зв’язатися з нами".
Сподіваємося, що з наступним замовленням Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги сковороди Tefal Healthy Chef.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Люблю сковорідки цього бренду, вже не одна у нас. Гарно протушковує і жарить, їжа не пристає. Легка у догляді. Можна мити в посудомийці.
- Достоинства:
- Гарне покриття
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Гарна сковорідка, високі бортики захищають від розбризкування олії. Міцне покриття, нічого не пригорає. Раді , що придбали сковорідку саме від цього бренду.
- Достоинства:
- Надійне покриття
- Недостатки:
- Не знайшла
- Лариса Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Гарна сковорідка з антипригарним покриттям, люблю на ній готувати. Все готую без проблем. Тепер моя нова помічниця.
- Достоинства:
- Хороше покриття
- ДіанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Сковорідка має гарний об'єм, для великої сім'ї те, що треба. Страви готуються легко і швидко завдяки якісному покриттю. Моя помічниця на довгі роки.
- Достоинства:
- Зручна ручка
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Купила сковорідку на сайті. Все як завжди прийшло швидко. Готую на краплі олії, тішить рівномірна просмажка. Хороший варіант, рекомендую.
- Достоинства:
- Високі бортики
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Розумію що дарувати дівчині сковорідку якось не айс, але тут просто індивідуальний підхід, ця фея з кухні практично не вилазить і щодня щось нове вигадує, любить людина готувати і в неї це чудово виходить. Приніс, вручив, зраділа як мале дитя, готує в ній щодня.
- Олександра Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
На річницю весілля родичі подарували гроші і сказали витратити на побутові потреби, що ми впринципі й зробили, докупили посуд, якого не вистачало. Сковорідка хороша, майже місяць ганяємо, ще жодного разу не підвела.
- Достоинства:
- Корисна і практична покупка
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Для смаження картоплі і багато чого ще вона топ. Вміщається багато. Ніколи не виникало проблем з Розеткою та цим брендом, завжди якісний товар.
- Достоинства:
- Об'ємна
- Надія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
В такій ціновій категорії велика сковорідка саме те що мені треба (бюджет обмежений). На велику сім'ю, де люблять поїсти, її вистачає зповна.
- Достоинства:
- Велика, адекватна ціна
- Недостатки:
- Не шукала
- Вероніка З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Вирішила з користю витратити подаровані чоловіком гроші, поміняла сковорідку, бо на стару вже невистачало нервів, віджила вона своє. Нова сковорідка як завжди, краща, нічого не липне, не наливаєш олію тоннами, одне суцільне задоволення, додати більше нічого.
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Посуд бомбезний! За швидку доставку окрема подяка, вчора замовила, сьогодні вже отримала. Розетка завжди на висоті, тільки тут замовляю.
- Достоинства:
- Чудовий товар і шикарний сервіс
- Недостатки:
- Не може бути
- Тарас Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Купив 3 дні тому, політ нормальний. Кришку ще б до неї, але вже дочекаюся зарплати і тоді замовлю. Не пригорає.
- Недостатки:
- Немає кришки у комплекті, буду докуповувати
- Ніна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Дарувала братові у нову квартиру, заодно підібрала й кришку, вийшов непоганий комплект. Невістка у захваті, бо готувати їй)
- Достоинства:
- Вийшов нормальний подарунок
- Євгенія Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Що у ній сподобалося, так це діаметр і вищі бортики, ніж у моєї улюбленої сковороди. Коли смажила печінку, бризки жиру не так розліталися. Печінка не прилипала до дна, легко знімалася лопаткою. Почекала коли охолола і без проблем все відмила.
- Достоинства:
- Діаметр, бортики