Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Сотейникс крышкой Tefal Unlimited 26 см (G2557172)

Оценка пользователей 4.69/5
  • AI аналіз відгуків
    44 відгуки:  87% позитивних, 8% нейтральних, 5% негативних.
    Сотейник Tefal отримав дуже позитивні відгуки за зручність, якість антипригарного покриття та універсальність у використанні. Користувачі особливо відзначають можливість готувати без олії, простоту миття, місткість і функціональність. Більшість вражені якістю приготованих страв: плов, рагу, тушковане м'ясо виходять ідеально. Основні зауваження стосуються якості кришки (зазори, люфт, нагрівання), а також рідкісних випадків втрати антипригарних властивостей.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Куплен в 2024. Сдох. Уже прилипает и пригорает.
    Индикатор нагрева так и не сработал.

Достоинства:
    сначала была сковородка как сковородка
    Недостатки:
    умер за 2 года

Доброго дня, Дмитре.
      Дякуємо за звернення.
      Індикатор Thermo-Signal не змінює колір повністю, а стає менш помітним при досягненні робочої температури. В цей момент рекомендується зменшити вогонь для підтримки температури, а не продовжувати нагрівання на максимумі.
      Зміна властивостей антипригарного шару та «зникнення» реакції індикатора часто пов’язані.
      При регулярному перегріві (особливо на електроплитах) або нагріванні порожнього посуду верхній шар може втратити контраст, а нагар — додатково знижувати видимість індикатора та сприяти прилипанням.
      Антипригарні властивості з часом можуть знижуватися через високі температури, різкі перепади та інтенсивне очищення агресивними засобами. Для довговічного користування посудом рекомендується помірний нагрів і делікатний догляд.
      У разі, якщо подібні особливості спостерігалися від самого початку експлуатації, протягом двох років з дня покупки є можливість звернення до магазину для проведення експертизи.

• Користувач
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Дуже задоволена сотейником. Він має гарний дизайн, виконаний дуже якісно. Ідеально підходить для тушкування, завдяки оптимальному обʼєму і високим стінкам. Готувала гуляш і тушкувала курку, було дуже зручно, бо спочатку в сотейнику мʼясо обсмажила до скоринки, сюди ж додала овочі і т. ін. та довела страву до готовності. Після того, як завжди спочатку обсмажувала в сковорідці, потім тушкувала в каструлі, готувати все в одному посуді дуже зручно.

Достоинства:
    Дизайн, якість виконання, високі стінки, обʼєм
  • Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Дуже практична і якісна, важка, товсті стінки, покупкою задоволена

Достоинства:
    Гарна для свої цвлей
    Недостатки:
    Не помітила
  • Наталія С***

Дуже гарний сотейник

• Майя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Купувала в якості подарунка. Мої родичі в захваті, але дуже бережуть її))) Кажуть, що смажена картопля виходить така, що неможливо відірватись))) Ммм...

Достоинства:
    Ну, це Tefal. Цим все сказано)))
  • Олег Ф***

Хороша якість.
    Повністю задоволений

Достоинства:
    Хороша якість.
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Тетяна Ч***

От личный сотейник

Достоинства:
    Ничего не прилетает,отлично тушить и жарить
  • Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Класна штука для приготування їжі у власному соку. Відмінно підходить для м'ясних, рибних, овочевих страв, а плов у ньому взагалі виходить ульотний, чугунна гусятниця просто відпочиває!!!

Достоинства:
    Чудовий посуд по всім параметрам
    Недостатки:
    Немає їх
  • Шевченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Дійсно більш зручний, ніж звичайна каструля
    Високі стінки, більший об'єм - іделально для нашої великої родини
    Я в ньому роблю усе - смажу, тушкую, варю. Чудово, що продається разом з кришкою
    Я дуже задоволена вибором - незамінна річ на кухні

Достоинства:
    Універсальність
    Недостатки:
    На сьогодні зауважень немає
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Я просто в захваті від цього сотейника, ідеально підходить для приготування будь-яких страв, від супів і соусів до м'яса та овочів. Ручки не нагріваються, ну коли готуєш прям на великому вогні то стають гаряченькі, але я так рідко експериментую, на середньому вогнищі саме те. Ось вчора спробувала приготувати картоплю з м'ясом в духовці на 180 градусів, то результат хороший, вийшла страва дуже ніжною. Покриття антипригарне все саме за себе говорить, не було ще такого, щоб щось пригоріло, чи не відмилось.

Достоинства:
    Антипригарне покриття, в комплекті є кришка. Глибокий та в місткий.
    Недостатки:
    Цікаво на скільки вистачить, сподіваюсь на довго.
  • Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Купила і не пошкодувала. Достатньо в місткий, чудово підходить для тушіння. Плюс є антипригарне покриття, миється легко та просто. Добре те що в комплекті є кришка. Моїй мамі так сподобалось що його навіть в мене забрала. Замовлю ще один.

Достоинства:
    Зручний, міцний. Кришка в комплекті.
    Недостатки:
    Ціна.
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Дууууже задоволена покупкою! Сотейник, це просто знахідка для будь-якої кухні. Чудове антипригарне покриття, яке дозволяє готувати без додавання олії, що робить їжу більш корисною. Крім того, у нього міцне дно, яке рівномірно розподіляє тепло, і є зручна кришку з паровим клапаном. Я дуже рада, що купила саме його!

Достоинства:
    Покриття, матеріал, зручні дві ручки, можу готувати що завгодно!
    Недостатки:
    А повинні бути?)
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

У меня электро-плита. Но сколько ни грей, работы Thermo-Signal я не заметил. Не работает оно так, как описано в инструкции. Что в холодном виде, что в нагретом, что уже в процессе готовки при максимальной температуре, которую может выдать моя плита, индикатор не меняется.
    Покрытие пока работает. Посмотрим, как долго.
    И как долго сковородка сможет остаться плоской, хотя уже после первой жарки я вижу, что центр приподнят, а оставшийся жир ушел к краям. Я рассчитывал, что он будет равномерно распределен по дну сковородки.
    21 век, а крышку без прихватки не взять. У более дешевых производителей уже давно силикон на крышке.

Достоинства:
    нет их. просто сковородка
    Недостатки:
    не работает Thermo-Signal. не плоская. подделка

Доброго дня, Дмитро.
      Дякуємо за Вашу думку та зворотний зв’язок.
      Нам дуже шкода, що склалося таке загальне враження.
      Можемо Вам запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашого посуду проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості, а на сайті інтернет-магазина Rozetka представлений тільки оригінальний посуд бренду Tefal.
      Причиною деформації дна посуду може стати використання при дуже високій температурі або на невідповідному джерелі нагрівання.
      Для тривалої експлуатації ми рекомендуємо мити сотейник тільки після того, як він повністю охолоне, щоб уникнути термошоку і пошкодження покриття. Різка зміна температури може призвести до деформації металу і викривлення дна посуду.
      Ручка кришки виготовлена з нержавіючої сталі, тому її нагрівання під час приготування страви допустиме, оскільки вона розташована близько до сотейника.
      Час, проведений над джерелом тепла і його температура також визначають, як довго ручки посуду залишатимуться холодними. Щоб не обпектися, використовуйте кухонні рукавиці.
      Сотейник з кришкою Tefal Unlimited 26 см (G2557172) має індикатор нагріву Thermo Signal з малюнком пісочного годинника, який при нагріванні до температури 180 градусів стає менш помітним, повністю червоним малюнок ставати не повинен.
      Перевірте, будь ласка, можливо температура приготування нижча за 180 градусів, через це індикатор не сигналізує. В інакшому випадку Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.

• Надія

Дуже задоволена покупкою.
    Нарешті все навколо не в олії, тушить як в духовці. Супер.

• Юрій С***

зручна, універсальна

• Николай К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Принаймні поки що, повністю відповідає рекламному роліку)
    Після старої сковороди, ця - просто чудо якесь...

Достоинства:
    Дуже зручно і універсально
    Недостатки:
    Поки не побачив
  • Євгенія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Дуже люблю цей сотейник, в духовці зручно.
    Кришку розбила майже зразу, але то суто моя провина))

Достоинства:
    розмір, якість, ціна
    Недостатки:
    ні
  • Лідія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Дуже зручна сковорідка для смаження, тушкування та все що захочеться приготувати, розмир дозволяє. Особливо обожнюю рагу, покриття міцне не злазить. можу радити.

Достоинства:
    Багато плюсів все не передати
  • Надія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Обирала для подарунка, дуже сподобався як дизайном, так і якістю та зручністю у користуванні. Зручна кришка, ручки не нагріваються. Можу радити для придбання.

Достоинства:
    Зручна в користуванні та догляді
    Недостатки:
    Сподіваюсь що на тривалий час
  • Родион К***

Це просто пісня.

Достоинства:
    Дуже зручний та якісний
    Недостатки:
    Не виявив
  • Чернобублик О***

Дуже зручний

Достоинства:
    Зручність
    Недостатки:
    Відсутні
  • Оксана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Я у захваті від цього сотейника.Готувати в ньому одне задоволення.Рекомендую,навіть не думайте брати чи ні.Однозначно брати.

Достоинства:
    Все готуєте не пригорає, а плов то злегкістю.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Гончаров С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

В сотейник встроена функция музыкальной шкатулки. При нагревании/остывании крышка начинает трещать как шифер на костре

Недостатки:
    Крышка

Доброго дня, Сергій.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Нам шкода, що склалося таке враження.
      Оскільки скляна кришка має металевий обідок, поява звуку потріскування цілком нормальна.
      Це відбувається через те, що при нагріванні обідок трохи розширюється, що характерно для металу, а при охолодженні йде зворотний ефект.
      Сподіваємося, що надалі користування сотейником буде для Вас максимально комфортним.

• ОЛЕНА
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Дуже задоволена сотейником. Тушкувала м'ясо з овочами без жодної краплини олії. Ручки нагріваються, але можна братися без рукавиць.

Достоинства:
    Швидке приготування з мінімальним використанням олії за потреби.
    Недостатки:
    Потріскує кришка в процесі приготування їжі.

Доброго дня, Олена.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      При першому використанні тріск може бути, потім він зникає, оскільки скляні кришки мають металевий обідок. Це відбувається через те, що при нагріванні обідок трохи розширюється, що характерно для металу, при охолодженні йде зворотний ефект.
      Бажаємо приємного користування.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Чудова річ - пательня/вок/каструля. На упаковці вказано, що це мультивок. Висота бортів ззовні 8 см, всередині 7,4 см. Діаметр дна всередині 20 см, ззовні 18 см, діаметр верхній внутрішній 26 см, ззовні 27,5 см. Ручки нагріваются помірно. Смажити, тушкувати, варити - практично три в одному. Великий плюс - кришка, але! Кришка люфтить і починає дряпати борти всередині, можливо виробник прислухається і візьме до уваги - для дбайливого використання універсальну силіконову кришку.
    В цілому дуже вдала покупка. Поки що все ок, якістю задоволені, але час покаже. при першому використанні (перед цим все зробили по інструкції виробника, помили, змастили олією, нагріли, залишок олії протерли ганчіркою) у товарів з серії Unlimited починається потріскування. сподіваюсь, це не пошкодження і не брак.
    до речі, зовнішній вигляд набагато краще, ніж на фото... Рекомендую, особливо тим, хто любить тушковані страви.
    Розетка, дякую за надійне пакування.

Достоинства:
    Якість

Доброго дня, Ольга.
      Дякуємо за позитивну оцінку якості сотейника.
      Перепрошуємо за затримку. З технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
      Люфт кришки можливий, він ніяк не впливає на процес приготування. Сковорода має якісне антипригарне покриття Titanium Anti Scratch 6х, що розраховане на довготривалу службу, завдяки підсиленню титанами. Найкраще антипригарне покриття Tefal є надзвичайно стійким, тож не боїться використання навіть металевих предметів.
      Ми обов'язково врахуємо всі Ваші побажання при розробці наступних моделей посуду.

• Неля Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Готувати в ньому зручно та приємно, якість хороша
    Дякую, Розетка! Доставка швидка і якісна!)

Достоинства:
    Багатофункціональний
  • Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Користуюсь приблизно рік. Сказати, задоволений – нічого не сказати.
    За цей час сотейник став улюбленим посудом для приготування
    всякої всячини.
    Місткий, високий борт, дуже якісне
    антипригарне покриття і при цьому неважкий.
    Поступово і досить швидко нагрівається і добре тримає тепло.
    Ручки нагріваються несильно.
    Користуватися дуже зручно.

Достоинства:
    Якісна річ, зручна у користуванні,
  • Катерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Давно мріяла про такий посуд. Плов, рагу, тушкована капуста виходять дуже смачними. Посуд гарно утримує та розподіляє тепло, захищає від прилипання, легко миється. Дуже корисна покупка!

Достоинства:
    Гарно утримує та розподіляє тепло, захищає від прилипання, легко миється.
  • Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Обирала на подарунок і вирішила узяти сотейник, як найбільш практичний варіант. Коли отримала, сподобався настільки, що одразу замовила і собі. Якісний посуд. Користуюсь з великим задоволенням!

• Маргарита Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Я обожнюю різноманітний посуд. Готувати в сотейнику можна безліч страв. Він має гарне антипригарне покриття, що дозволяє готувати навіть без використання олії. Хто піклується про здорове харчування, зверніть увагу!

Достоинства:
    Підходить тим, хто піклується про здорове харчування
  • Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Цей сотейник став незамінним помічником на кухні. Місткий, легко миється, нічого не пригорає. Дуже задоволена покупкою. Готую у ньому смачнющі страви.

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Сотейник забезпечує мені можливість готувати страви для всієї родини. Оптимальний розмір, високий бортик, міцне покриття. Можна готувати або зовсім без масла, або з краплинкою. Рекомендую всім, хто цінує здорове харчування.

• Діана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Надзвичайно практична річ, яка підходить і для смаження, і для тушкування. Функціональний. Висока якість покриття. Користуюсь вже місяць - як новенький.

Достоинства:
    Функціональний. Висока якість покриття.
  • Яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Тільки придбала, одразу в духовці його уявила, заміряла чи влізе. Виглядає супер.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

За 5 місяців щоденного користування покриття повністю стерлося, стала пригорати, не рекомендую.

Достоинства:
    Перші пару місяців радієш, а далі готуйся нову купувати
    Недостатки:
    Недовговічна

Доброго дня, Олена.
      Дякуємо Вам за відгук та зворотний зв'язок.
      Перепрошуємо за затримку. З технічних причин, не було можливості вчасно відповісти Вам.
      Довговічність користування посудом з антипригарним покриттям насамперед залежить від правильності користування та очищення.
      Починаючи з першого використання сотейник необхідно помити, витерти насухо, злегка прогріти й змастити олією. Після охолодження залишки олії увібрати паперовим рушником.
      Надалі важливо уникати перегріву сотейника без продукту (для цього і служить Thermo-Signal).
      Ми рекомендуємо уникати теплових ударів, які можуть спричинити деформацію посуду та призвести до пошкодження покриття. Це означає, що необхідно розморозити продукти, перш ніж класти їх у розігрітий сотейник або додати у сотейник холодні продукти й потім починати розігрів.
      Рекомендується уникати різких перепадів температури, наприклад, мити посуд з антипригарним покриттям відразу після нагрівання.
      Так само важливим параметром є очищення. Щоб продовжити термін служби сотейника з антипригарним покриттям, ми рекомендуємо ручне очищення у гарячій воді з використанням м’якої губки та гелю для миття посуду. Якщо ж очищення відбувається в посудомийній машині, важливо використовувати Еко режим та м'які мийні засоби, що не містять абразивних часточок і щоразу після миття поверхню покриття потрібно змащувати олією.
      В такому випадку посуд служитиме багато років й зберігатиме антипригарні властивості.
      У разі, якщо не було порушень згідно з правилами експлуатації посуду, зверніться, будь ласка, до магазину, де був придбаний даний сотейник для виявлення причини погіршення антипригарного покриття.

• Михаил К***

Мега крута штука

Достоинства:
    Смажить, варить, тушкує