Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Набор посуды Tefal Opti'Space 6 предметов (G720S674)

Код:  197705569
Оценка пользователей 4.2/5
  • AI аналіз відгуків
    60 відгуків:  65% позитивних, 15% нейтральних, 20% негативних
    Набір каструль Tefal Opti Space має багато позитивних відгуків щодо зручності, компактності зберігання, функціоналу та дизайну. Покупці відзначають, що каструлі міцні, добре виглядають і підходять для щоденного використання та різних плит, зокрема індукційної. Проте, зустрічаються значні нарікання на якість кришок (ламані або відкручуються ручки, проблемні бортики та скупчення вологи), а також періодичні скарги на з’явлення плям після миття або приготування. Загалом, набір підходить для невеликих кухонь, але потенційним покупцям варто звернути увагу на можливі проблеми з кришками і матеріалами.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Вадим Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Отличные кастрюли, 4 месяца ежедневного использования. Занимают минимум места. Очень удобные в использовании.

• Аня М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Замовила 2 таких набори, 1 для себе, 1 на день Народження для тітки (вона досі варить їжу в алюмінієвих каструлях виробництва СРСР). У пункті видачі ретельно оглянула кожну кришку і кожну каструлю, все доставилося без ушкоджень. Каструлі вчора вже подарувала тітці, та від радощів аж пищала. Я доречі, теж задоволена придбанням!

Достоинства:
    Нержавійка, товсте дно
    Недостатки:
    Жодних недоліків не знайдено, далі подивимося
  • Кравченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Резина на ручках выполнена на троечку. На качество не влияет.

Достоинства:
    Складывается компактно, долго держит тепло.
    Недостатки:
    Нет других цветов, не нейтральный цвет
      Представитель бренда

Добрый день, Кравченко Алена. Благодарим за Ваше мнение и обратную связь.

• Міла В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Я не можу передати яку зручність набір каструль приніс у мою кухню! Ці каструлі легкі, але дуже міцні, ідеально підходять для щоденного використання. Кришки допомагають зберігати аромат та смак страв. Я раджу всім замовити цей набір і спробувати його самостійно!

Достоинства:
    Легкі, міцні.
  • Анастасія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Давно дивилася на цей набір, читала відгуки і не дивлячись на деякі нюанси, все ж таки замовила. Ось вже пів року як я готую на постійній основі у цих каструлях, все добре, ручки на місці. Посуд хороший!

• Арсен Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Брав набір на подарунок близькій людині, яка обожнює готувати і пригощати смаколиками. Що можу сказати, я вгадав, все сподобалося, винуватиця свята задоволена.

Достоинства:
    Бренд
    Недостатки:
    Не може бути
  • Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Добрий вечір! Я вам проплатила двійну оплату за набір. Мій банк з вами не може ніяк звʼязатися. Чекаю на відповідь. Дякую

Представник бренду

Доброго дня, Оксана.
      Дякуємо за звернення.
      Для розв'язання Вашого питання рекомендуємо звернутися до чат-бота на сайті у розділі "Зв’язатися з нами".

• Олег

Напишіть у банк, хай вони підтвердять подвійне списання з номерами транзакцій, і потім з цими електронними чеками пишіть в сапорт розетки.

• михаил з***

Хороший

• Олена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Якісні, важкі каструлі. Дуже зручні кришечки: легко зберігати як в холодильнику, так і в шафі.Вцілому задоволена.

Достоинства:
    Хороший, важкий посуд
    Недостатки:
    поки не помітила
  • Катя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

На річницю весілля рідні та близькі нам подарували гроші, вирішили з чоловіком придбати новий посуд та декілька одиниць техніки в кухню. Мені сподобався цей набір, бо сковородами Tefal користуюся досить тривалий термін, тому каструлі саме цього бренду й обрала. Зроблений якісно, ручки зручні, поки все подобається.

Достоинства:
    Перевірений бренд
    Недостатки:
    Не помітили поки що
  • Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Набір дуже сподобався, дружина "зацінила" :) Красиві, якісні, зручні ... Велика каструля на 4,5Л (на сайті помилка)! Для борщу на родину - те що треба!

Достоинства:
    Якісний матеріал та збірка. Практичні ємності посуду.
    Недостатки:
    не виявлено )
  • Александр Н***

Купив мамі на подарунок. Мама задоволена. Солідно виглядають, зручні

Достоинства:
    Добре виглядають, зручні у використанні. Гарантія 10 років
    Недостатки:
    Не знаю, чи це недолік, але ручки на заклепках, теоретично можуть розшататись. Але можна і відремонтувати
  • Галина Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Хороший набір. Підкупив незвичний дизайн та можливість компактного зберігання.
    Об'єм каструль якраз підходящого розміру.
    Трішки незвичні ручки, але з часом призвичаїлася до них.
    Покупкою задоволена.

Достоинства:
    Компактне зберігання. Комплектація.
  • Владислава А***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Моим кастрюлям уже год. покупала этот набор из-за возможности хранить один в один, так как на кухне очень мало места. Хочу отметить качество как самой стали, так и всех креплений. Ручки на крышках классные, складывающиеся. Мою вручную, посудомойки нет, выглядит до сих пор как новый.

• Яна Р***
  • Татьяна Х***

все отлично!

Достоинства:
    занимает минимум места, качество супер! сталь толстая, ничего не пригорает.
    Недостатки:
    не нашлось пока
  • Татьяна К***
  • Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Я в захваті від цього набору посуду Tefal Opti Space! Каструлі різних розмірів відповідають всім моїм потребам у кулінарному мистецтві. Їхні глибокі кришки дозволяють зберігати більше продуктів і зберігають тепло. Рекомендую цей набір всім гурманам!

• Юлия
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Хороший набор, очень нравится, что ручки на крышках складываются. Это очень удобно. Это мой не первый набор кастрюлек от Тефаль, качеством довольна.

• Дмитро І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Норм , але внутрі все в розводах на смак не впливає

Представник бренду

Доброго дня, Дмитре.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      На поверхні посуду з нержавіючої сталі, особливо нового, після першого використання можуть утворюватися райдужні плями. Переживати не варто, вони легко видаляються розчином столового оцту або лимонної кислоти.
      Ми радимо уникати перегрівання посуду з нержавіючої сталі, адже з-за тривалого перегріву він може постійно покриватися райдужними плямами.
      Не рекомендується:
      1) мити каструлю, поки вона ще гаряча, варто дочекатися повного охолодження дна;
      2) зберігати готову їжу або рідину у посуді з нержавіючої сталі протягом тривалого часу (одного дня або довше);
      3) залишати порожній посуд на вогні.
      Для видалення плям рекомендуємо використовувати такий розчин: налийте в посуд 0,5 л білого столового оцту та не нагріваючи залиште його на 1 годину. Також можливо використовувати лимонну кислоту. Потрібно закип'ятити 0,5 л води, додати 25 г лимонної кислоти та залишити розчин у посуді на 15 хвилин, після чого ретельно обполоснути. У разі необхідності процедуру можна повторити.
      Бажаємо приємного користування.

• Сергій П***

Супер посуда

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Я в захваті від якості посуду! Ці каструлі виготовлені з високоякісних матеріалів, що забезпечує довговічність і надійність. Кришки пасують тісно і добре утримують тепло, що допомагає зекономити енергію при готуванні. Рекомендую цей набір всім кулінарам!

Достоинства:
    Надійний
  • Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Я просто обожнюю цей набір каструль Tefal Opti Space! Вони дуже зручні у використанні та легко миються. Кришки пасують ідеально, що дозволяє зберігати більше місця у моїй кухні. Цей набір точно став моїм незамінним помічником у готуванні.

• Христина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Цей набір каструль - мій улюблений! Завдяки «ручкам-метеликам» на кришках, каструлі дуже зручно зберігати, економлячи простір в шафці. Ручки не нагріваються, що робить використання каструль зручним і безпечним. Стильний дизайн ідеально пасує до будь-якої кухні!

Достоинства:
    Ніби всі описала
    Недостатки:
    Жодних
  • Стефанія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Все в цьому наборі продумано до дрібниць (від якості сталі до кріплень). Якщо порівнювати з моїм старим набором каструль, то цей на полиці в тумбі вдвічі менше займає місця, складаю все пірамідкою і порядок.

Достоинства:
    Зручне зберігання
  • Євгенія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

На індукцінній плиті нагрівається дуже швидко і готує так само швидко все підряд. Всередині є мірне градуювання, дуже виручає коли готую щось за рецептом, тож на нього часто орієнтуюся. Вцілому посуд класний, зауважень не маю.

Достоинства:
    Підходить для індукційної плити
    Недостатки:
    Відсутні
  • Денис О***

Хорошо

• Сергей Ф***

Гарні каструлі

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Отримав вчасно На вигляд все добре Побачу як покаже в роботі

Достоинства:
    Компактно
    Недостатки:
    Поки нема
  • Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Пока все хорошо. Крышки клёвые, удобно хранить.

Достоинства:
    Набор удобный по литражам
    Недостатки:
    Пока нет
  • Анатолій К***

Чудовій набір,особливо сподобались ручкі

Достоинства:
    Компактно складаються,мало займаюсь місця
  • Дмитро Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Кастрюлі такі як ми хотіли, складаються одна в одну, зручні ручки, у кришок складаються ручки, можна використати як для індукції так і для звичайної плити. Однозначно рекомендуємо.

Достоинства:
    Зручні
  • Василь Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Я задоволений набором, каструлі супер,рекомендую всім хто бажає.Дякую продавцеві за товар.

Достоинства:
    Бистра доставка
  • Ірина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Каструлі просто чудові, кришки компактні, але все ж раджу дослухатися до наклейки на кришці і не мити їх у посудомийній машині. Під скло замиває бруд який потім нічим вийняти неможливо. Розмір каструль для мене дуже комфортний.

Достоинства:
    Компактний та якісний
    Недостатки:
    Не можна мити кришки у посудомийній машині
  • Данило Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Хороший набор кастрюль. Жене понравилось. Удобное хранение и приличный вид. Хотя те кто любит клубнички со мной будут не согласны))

Достоинства:
    Действительно занимает меньше места
    Недостатки:
    Нету
  • Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Цей набір буде каструль в нас вже практично рік. Нарікань немає. Все зроблено якісно, ручки резинові на каструлі - не потріскалися, ручки на кришці - не розвалились. Кожні 2-3 дні готує дружина, тож каструлі як на потоці використовуються. В нас газова плита, тому як буде на індукції- не можу сказати. Дуже раді що вибрали саме цю фірму.

Достоинства:
    Якісні та функціональні
    Недостатки:
    Поки що нема