- AI аналіз відгуків43 відгуки: Позитивних — 78%, нейтральних — 14%, негативних — 8%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Товар соответствует фото и описанию . Очень довольна
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Брала спеціально з позначкою, щоб можна було мити в посудомийці, виявляється покриття пошкоджується, тож мию вручну. Двома великими рідше користуюсь, бо готую на двох людей, тож менший і середній ходові, але це вже залежить від того, хто скільки готує.
Представник брендуДоброго дня, Тетяно.
Дякуємо за зворотний зв'язок.
Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
Щоб зберегти зовнішній вигляд посуду на довгий час, для виробів із нержавіючої сталі ми радимо надавати перевагу ручному миттю. Якщо ж Ви користуєтеся посудомийною машиною, важливо обирати делікатні програми з температурою не вище 50–55 °C, використовувати м’які мийні засоби у вигляді гелю, рідини або порошку та уникати таблеток чи саше, які містять більш агресивні компоненти. Під впливом таких засобів окремі елементи посуду можуть втрачати блиск або змінювати колір, що є візуальною особливістю і не впливає на якість, безпеку чи результат приготування страв.
Сподіваємося, що надалі користування набором посуду буде викликати лише позитивні враження.
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Класні каструлі, користуюся 2 роки.
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Ok
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Класний набір
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Якісна
- Достоинства:
- Ручки
- Недостатки:
- О
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Краще чим на фото)
- Достоинства:
- Якісні,добре фіксує кришку...
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Дуже сподобалася, зручна та гарна!
- Даша В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Мої улюблені каструльки. Готувати одне задоволення. Тільки після миття з'являються кольорові розводи на дні, але на якість це впринципі не впливає
- Достоинства:
- Зручні фіксуючі ручки, важкі
- Недостатки:
- Розводи на дні після миття, займають багато місця для зберігання, оскільки мають великі ручки
Представник брендуДоброго дня, Дарино.
Дякуємо Вам за відгук та зворотний зв'язок.
На поверхні посуду з нержавіючої сталі, особливо нового, після першого використання можуть утворюватися райдужні плями. Переживати не варто, вони легко видаляються розчином столового оцту або лимонної кислоти.
Ми радимо уникати перегрівання посуду з нержавіючої сталі, адже з-за тривалого перегріву він може постійно покриватися райдужними плямами.
Не рекомендується:
1) мити каструлю, поки вона ще гаряча, варто дочекатися повного охолодження дна;
2) зберігати готову їжу або рідину у посуді з нержавіючої сталі протягом тривалого часу (одного дня або довше);
3) залишати порожній посуд на вогні.
Бажаємо приємного користування.
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
- Віра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Користуюсь цим набором вже певний, час дуже задоволена для мене важливо питання, щоб він гарно мився. Після готування, я його гарно вимиваю навіть якщо при смаженні були краплі від їжі, все чудово вимивається. Легкий в користуванні.
- Достоинства:
- Гарно та зручно доглядати
- Ігор Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Довго підбирав подарунок для дружини та зупинився на цій моделі. Набір виготовлений з якісної нержавіючої сталі. Ручки у кришках зручні при зберіганні у холодильнику. Проблем з набором немає. Дружина задоволена.
- Достоинства:
- Якісний набір
- Розіта Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Нічого не скажеш, набір шикарний. Завжди коли щось готую, шукаю куди покласти ту ложку чи лопатку, а тут на ручку помістила і порядок, вона нікуди не з'їжджає і не падає. Система фіксації кришок то щось взагалі неймовірне, закрила, перехилила і зливай собі спокійно зайву рідину. Радощам немає меж, готую із задоволенням!
- Достоинства:
- Описала
- Недостатки:
- їх немає
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Получила набор отлично упакованный. Уже пользуюсь. Очень довольна и качеством посуды и доставкой.
- Достоинства:
- Очень удобные крышки. Не надо брать друшлаг а так же удобно сливать лишнюю жидкость.
- Недостатки:
- Нет.
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Гарні кастрюльки, одне задоволення ними користуватися. Для індукційної плити спеціально брала,чудово працюють. Про систему зливу води вже писали, дуже зручно.
- Достоинства:
- Зручний дизайн, підходять для індукційної плити.
- Недостатки:
- Поки не знайшла.
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Система Easy-Lock з розумним проціджуванням - це прорив! Тепер мені не потрібно використовувати друшляки або прихват для проціджування. Просто зафіксуйте кришку на місці над зливними носиками й все, більше нічого не потрібно. Дуже зручно, усім раджу спробувати!
- Оля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Інтуїтивна мірна шкала на внутрішній стороні каструлі - просто чудова ідея! Тепер я можу легко виміряти необхідну кількість рідини або інгредієнтів прямо в каструлі, без потреби в окремих мірних посудинах. Це зекономило мені час.
- Достоинства:
- Якісні, гарні, мірна шкала.
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Технологія Full Induction цього посуду дійсно вражає! Рівномірний розподіл тепла гарантує, що мої страви завжди будуть приготовані на найвищому рівні. Це особливо важливо для мене, як гурмана, і я радий, що знайшов такий посуд, який відповідає моїм вимогам.
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Неслизький тримач для ковша - це геніально! Тепер я можу тримати ківш безпосередньо на кришці каструлі, не забруднюючи робочу поверхню. Це дійсно зручно й економить час при приготуванні. Я вже не можу уявити, як раніше обходився без цієї функції.
- Любов К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Якість посуду вражає, але ще більше мене зачарувала система з розумним проціджуванням. Це справжня революція в кулінарному світі! Процес проціджування став настільки простим і безпечним, що я вже не уявляю готування без цієї функції. Тепер мої страви завжди вийдуть бездоганними!
- Достоинства:
- Прекрасний набір
- Недостатки:
- Не знайшла
- Борис Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Я в захваті від цього посуду з нержавіючої сталі преміумкласу! Гарантія на 10 років говорить сама за себе - це якість, на яку можна розраховувати. Я впевнений, що ці каструлі прослужать мені довгий час і забезпечать найкращі результати приготування.
- Игорь Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Очень благодарны, набор супер.
- Ельвіра А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Дуже задоволені отриманим товаром. Зручні ручки, не нагріваються при користуванні. Давно шукали такий гарний набір посуду. Рекомендую.
- Достоинства:
- Гарний дизайн. Зручні ручки із фіксаторами для кришок. Носики для зліва рідини зручні і корисні.
- Недостатки:
- Не має.
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
На вигляд все супер, побачимо у користуванні номер один у світі)
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Гарний набір,мама задоволена!
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Гарна якість, швидка доставка.
- Достоинства:
- Різний об'єм посуду, дає можливість приготувати різноманітні страви.
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Дуже добрий і гарний набір каструль. Рекомендую стоять своїх грошей
- Достоинства:
- Якість, надійність
- Виктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Отличный набор.
1.Вода быстро закипает в отличии от эмалированных кастрюль,ручки не нагреваются.
2.Система блокировки крышки очень удобна.Теперь чтобы слить воду не нужен дуршлаг.
3.Специальная форма ручки позволяет оставлять ложку на крышке во время приготовления пищи.
4.Отверстия для слива жидкости
5.Отметки литража на внутренней поверхности.- Достоинства:
- Блокировка крышки.Дуршлаг не нужен
- Недостатки:
- Пока их нет
- Ілля М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Чудові кастрюльки. Враховуючи, що до цього користувались тими, що із совку за 3 р 40 коп. , то це просто космост і земля. спеціальні отвори на кришці з 2х сторін для зливання рідини, ручки закривашки.. це космос. Не нанотехнології звісно, але враховуючи, що тут такий стрибок був з із совка у прогрес.. я прям під враженням. Користуватись дуже зручно і приємно. Всій сім'ї порекомендував такі придбати.. , але жлобство у 3 р 40 коп. поки перемагає. І я цієї логіки не розумію.. все життя жити з цими старими совковими кастрюлями.. замість того, щоб купити крутяцькі, і жити все життя з крутяцькими, технологічними, та зручними... де логіка..
Ручки зручні. Доволі таки сильно нагріваються, якщо довго готувати, та братись ближче до металу, але можна взятись трохи далі і все буде ок. Можливо ставимо на занадто сильний вогонь. У будь-якому випадку це дискомфорту не завдає, да і роль вони свою виконують. Для порівняння ручка на кришці ніколи не нагрівалась так, щоб за неї неможливо було взяти.. але воно і зрозуміло.. там більше 100 градусів від пари не можу бути. Тепер за неприємні момент. Миття у посудомийці. Виробник на оф. сайті радить мити при 50 градусах з гелем. Ок, так і робимо. А тепер увага на фото. Я так розумію що ручки зроблені з якогось іншого металу і вони втрачають свій первісний відполірований вигляд. + ймовірно метал з якого вони зроблені, пористий, тому під час режиму ополіскування, ополіскувач забивається у ці пори і змінює колір ручок. Але це всього-на-всього теорія. Образливо і не зрозуміло чому так відбувається. Користуємось гелем Somat Exellence Duo Gel, Ополіскувач Somat потрійної дії 750 мл, 50 градусів режим. Далі були відгуки за плями на дні кастрюлі. От у мене є ковшик яким постійно користуємось. Він чистий. Є кастрюля на 1.5 л якою теж користуємось частенько. На ній є плями після готовки. скоріш за все якісь домішки потрапляють у щілини між металом, бо дно нарізали кругами(мені так здається)... , тому утворюється такий ефект плям. Відчистити його просто губкою.. дуже важко, але от я зробив наступне фото після посудомийки.. то вона впоралась на всі 100%. Чи варіант робити поліровану внутрішню сторону.. не впевнений, бо тоді кожна подряпка буде видна. Особисто для нас це не є проблемою, бо ми готуємо , а не виставкою займаємось.. та не заглядаємо у них 24/7. Для нас більш важливий зовнішній вигляд, а це вже про ручки.
Отже підбиваємо підсумки. Нам з дівчиною вони зайшли, і для нас ця покупка раціональна, бо радують вони нас набагато більше, ніж совкові. Відмітити можна носик для зливу, отвори для зливу у кришці, пластикові ручки з фіксаторами. Тому вийшли доволі таки функціональні, зручні, та стильні кастрюльки.
P.S. Порада для Tefal. Замініть метал ручок на той з чого зроблена основа кастрюлі. Тоді це будуть просто найкращі кастрюльки у моєму житті. Звертатись по гарантії не бачу сенсу, бо навіть, якщо замінити їх, то чи припинять ручки міняти колір. Той хто має посудомийку, якщо у вас немає такої проблеми, то напишіть якими засобами ви користуєтесь.- Достоинства:
- Носик для зливу, отвори для зливу у кришці, пластикові ручки з фіксаторами, дизайн, гарантія 10 років
- Недостатки:
- Можливі плями у кастрюлі, але залежить від того що готується, та домішок які є у воді. Дивний реакція ручок на посудомийку.
Представник брендуДоброго дня, Ілля.
Дякуємо за Ваш відгук та зауваження.
Перепрошуємо за затримку. З технічних причин, не було можливості швидко відповісти Вам.
Щоб продовжити термін служби вашого посуду, ми рекомендуємо лише ручне миття. У разі використання посудомийної машини бажано використовувати м'які мийні засоби, такі як, рідина, гель або порошок. Не рекомендовано використовувати таблетки або саше для посудомийної машини.
Деякі частини посуду можуть тьмяніти й знебарвлюватися через вплив агресивних мийних засобів. На якість приготування дана особливість не впливає.
Пітінгова корозія (білі плями) викликається додаванням солі в некип'ячену воду.
Плями іржі можуть бути викликані вологою на поверхні, пошкодженій сіллю.
У разі дотримання всіх вище зазначених рекомендацій, посуд буде слугувати довго. Сподіваємося, надалі Ви відкриєте для себе всі можливості посуду та оціните його переваги.
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Гарний набір, взяв для батьків та тещі
- Алла А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Неймовірно крутий набір ,я задоволена Рекомендую
- Достоинства:
- Шикарні на вид та зручні у використанні.
- Віталій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Нічого особливого сказати не можу за ці каструлі, пару разів пригоріла їжа в каструлі і уже залишилися сліди які не виводяться, просто красиві і нові, ручки зручні коли фіксують кришку, а коли хочеш поставити каструлю в посудомийку чи холодильник, то вони заважають, бо дуже великі, порадувало те що можна злити воду без рушника і друшляка.
Представник брендуДоброго дня, Віталій.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання посуду.
Зручність користування є персональною оцінкою, проте ми завжди прислуховуємось до користувачів та врахуємо всі зауваження при розробці наступних моделей, щоб зробити наш посуд максимально зручним.
Спробуйте видалити плями, для цього використовуйте 8 відсотковий білий оцет. Налийте в посуд 0,5 л оцту, залиште на 1 годину (не нагрівати). Також можливо використовувати лимонну кислоту. Потрібно закип'ятити 0,5 л води, додати 25 г лимонної кислоти та поставити на 15 хвилин. Сполосніть його 5–6 раз. При необхідності повторити.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Набор удачный. В комплекте есть все, что необходимо хозяйке на кухне. Не могу нарадоваться практичной и современной посуде!
- Достоинства:
- Комплектация
- Махно Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Часто готовлю пасту. Удобно сливать жидкость не используя при этом прихватки или кухонные рукавицы. Конструкция крышки продуманная, мне очень нравится. Хранить приготовленное блюдо в холодильнике удобно, высота позволяет.
- Достоинства:
- Удобное хранение блюд, продуманная конструкция крышки
- Дар'яОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Для такого якісного посуду ціна дуже хороша. Тиждень у використанні, каструльки класні. Найчастіше готую кашу дітям, не пристає, якщо звичайно інколи помішувати.
- Достоинства:
- Ціна і якість