- AI аналіз відгуків110 відгуків: приблизно 68% позитивних, 17% нейтральних, 15% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- виталий п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Серебристый
Через два місяці зломилась пробка
- Достоинства:
- Недостатки:
- Після двох місяців зломилась пробка
Представник брендуДоброго дня, Віталію.
Дякуємо за зворотний зв'язок.
Нам шкода, що склалась подібна ситуація.
На тривалість використання впливають багато факторів, один з яких правильність експлуатації. У випадку, якщо використання відбувалося відповідно до інструкції користувача та не було механічних пошкоджень, для проведення експертизи та розв'язання питання Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 700 мл. Цвет: Серебристый
Качество супер. Температуру тримае довго.
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Серебристый
Классний термос. Замовлення доставили швидко. Перевірила, не протікає. Температуру тримає нрмально, десь в 5:30 заварила чай, в 16:00 він був ще гарячий. У використанні теж комфортний, зручно наливати з термоса в чашку.
- Достоинства:
- Гарно тримає температуру. Зручний.
- Недостатки:
- Не було гарантійного талона, хоча на термосі була наліпка, що гарантія 5 років. Бракує якогось чохла теж.
Представник брендуДоброго дня, Тетяно.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
Виробник надає 5-річну гарантію на термос Tefal Senator.
Гарантійним документом, що підтверджує факт оплати товару, є касовий або товарний чек.
Бажаємо приємного користування.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Серебристый
Ужасний, якщо не сказати гірше
Кришка перестала закриватися після 2х тижнів!- Достоинства:
- Немає жодних!
Представник брендуДоброго дня, Олексію.
Дякуємо за зворотний зв'язок.
Нам шкода, що склалась подібна ситуація.
У випадку, якщо використання відбувалося відповідно до інструкції користувача та не було механічних пошкоджень, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.
- Діана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Серебристый
Термос хороший, гарно тримає тепло,користувались тільки вдома ,але один раз взяла з собою в дорогу виявилось що він протікає (
Представник брендуДоброго дня, Діано.
Нам дуже шкода, що сталася така неприємна ситуація.
Герметичність термоса безпосередньо залежать від правильного встановлення пробки. Згідно з інструкцією, під час встановлення вакуумної пробки важіль червоного клапана має бути відкритим і розташованим вертикально. Після цього пробку необхідно провернути до упору і лише тоді закрити клапан, розмістивши його горизонтально на рівні з пробкою. Неправильна фіксація клапана може призводити до підтікання під час нахилу.
Якщо не було механічних пошкоджень та порушень з боку експлуатації, для проведення експертизи та подальшого розв'язання питання Ви можете звернутися до магазину, де була здійснена покупка.
- Євгенія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Серебристый
Тримає гарно, але є великий нюанс
- Достоинства:
- Тримає тепло
- Недостатки:
- Тече з під клапана
Представник брендуДоброго дня, Євгеніє.
Нам дуже шкода, що сталася така неприємна ситуація.
Герметичність термоса безпосередньо залежать від правильного встановлення пробки: згідно з інструкцією, її необхідно закручувати при відкритому червоному клапані, до упору, і лише після цього закривати клапан.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Серебристый
Класний термос
- Катерина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл. Цвет: Серебристый
Купили термос, покористувалися трохи - дуже добре тримає температуру, зручний у використанні .
Але почав протікати .
Здали в сервіс , поремонтувати відсутня можливість, повернули кошти .
Придбали новий, аналогічний: три дні в користуванні і знов протікає .
Представник брендуДоброго дня, Катерино.
Нам дуже шкода, що сталася така неприємна ситуація.
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Серебристый
Термос супер. Тримає температуру майже добу.
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл. Цвет: Серебристый
Хороший термос.
Удобный.- Достоинства:
- Удобный термос
- Недостатки:
- Пока не нашел.
- Андрей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 700 мл. Цвет: Серебристый
Дуже задоволений термосом. Довго тримає гарячу воду. Корисний взимку.
- Владислав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Серебристый
Пройшло майже два роки з моменту покупки цього термоса він перестав тримати температуру(((
Представник брендуДоброго дня, Владиславе.
Нам дуже шкода, що сталася така неприємна ситуація.
- Пётр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Серебристый
Отличный, держит температуру супер
- Достоинства:
- Отличный
- Недостатки:
- Иван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Серебристый
Купував 2 роки , все добре через 6 годин температура 74 через 24 години 54. Тримає температуру добре на рівні топових. В зв'язку з блекаутами придбав ще один. Ремндую своїх грошей вартує.
- Достоинства:
- Тримає температуру
- Недостатки:
- Не виявив
- Наталі О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл. Цвет: Серебристый
Якісний термос , кип'яток держе майже добу, легенький, зроблений з гарного матеріалу ,користуємось 2 роки
- Достоинства:
- Гарно держе таипературу
- Недостатки:
- Андрей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Серебристый
В 6 утра залил кипяток, в 11.30 вода еле теплая, причем термос был в помещении при плюс 12 градусов.
- Достоинства:
- Не увидел
- Недостатки:
- Плохо держит тепло, пришел без коробки.
Представник брендуДоброго дня, Андрій.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Термос Tefal Senator зберігає тепло гарячих напоїв до 12 годин, однак цей час може скорочуватися залежно від температури навколишнього середовища, особливо в холодну пору року.
Для кращого збереження тепла перед наповненням рекомендується обполоснути термос гарячою водою та прогріти його протягом 3 хвилин. Також важливо правильно встановлювати вакуумну пробку, під час закручування червоний важіль клапана має бути у відкритому (вертикальному) положенні, а після фіксації пробки — переведений у закрите (горизонтальне) положення.
Додаткового картонного пакування термоса не передбачено виробником.
Ми врахуємо Ваші зауваження при розробці наступних моделей.
Сподіваємося, що надалі користування термосом буде для Вас максимально зручним.
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл. Цвет: Серебристый
У мене протікає кришка! Як зробити обмін?
- Достоинства:
- Тримає довго тепло
- Недостатки:
- Протікає кришка! Як зробити обмін?
Представник брендуДоброго дня, Наталіє.
Нам дуже шкода, що сталася така неприємна ситуація.
Герметичність моделі безпосередньо залежать від правильного встановлення пробки: згідно з інструкцією, її необхідно закручувати при відкритому червоному клапані, до упору, і лише після цього закривати клапан.
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 700 мл. Цвет: Серебристый
Термос погано тримає тепло. О 6:00 ранку залила гарячий окріп, а в 11 вода добре тепла. О 15.00 чай заварити вже не можна, вода просто тепла
- Достоинства:
- Стильний дизайн,зручний
- Недостатки:
- Дуже погано тримає тепло.
Представник брендуДоброго дня, Юлія.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Термос Tefal Senator здатний зберігати температуру гарячих напоїв до 12 годин. Час збереження тепла Вашого напою може скорочуватися залежно від температури навколишнього середовища. Взимку за низької температури час збереження напою в гарячому стані може скорочуватися.
Щоб гарячий напій довше зберігав температуру, перед наповненням термос необхідно обполоснути гарячою водою й прогріти протягом 3-х хвилин.
Також важливо дотримуватись правил встановлення вакуумної пробки термоса.
Згідно з інструкцією користувача, під час встановлення чорної вакуумної пробки в термос важіль клапана червоного кольору має бути відкритим (він повинен перебувати у вертикальному положенні). Пробку потрібно провернути до упору і лише тоді закрити червоний важіль клапана (закріпити його горизонтально на рівні з пробкою).
Сподіваємося, що надалі Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги термоса Tefal.
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Серебристый
Только куплен, кипяток держит хорошо , 12 часов - вода прямо горячая, посмотрим как будет дальше, некоторые пишут что ломается резиновая пробка с пластиковым бордовый хлястиком....возможно .... но думаю , можно будет найти такую пробку, чтобы заменить. В целом, впечатления не плохие, но пользоваться нужно бережно, аккуратно с этой резиновой пробкой...
- Достоинства:
- Тефаль
- Недостатки:
- Пока нет
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Серебристый
от 12 до 24 часов тепло сохраняет без проблем
- Достоинства:
- Качественный, компактный, дизайн
- Недостатки:
- Каріна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 700 мл. Цвет: Серебристый
Термос тримає з 8 ранку до 8 вечора воду ще гарячою. Задоволена на 100%. Рекомендую!
- Достоинства:
- Довго тримає
- Недостатки:
- Софія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Серебристый
Термос просто бомба, брала на подарунок дуже сподобався, і доволі довго тримає температуру)
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Серебристый
Термос просто супер! Вартує своїх грошей. Температуру води тримає відмінно. Через 12 годин чай ніби щойно з чайника. Не протікає . Покупкою задоволені.
- Достоинства:
- Довго тримає температуру. Не протікає.
- Недостатки:
- Поки не помітили.
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 700 мл. Цвет: Серебристый
Дякую за неякісний товар. Привезли з погнутою кришкою. Якщо в кого схожа історія рекомендую звернутися не до представника бренду, а до Держпродспоживслужби. Як. Представнику бренду рокомендую мені не дякувати.
- Достоинства:
- Сміття
- Недостатки:
- Товар битий
Представник брендуДоброго дня, Вадим.
Дякуємо Вам за зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що вийшла подібна неприємна ситуація.
Для розв'язання питання щодо виявленого дефекту, рекомендуємо звернутися до "Чат з Rozetka" на головній сторінці сайту.
Також, Ви можете звернутися напряму до представників інтернет-магазина Rozetka у пунктах самовивозу.
Актуальну інформацію щодо точок видачі, які працюють, можна переглянути за наступним посиланням: ссылка
Сподіваємося, що з наступним замовленням Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги цього термоса.
- Наталия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Серебристый
Після місяцю користування почав грітися корпус. Температуру не тримає.
- Достоинства:
- Небачу
- Недостатки:
- Не тримає температуру.
Представник брендуДоброго дня, Наталіє.
Нам дуже шкода, що сталася така неприємна ситуація.
- Сало Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 700 мл. Цвет: Серебристый
Дуже гарна якість. Тримає тепло. Просто супер!
- НикитаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Серебристый
Брал 2 термоса, одному полтора года, все нормально не течет, второй недавно новый взял, течет жесть просто ручьем крышка не держит. Где купить новую крышку????
Представник брендуДоброго дня, Микито.
Дякуємо Вам за зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що сталася така прикра ситуація.
У випадку якщо використання відбувалося відповідно до інструкції користувача, та не було механічних пошкоджень, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.
- ТИМОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 700 мл. Цвет: Серебристый
Придбала цю гидоту (термос) 3 місяці тому. Десь через тиждень виявилося, що він протікає (можливо він і с самого початку протікав, я його не перевертала). Відкривався дуже важко, а сьогодні взагалі неможливо відкрити. Певно, тепер кожного разу прийдеться в сервісний центр їздити його відкривати. Здавати термос уже пізно. Викинути на смітник - жаба душить. Щодо гарантії - так він же начебто працює, температуру , правда, тримає не дуже добре, але то таке. Кришка ціла, просто не відкривається. Не рекомендую купувати цей термос навіть ворогам.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Цей термос - суцільний недолік
Представник брендуДоброго дня.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Нам дуже шкода, що сталася така прикра ситуація.
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл. Цвет: Серебристый
Пропрацював менше місяця і почав протікати. Повернення по гарантії - оплата за доставку в Бровари. Чекаю що зроблять.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Зламався через майже місяць. Додаткові витрати на ремонт
Представник брендуДоброго дня, Олено.
Нам шкода, що склалась подібна ситуація.
Бренд Tefal виконує свої гарантійні зобов’язання в повному обсязі, тому після проведення експертизи буде прийняте відповідне рішення щодо Вашого звернення. Будь ласка, очікуйте на зворотний зв’язок від сервісного відділу.
- Яна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 700 мл. Цвет: Серебристый
Сломалась крышка на термосе а именно красная пимпочка.
Представник брендуДоброго дня, Яно.
Дякуємо Вам за зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація.
Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
На жаль, віддалено неможливо з’ясувати обставини, що спричинили пошкодження клапана.
Для проведення експертизи зверніться, будь ласка, до магазину, в якому здійснювалася покупка цього термоса.
- Анастасия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Серебристый
Я этот скотч внутри будут всю жизнь вспоминать
Как можно было додуматься наклеить там? Как мне от него избавится? Я уже полдня не могу его отодрать
Представник брендуДоброго дня, Анастасія.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Ми в обов’язковому порядку опрацьовуємо усі зауваження користувачів. Це допомагає зробити нашу продукцію ще кращою, а користування нею більш зручним.
Зняти клейку наліпку, можливо якщо залити в термос теплу воду, з додаванням м’якого миючого засобу та залишити на 15-30 хвилин, щоб клей розм’якшився. Потім обережно протріть внутрішню поверхню м’якою губкою або тканиною. У такому випадку клейка плівка повинна легко знятись.
Також, можна скористатися феном, підігріти місце з наліпкою, щоб зняти її максимально швидко.
Якщо питання залишиться відкритим, зверніться, будь ласка, до магазину, де було придбано термос.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 700 мл. Цвет: Серебристый
Через 3 місяці почав протікати, не рекомендую даний товар
Представник брендуДоброго дня, Олегу.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація.
Оскільки віддалено неможливо з’ясувати обставини, що спричинили протікання термоса, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.- Інна
Гарантія 5 років. Поверніть.
- Ігор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Серебристый
Отличный термос
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Серебристый
Все добре
- ТИМОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 700 мл. Цвет: Серебристый
Тепло тримає так собі, на трієчку. Ввечері киплячу воду залила, а через 12 годин чаю вже не заварити. С пробкой таки проблеми будуть, як багато,хто пише.
Не сподобався, можна було купити кращий на ці ж гроші. Дома можна тримати для гарячої води, а йти з ним на прогулянку не вийде - ненадійний.- Достоинства:
- Не побачила
- Недостатки:
- Незручно користуватися - пробка то відкривається, то не відкривається, незграбний -0.7, а наче на 1 л.
Представник брендуДоброго дня, шановний клієнте.
Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
Нам дуже шкода, що склалося таке враження.
Термос Tefal Senator виготовлений із високоякісної нержавіючої сталі з подвійними стінками та вакуумною ізоляцією, що забезпечує надійність і довговічність. Завдяки міцній конструкції та якісним матеріалам він може здаватися дещо більшим порівняно з іншими термосами аналогічного об’єму, але це гарантує надійну термоізоляцію й довговічність. Термос здатен утримувати тепло гарячих напоїв до 12 годин, але цей час може зменшуватися залежно від умов, наприклад, за низьких температур взимку. Для максимальної ефективності рекомендуємо перед наповненням прогріти термос гарячою водою протягом 3 хвилин – це значно подовжує час утримання температури.
Також важливо дотримуватися інструкції під час встановлення пробки. Згідно з інструкцією, чорну вакуумну пробку потрібно закручувати при відкритому червоному важелі клапана (у вертикальному положенні), а після закручування до упору перевести важіль у горизонтальне положення. Якщо пробка відкривається чи закривається нерівномірно, це може бути пов’язано з неправильним встановленням. Якщо виконувати ці прості кроки, термос зберігатиме температуру до 12 годин.
Якщо Ви чітко виконуєте всі рекомендації з інструкції, але ситуація лишається незмінною, радимо звернутися до магазину, де було придбано термос, для проведення експертизи, щоб переконатися в належній роботі механізму.
- Полищук Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Серебристый
Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Все відмінно. Прекрасно тримає тепло.
- Недостатки:
- немає.