Отзывы покупателей о Набор посуды Tefal Ingenio Daily Chef 4 предмета (L7629453)

Код:  384197112
Оценка пользователей 4.67/5
  • Катерина Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Радію покупці щодня. Все, що хотіла, все в ньому є. Давно мріяла про сковороду-вок та ось такий нвевликий ковшик. Дуже смачно у воку виходять заморожені овочеві суміші та куряче філе в кисло-солодкому соусі. З нетерпінням чекаю свіжих овочів, буду робити в ній рагу. Хочеться відмітити якісне покриття набору. Легко мити і комфортно готувати. Знімна ручка - то взагалі супер річ. Це дуже зручно.

Достоинства:
    Компактно зберігати, можна запікати в духовці
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Світлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Який же Великдень без пасочки ? В цій нелегкій справі мені легко допомагає ківш з цього чудового набору Tefal Ingenio. Ручка знімна - тому я спокійно можу його використовувати, як форму для випікання у духовці. Ківш один, а функціонал подвійний. Зручно, якісно та надійно - в принципі як і завжди у випадку з посудом Тефаль.

Достоинства:
    Практичність, знімна ручка
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Була потрібна сковорода, поки вибирала, побачила цей набір і одразу ж замовила. Докупила й кришку на ковшик. Дуже зручний і практичний у використанні набір. Підсмажила на плиті все, що потрібно, додала інші інгредієнти і в духовку - декілька хвилин - запіканка готова! Антипригарне покриття - неймовірне, не потрібно багато олії додавати, в сковорідці нічого не прилипає, перемішувати дуже зручно - нічого не випадає. Мию після того, як охолоне. Всім рекомендую!

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже задоволена покупкою. Практичний набір, все необхідне. Сподобалось гарне покриття, нічого не прилипає і можна зовсім трішки масла наливати. Улюблені нагетси сина тепер з всього ложкою оліі. Миється легко. Рекомендую.

• Злата К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купувала на подарунок для сестри. Мені дуже сподобався склад набору. Він розрахований на багато різних кухонних завдань. Ще не дарувала, але впевнена, що подарунок обов'язково сподобається та стане корисним помічником.

Достоинства:
    Чудове наповнення набору
    Недостатки:
    Сподіваюсь, не буде
  • Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купида набір в кінці жовтня. Сьогодні відпав диск індукції. Користувалась по інструкції - мила вже охоловши посуду.
    Це можна якось відремонтувати, чи вже викидати?

Достоинства:
    Компактна, можна пекти в духовці, мити в посудомийці
    Недостатки:
    За пів року відпав диск індукції
      Представник бренду

Доброго дня, Вікторія.
      Дякуємо за зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
      Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
      Оскільки віддалено неможливо з'ясувати обставини, що спричинило відшаруванню диска нагрівальної частини сковорідки, для проведення експертизи радимо Вам звернутися до магазину, де був придбаний цей набір посуду.

• Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Замовила у вас на розетці. Через кілька днів прийшов. Все класно, але потім подумала що треба кришки до нього. В магазинах немає. Чи є можливість замовити у вас їх? Набором користуюся кожного дня. Рекомендую!

Достоинства:
    Антипригарне покриття
  • Ілона М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Були в різних магазинах і шукала собі на кухню посуду яка б не займала багато місця і мала різні об'єми. У  магазинах не знайшла. Пішла до вас на розетку і побачила його. Саме такий, як я хотіла. Вибором задоволена.

Достоинства:
    Не займає багато місця
  • Антоніна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Одного разу були з чоловіком в гостях у куми. Побачила цей набір  в неї. І що вона на ньому готувала. З її слів це крутезний набір посуду, який є універсальним у використанні. Після того чоловік купив його мені. Це дійсно правда, я сама переконалася в цьому. Рекомендую!

Достоинства:
    Не займає багато місця
    Недостатки:
    не було