- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 27
Ця сковорода - мрія для гурманів млинців! Я вже давно шукала ідеальний інструмент для створення тоненьких і смачних млинців, і ця сковорода стала відкриттям для мене. Навіть без використання масла, мої млинці виходять просто ідеальними - рівномірно просмажені і абсолютно не прилипають до поверхні. Рекомендую всім любителям млинців!
- ВладиславаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 27
Купила сковорідку для млинців зі знімною ручкою. Зручна, гарне покриття, великий об'єм. Млинці виходять дуже смачні та гарні. Рекомендую!
- Достоинства:
- Об'єм
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 27
Найбільша перевага цієї сковорідки - знімна ручка. Часто готую не лише млинці на плиті, але й різні страви у духовці. Тому це універсальна річ на кухні.
- Достоинства:
- Покриття
- Надія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 27
Чудова сковорідка. Велика, надійне покриття, знімна ручка. Давно таку хотіла, покупкою задоволена. Рекомендую до придбання.
- Достоинства:
- Знімна ручка
- Віктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 27
На вигляд масивна та добротна.
Час покаже , на скільки часу стане антипригарного покриття.
Продається без ручки, використовую від набору каструль ingenio. - Геннадій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 27
Супер.
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 27
Чудова сковорідка.
- Виолетта О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 27
Хорошая сковородка, блины печёт хорошо. Дно очень толстое.
- Валентина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 27
Хороша сковорода, для млинців. В роді всі люблять запашні, тонкі та ніжні млинці. Купивши її, одразу спробувала на ній приготувати, результат вразив, все вийшло бездоганно. Жодних проблем, легко перевернути млинець, а ще додам що в догляді не викликає проблем)
- Достоинства:
- Покриття. Млинці виходять смачним
- Недостатки:
- Не знайшла
- Ярослава В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 27
Немає ручки, треба купляти окремо (
- Достоинства:
- Сама Сковорода норм
- Недостатки:
- Нема ручки у комплекті
Представник брендуДоброго дня, Ярославо.
Дякуємо Вам за покупку та зворотний зв'язок.
До комплекту постачання сковороди для млинців Tefal Ingenio Unlimited 27 см (L8581074) знімна ручка не входить.
Зверніть, будь ласка, увагу, що інформація щодо кількості предметів зазначена на сайті у розділі "Характеристики".
У разі потреби, знімну ручку Tefal Ingenio (L9863153) можна придбати за наступним посиланням: ссылка
Бажаємо приємного користування.
- Ірина П***Продавец: Rozetka. Диаметр: 27
Сковорідка прийшла без ручки. Ніде у характеристиках не вказано, що до сковорідки ручка не іде. Звичайно відмова.
- Достоинства:
- Сковорідка на перший погляд гарна
- Недостатки:
- Немає ручки!!!
Представник брендуДоброго дня, Ірино.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
Сподіваємося, що з наступним замовленням Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги цієї сковороди.- Ірина П***
Це ж абсурд))) Ви повинні вказати, що ручка не входить, по перше, а по друге, де окремо придбати ручку ? Шо це за сервіс?! Бо вказано в описі- сковорідка зі зʼємною ручкою, але ручка до складу не входить, а щоб це усвідомити ви маєте перерахувати предмети в описі))) Ви серйозно?
Представник брендуДоброго дня, Ірино.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація та склалося таке враження.
Ця сковорода - це як доповнення до посуду Ingenio.
А якщо такого посуду ще немає, то знімну ручку Tefal Ingenio (L9863153)
можна докупити окремо за наступним посиланням: ссылка