Отзывы покупателей о Набор посуды Tefal Ingenio Emotion 13 предметов (L897SD74)
- AI аналіз відгуків109 відгуків: ~73% позитивні, ~18% нейтральні, ~9% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Павло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Чудовий вибір чудово все, аби війна скінчилась
- Достоинства:
- Відповідає заявленим характеристикам
- Грабовський М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Брав на подарунок мамі, вона у мене ще той шеф-кухар, ні дня не може щоб чимось новеньким і неймовірно смачненьким не здивувати нас. Набір дійсно універсальний за всіма параметрами, хочеш, вари, хочеш, смаж, хочеш, тушкуй або запікай. От сьогодні мама нас частувала сирною запіканкою в одній із сковорід і подавала все цю смакоту з цитрусовим чаєм)))
- Достоинства:
- Класний і корисний подарунок в кожну хату
- Недостатки:
- Якщо мама їх знайде, то обов'язково скаже
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Обожнюю готувати і радувати своє сімейство різноманітними смаколиками. У сковородах можна не тільки смажити, а ще й використовувати їх у духовці для запікання десертів і різних страв. Першою стравою була сирна запіканка до кави, все вийшло з першого ж разу, запіканка рівномірно пропеклася, а сир не пригорів ні до стінок, ні до дна посуду. Окрема подяка за знімні ручки! Вони актуальні як ніколи.
- Достоинства:
- Можна використовувати в духовці
- Тетяна Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Це перший посуд з нержавіючої сталі і всередині з антипригарним покриттям. Перший раз помила, злегка нагріла, як рекомендує виробник і змастила олією. Коли смажила котлетки, олії додавала зовсім трохи. Покриття класне!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Хлопці якщо хочете як у мене? То ви повинні подарувати своїй дружині такий посуд. Моя сказала що я Бог. Правда дуже якісний набір. Тефаль-супер посуд. Ну а розетка ви як завжди-котики. Швидка безкоштовна доставка. Обслуговування на висоті. Просто супер.
- Достоинства:
- Швидко нагрівається. Круті ручки.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Анна Я***
Головне подарувати просто так, без прив'язки до якогось свята. А то можна ще й на лоб повірити якісь пательні))), бо жінки на свята хочуть не посуд отримувати у дарунок.
А взагалі це моя улюблена серія пательні від Tefal, і готувати стало набагато приємніше, і різновид страв які готуються на вечерю різко збільшився.
- Єлизавета М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Все отлично, активно пользуюсь всем, кроме пластиковых крышек, мне они неудобные, лучше б вместо них нормальную крышку на большую или маленькую сковородку добавили, но на качество самой посуды это не влияет, ею полностью довольна
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
З появою двійні придбали цей набір, бо коли почали вводити прикорм, як виявилося, якісного і не великого посуду для приготування у нас немає. Тепер я щодня варю дітлахам супчики, тушкую м'ясо, рибку, овочі та й кашку можу зварити. А сковороди просто оновили.
- Владислав Д***
Приємно читати такі відгуки від справжньої жінки!
- Костянтин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Прекрасна якість. Довелось докупити кришки 22, 26 та 28 діаметру, які Тефаль завбачливо не включила до придбаного акційного набору посуду) Але якість набору заставила докупити кришки не задумуючись.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Відсутність кришок на сковорідки в комплекті. Окремо ціна на кришки трохи кусається)
Представник брендуДоброго дня, Костянтин.
Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
Дійсно до комплекту постачання набору посуду Tefal Ingenio Emotion 13 предметів (L897SD74) входять скляні кришки діаметром 16 см, 20 см та 24 см та пластикові кришки для зберігання 16 см та 20 см.
У разі потреби, до сковорід діаметром 22 см, 26 см та 28 см скляні кришки Tefal Ingenio можна докупити окремо за наступними посиланнями:
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Як я хотіла собі такий набір, і от моя мрія стала реальністю завдяки чудовій знижці, якою гріх було не скористатися. Посуд нереально класний. Кожен предмет важкенький, що свідчить про хорошу якість, і що виробник не пошкодував матеріалу на його виготовлення. Першим ділом стушкувала капусту, результат на фото)))
- Достоинства:
- Суперовий набір за привабливою ціною
- Недостатки:
- Не знайшла жодного
- Наталія О***
Це ж плов)
- Олена Ш***
Чарівний посуд - перетворює одні продукти на інші))) Золото теж можна так отримати? :)
- Дарина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
На літній сезон вже готова! Можна відправлятися на дачу. Якраз для всіх потреб він незамінний. Тепер буду тушкуватиму овочі у нормальному посуді.
- ВікаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
На придбання нового посуду витратила всю премію, думала що чоловік мене приб'є, а він навпаки одобрив мою покупку. Якість на вищому рівні.
- Недостатки:
- Дещо важкими здаються пательні, може з часом звикну
- Яна
Ясно, що чоловік одобрив, не набір, а мрія. Щей кришки в наборі є. Підкажіть будь ласка, які предмети з набору мають антипригарне покриття всередині? Дякую.
Представник брендуДоброго дня, Яна.
Дякуємо за питання.
Антипригарне покриття мають наступні предмети з даного набору:
1) сковорода 22 см;
2) сковорода 28 см;
3) сковорода ВОК 26 см;
4) сотейник 24 см.- Надія М***
Доброго вечора. Віка скажіть будь ласка, як посуд після пів року у використанні? Та чи зовні посуд можна чистити металевим йоршиком? Дякую
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Не думала, что меня может привести в такой восторг набор сковородок, но у этого набора это точно получилось кастрюли обычные, из нержавейки, а сковородки это просто любовьсъемная ручка вообще отдельный восторг )
- Булич Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Набор классный,хорош тем что ручки съёмные и не занимают место в холодильнике,качество хорошее,блюдо не прилипает,можно готовить без масла, пластиковые крышки тоже удобные
- Достоинства:
- Большой набор сковородок
- Недостатки:
- Мало кастрюль,всего 2 в наборе на 1.7 и 2.7 литра
- Ярослава З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Замовила 2 таких набори, один собі, один матусі. Щасливі від покупки обидві!
- Олександра Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
До ювілею подарували гроші й вирішила витратити їх з користю, замовила цей посуд. Зараз тільки запікала овочі малюкам і відварювала м'ясо, дуже сподобалося.
- Достоинства:
- Дуже сподобався набір. Якісний.
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Кастрюля після двох використань. Просто «чудовий» товар. Я ще такого не бачила, навіть, у самого дешевого посуду.
- Достоинства:
- Вклалися в рекламу, а не в продукт
- Недостатки:
- Дуже сумнівна якість
Представник брендуДоброго дня, Яно.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин ми не мали змоги швидко відповісти Вам.
Нам дуже шкода, що склалося таке враження.
Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
На поверхні посуду з нержавіючої сталі, особливо нового, після першого використання можуть утворюватися райдужні плями. Переживати не варто, вони легко видаляються розчином столового оцту або лимонної кислоти.
Спробуйте, будь ласка, видалити плями, використовуючи 8% білий столовий оцет. Налийте в каструлю 0,5 л оцту та залиште на 1 годину (не нагрівати).
Також можна скористатися лимонною кислотою, закип’ятивши 0,5 л води, додати 25 г лимонної кислоти та залишити цей розчин у каструлі на 15 хвилин, після чого ретельно сполоснути.
Ми радимо уникати перегрівання посуду з нержавіючої сталі, адже з-за тривалого перегріву він може постійно покриватися райдужними плямами.
Не рекомендується:
1) мити каструлю, поки вона ще гаряча, варто дочекатися повного охолодження дна;
2) зберігати готову їжу або рідину у посуді з нержавіючої сталі протягом тривалого часу (одного дня або довше);
3) залишати порожній посуд на вогні.
Сподіваємося, що зовсім згодом Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги цього набору посуду.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Набір просто супер. Користуюсь вже місяць. Дотримуюсь правил експлуатації, поки все ок. Як нові.
Який же це кайф готувати, коли нічого не підгорає та не прилипає.
Думала докупити сковорідку для млинців(стара згоріла від постійного використання) проте і на сковорідці з діаметром 28 см з цього набору можна їх робити. Виходять великі:) До ваги звикла.
Спочатку переймалась, як воно зі знімними ручками, але дарма. Зручно! Та й зберігати легше.
Словом, усім задоволена. Раджу. - АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Идеальный набор для абсолютно любых блюд, готовить теперь одно удовольствие!
- Достоинства:
- Качество, удобство, компактность, функциональность
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Нормальний набір. Краще одразу купувати повний , з кришками і т. і.
Дешевше виходить і перекриває всі потреби в посуді на кухні.
Бракує одної каструлі , більшої ємності, десь літрів на 4-5. - РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Рельно класний посуд. Весь посуд важкий, береш в руки i приємно тримати - не фольга. Дуже зручно з цими ручками що знiмаються - перший раз користуємось i це реально круто! Загальне враження про посуд + деякий час використання показав що не даремно купили.
- Достоинства:
- Важкi, якiснi, приємно в руки брати. Зручнi кришки.Дуже.
- Лідія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Користуюся набором з початку літа і взяла його з собою на дачу, бо якраз поміняла стару електроплитку на індукційну і відповідно посуд має бути іншим. Нагрівається миттєво, готує швидко, якість чудова та й у догляді не вибагливий. Вирішила що на дачі не лишатиму його, заберу додому, вже звикла і ні за що з ним не розлучусь.
- Достоинства:
- Індукційне дно.
- Недостатки:
- Десь вперла одну ручку, як не знайду, будуть додаткові витрати.
- Лужанська Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Хто ж мене побалує гарним посудом як не я. Старі сковорідки спакувалися у пакет і винеслися з хати. До знімної ручки швидко звикла, головне від'єднувати її коли готується їжа. Планую найближчим часом докупити кришок, але поки обхожуся тими, що є в комплекті. Дуже зручна річ - ковшики. І для пюрешки, і для каші, і для соусів чи підливок - супер!
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Tefal завжди на висоті, користуюся таким же набором лиш на10 предметів близько року, жодних нарікань, на індукційній плиті готується швидко , в посудомийці миється без пошкоджень, можна готувати в духовці. Для зберігання страв в холодильнику зручні пластикові кришки. До ручок трохи звикала, перед цим користувалася набором рінгел і був дещо інший механізм. Даний набір купувала для родичів, і можу рекомендувати для тих, хто любить якісний, сучасний та компактний посуд ( зберігання займає мінімум місця)
- Достоинства:
- Сучасне покриття, можна мити в посудомийній машині, займає мало місця
- Недостатки:
- Не виявила
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Отличный набор. Жарили картошку и рыбку, всё отлично. Ручки работают хорошо, держат крепко.
- Аня Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Купувала по акції, не могла я просто не скористатися такою можливістю, тим паче були заздалегідь відкладені гроші на новий посуд. Переглянула кожен предмет, ніяких дефектів, подряпин, вм'ятин я не помітила. Нержавійка дзеркально блищить. Ручки міцні, що ще треба людині для щастя)
- Достоинства:
- Ідеальні
- Валерий И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Дружина дуже задоволена
- Олівія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Чудовий набір. Беріть, не пошкодуєте.
- Достоинства:
- Кількість предметів у акційній ціні. Можливість все гарно скласти в шафі. Добре у використанні.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Дуже класний набір
- Достоинства:
- Компактне зберігання
- Недостатки:
- На помітила
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Мрія,котра здійснилась!весь набір дуже якісний,компактний,вмісткий,з індикатором нагріву приготування полегшується.зйомні ручки і можливість приготування на будь-якій поверхні-це просто топ!однозначно рекомендую цей набір для всіх господинь
- Достоинства:
- Якість,зйомні ручки,приготування на будь-якій поверхні,індикатор нагріву
- Недостатки:
- Не виявила
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Цей посуд не на довгі роки, це треба розуміти при покупці) Рекомендація 5 років в мене особисто точно в ціль.
- Достоинства:
- Готувати в цьому посуді одне задоволення. Взагалі масло не потрібне.
- Недостатки:
- Треба оновлювати регулярно.
Представник брендуДоброго дня, Олено.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин ми не мали можливості швидко відповісти Вам.
Строк служби посуду з антипригарним покриттям насамперед відрізнятиметься залежно від умов і частоти його експлуатації.
Для збереження антипригарних властивостей покриття ми рекомендуємо уникати перегрівання порожнього виробу.
Для приготування страви слабкої або середньої температури конфорки цілком достатньо.
Ми не радимо зберігати готову їжу у посуді з антипригарним покриттям протягом тривалого часу (одного дня або довше).
При стандартній експлуатації в домашніх умовах антипригарне покриття зношується вкрай рідко. Належне користування та відповідний догляд забезпечують довговічність посуду.
- Сергей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Долго думал какой набор приобрести и остановил свой ввбор на этом. И не прогадал.
Отличная посуда, качество отменное, удобная сьемная ручка, блюда получаются очень вкусные.
Пять из пяти.- Достоинства:
- Тефаль это качество
- Недостатки:
- Хотелось бы больше крышек
Представник брендуДоброго дня, Сергію.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
До комплекту постачання набору посуду Tefal Ingenio Emotion (L897SD74) входять скляні кришки діаметром 16 см, 20 см, 24 см та пластикові кришки для зберігання 16 см й 20 см.
У разі потреби, до сковорід діаметром 22 см та 28 см скляні кришки Tefal Ingenio 22 см (L9846453) та Tefal Ingenio 28 см (L9846753) можна придбати окремо за наступними посиланнями: ссылка
- Валерія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Набір супер
Пару років сумнівалась чи потрібен він мені))))
Все ж таки потрібен)))- Достоинства:
- Кришки, набір класний
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Дуже не поганий посуд. З даної лінійки була сковорода яка прослужила декілька років. Дуже сподобалась концепція знімних ручок тож коли побачили що на цей набор акція то вирішили придбати. Дуже задоволені. Використовуємо і на індукційній плитці і на газовій, також можно у духовці. На додачу придбали додаткові кришки на великі сковороди. Потім такий самий набір придбали на подарунок, там також тільки позитивні відгуки.
- Достоинства:
- Хороший посуд. Завдяки з'ємним ручкам зручно зберігати.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Якісний посуд. Зручно користуватися та зберігати.
- Ященко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Дружина у захваті від цього посуду, тиждень пройшов як я його купив, а вона все не натішиться і щодня мене годує смаколиками, які готує в цих сковорідках та ковшах.
- Достоинства:
- Дружина задоволена і це найголовніше
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Чудовий посуд, ергономічний, компактний, функціональний. Не займає багато місця, зручний у використанні, простий у користуванні, легкий в очищенні
- Достоинства:
- Ергономічність, зручність, функціональність, компакність, легкість
- Недостатки:
- Ціна, але хороша якість не буває дешевою