- Петро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 450 мл. Цвет: Прозрачный
Дорогі, але прям дуже якісні.
Зважайте на розмір, вони досить невеликі. - Інна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 450 мл. Цвет: Прозрачный
Хороші контейнери, міцні, гарно закриваються
- Достоинства:
- Що стікло, а не пласик
- Недостатки:
- Не має
- Мария М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 450 мл. Цвет: Прозрачный
Отличные контейнеры. Рекомендую.
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 450 мл. Цвет: Прозрачный
Якість гарна, товсте скло, добре закриваються. Але маленькі, як на мене.
- Недостатки:
- Маленькі
Представник брендуДоброго дня, Вікторіє.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
Кожен контейнер з набору Tefal Master Seal (N1051110) має об’єм 450 мл.
Зверніть, будь ласка, увагу, що інформація щодо об’єму цих контейнерів зазначена на сайті у розділі "Характеристики".
Бажаємо приємного користування.
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 450 мл. Цвет: Прозрачный
Отличный набор контейнеров с герметично закрывающимися крышками, способный надёжно хранить содержимое.
- Достоинства:
- Дизайн, качество.
- Недостатки:
- Отсутствуют.
- Анастасія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 450 мл. Цвет: Прозрачный
Дуже зручні контейнери, які можна використовувати і в духовці, і мікрохвильовці, а також у морозилці. Кришка герметично закривається, що не дозволяє рідинам протікати та не проникати стороннім запахам.
- Достоинства:
- Якість, герметичність
- Недостатки:
- Не знайшла
- Катерина Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 450 мл. Цвет: Прозрачный
Неймовірно зручна річ у побуті, допомагає організувати простір у холодильнику. Часто готую, тому, потрібно, щоб продукти залишались свіжими. Часто готую бургери для дітей, тому залишається багато заготовок. Зручно їх зберігати у таких контейнерах
- Достоинства:
- Герметичні, зручні та якісні
- Недостатки:
- Ні немає
- Ярослава Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 450 мл. Цвет: Прозрачный
Чудовий набір, попередньо купувала великий контейнер цієї серії, а тепер вирішила доповнити цим набором свою колекцію. Ручки найдіно закриваються, скло дуже якісне
- Достоинства:
- якість з'єднань та скла
- Недостатки:
- ні
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 450 мл. Цвет: Прозрачный
Купила два таких набори та дуже задоволена. Маю двох дітей, які ходять до школи. Тому, кладу їм їжу з собою. Зручно, що можна у різні контейнери розкласти та не перемішувати страви. Рекомендую
- Достоинства:
- Зручні контейнери
- Недостатки:
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 450 мл. Цвет: Прозрачный
Користуюсь контейнерами понад місяць, роблю на свята в них різні салати та зберігаю в холодильнику, бо в них гарні кришки не пропускають повітря.
- Достоинства:
- Чудові контейнери
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 450 мл. Цвет: Прозрачный
Гарний набір подарували колеги, не можу їм натішитись, бо в ному можна як готувати так і зберігати.
- Достоинства:
- Практичний, якісний набір
- Недостатки:
- Жодних
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 450 мл. Цвет: Прозрачный
Придбала контейнери для харчів, три штучки в наборі.
В них можна як зберігати так і готувати, дуже щільно тримають кришки.
Можу радити для користування.- Достоинства:
- Дуже практичні
- Елена Б***Продавец: Rozetka. Объем: 450 мл. Цвет: Прозрачный
Відмовилась від замовлення, бо думала, що різних об'ємів 3 контейнери, а виявилося три однакових і дуже маленьких. На фото розкладено по столу різні об'єми. Але по якості мені сподобались,
- Недостатки:
- Дуже маленькі, індивідуально , в кого, які потреби. В характеристиках треба чітко розписати якого об'єму кожен контейнер
Представник брендуДоброго дня, Олено.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
До комплекту постачання набору Tefal Master Seal (N1051110) входять 3 контейнери об’ємом 450 по мл кожна.
На сайті під фото № 4 та № 15 зазначена загальна інформація для ознайомлення з посудом цієї серії.
Сподіваємося, що з наступним замовленням Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги контейнерів Tefal Master Seal.