- Володимир Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Бордовый
Реально зручна і чудова річ!
Зараз взимку щодня ним користуємось для заварювання чаю. Довго зберігається гарячим і гарно настоюється. - Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Темно-серый
кипяток держит слабо. Термос наполненный кипятком внешний корпус тёплый. Вывод: через час в термосе чай уже просто тёплый....
- Достоинства:
- внешний вид
- Недостатки:
- Быстро остывает
Представник брендуДоброго дня, Олеже.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
Термоглечик Tefal Motiva зберігає тепло напою до 12 годин.
Тривалість зберігання напою у гарячому стані може залежати від температури навколишнього середовища. Щоб напої довше залишалися гарячими, термоглечик спочатку необхідно прогріти зсередини, заливши гарячу воду, закрити кришку та витримати принаймні 3 хвилини, після чого воду злити та наповнити місткість напоєм. Важливо закрити кришку до упору, переконавшись, що кнопка також перебуває в закритому положенні.
Якщо ситуація залишається незмінною, за умови дотримання правил експлуатації та відсутності механічних пошкоджень, будь ласка, зверніться до магазину покупки для передачі термоглечика на експертизу.
- Юліана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Темно-серый
Тримає чай вдома годин 5 і він реально гарячий, потім остигає і ще дуже теплий через 8 годин стояння. Покупкою задоволена
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Темно-серый
Хороший термос, все працює, тримає температуру добре, задоволена покупкою
- Достоинства:
- Мінімалістичний дизайн
- Недостатки:
- На фото здавалося, що корпус з нержавійки, але він з пластику
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Белый
Завтрашній ранок без світла здавався не таким сумним, коли згадав, що придбав глечик.
Закипятив чайник, ополоскав глечик окропом всередині, залив окріп для ранішнього чаю.
Та вже через хвилин 5 в глечику пролунав міні вибух.., - колба зірвалась, весь стіл відразу в окропі.., всередині все в мілкому склі.
Ось такий перший досвід використання((- Достоинства:
- Гарний і здавався зручним
- Недостатки:
- як термос зі своїм призначенням не справився
Представник брендуДоброго дня, Олеже.
Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація.
Для проведення експертизи та розв'язання питання, будь ласка, зверніться до магазину, в якому здійснювалася покупка.
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Темно-серый
Через 3.5 години чай в термоглечтку досі достатньо гарячий, щоб попекти язика.
- Наталія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Синий
Якісний термос для домашнього використання.
- Достоинства:
- Тримає температуру , стильний дизайн
- Недостатки:
- Не виявила
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Синий
Дякую виробнику
- Достоинства:
- Довго тримає температуру ї зручний
- Недостатки:
- Не знайшла
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Темно-серый
Кнопка для швидкої роботи клапана не працює належним чином, западає у якомусь стані і без багаторазоаих різкхих натискань не повертається у нормальний стан і так раз через раз, хочеться його відразу об стіну тріснити, користуватись без нервів не можливо цією функцією. Не вмієте робити цю функцію, то не беріться! Це я до представників бренду. А якщо це брак, то тестуйте хоч якось перед тим, як віддавати у продаж. Вже не в перший раз переконуюсь, що Tefal - це така ж китайська лотерея, але за більші гроші.
- Недостатки:
- Не працює кнопка-клапан
Представник брендуДоброго дня, Володимире.
Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація та склалося таке загальне враження.
Можемо Вас запевнити, що вся продукція бренду Tefal підлягає обов'язковій сертифікації, відповідає всім вимогам і стандартам, запропонованим законодавством до матеріалів, що знаходяться в тісному контакті з їжею. Всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
Оскільки віддалено неможливо з’ясувати обставини, що спричинили передчасний вихід з ладу клапана Вашого термоглечика, зверніться, будь ласка, до магазину, де була здійснена покупка, для проведення експертизи.- Владимир
Не витримала моя нервова система, я розшарашив кришку цього чарівного товару. Ходити по магазинам для проведення експертизи не став, маю і так чим займатись. Товар - відвертий мотлох. Представиники бренду, якщо хочете виправити картинку, надсилайте нову кришку, тільки робочу))
Представник брендуДоброго дня, Володимире.
Дякуємо за повторне звернення.
Можемо запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виробництві нашої продукції, проходять ретельний контроль якості відповідно до міжнародних стандартів.
Ми завжди дотримуємось гарантійних зобов’язань і прагнемо залишатися лояльними до кожного користувача. Ми зі свого боку готові більш детально розглянути ситуацію та допомогти у вирішенні питання. Якщо при експлуатації не було порушень, радимо звернутися до магазину, де була здійснена покупка, для проведення експертизи та подальшого розв'язання питання. Також Ви можете звернутися до чату на офіційному сайті виробника. Оператори уточнять усі необхідні дані, нададуть детальну інформацію та скоординують до подальших дій.
- Аліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Белый
Давно планувала його купити,і шкода що раніше цього не зробила)))Гарний та зручний термоглечик,головне що якісний.Колба з міцного подвійного скла.Відкривається легко,без труднощів,мити його легко.Смак та якість напою не змінюється,задоволена що придбала його для себе
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Жодних
- Ольга Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Темно-серый
Термоглечик купувала бабусі, він їй дуже сподобався. Добре та довго тримає температуру. Зручно наливати, міцний. Коли не прийду завжди є теплий напій під рукою, тип паче в наш час коли ще й світло вимикають. Тепер навіть задумалась і собі придбати.
- Достоинства:
- Довго тримає напій теплим. Зручний у користуванні.
- Недостатки:
- Не помітила, поки все добре.
- Галина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Синий
Хороший термоглечик, довго тримає напій теплим. Залила вранці чай, і упродовж дня можу пити теплий напій, а також це дуже зручно коли є в домі дитина. Легкий, стильний, приємний у користуванні
- Достоинства:
- Стильний, зручний, гарно тримає тепло
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Синий
Термосом задоволений. Купував для заміни заварнику для чаю.
- Достоинства:
- Надійна кришка, гарна теплоізоляція.
- Недостатки:
- Царинок А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Бордовый
Якщо виїжджаємо на пікнік із друзями, то термоглечик беремо з собою завжди, тому що як не крути, а такий посуд завжди буде доречним. Вранці заливали холодний узвар і до вечора він лишився холодним, а не теплим, що не може не тішити.
- Достоинства:
- Повністю відповідає своєму опису
- Недостатки:
- Треба ховати від дітей, бо можуть розбити
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Темно-серый
Вчора забрала глечик у Розетці. До цього читала відгуки, дехто писав про подряпини. Навіть окуляри одягла коли забирала. Але це магазин, люди, черга… Дома набрала окріп, вирішила перевірити, як тримається температура. З цим, начебто, все гаразд, але коли накручувала кришку, помітила три невеликі подряпини. Настрій зіпсований. Зараз тільки на них і дивлюсь.
- Достоинства:
- Тримає температуру, порівняно з металевим такого ж обʼєму.
- Недостатки:
- Подряпини. Немає пакування у коробці. Навіть у дешевих моделях інших фірм воно є. На подарок не підійде.
Представник брендуДоброго дня, Марино.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація.
Ми рекомендуємо ретельно перевіряти товар одразу при отриманні.
Картонне пакування термоглечика Tefal Motiva не передбачене виробником.
Для розв’язання питання стосовно виявлених дефектів на кришці термоглечика, зверніться, будь ласка, до "Чат з Rozetka" на головній сторінці сайту.
Ми обов'язково врахуємо Ваші побажання щодо картонного пакування при розробці наступних серій термопродукції.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Белый
Отримала від чоловіка в подарунок термоглечик, дуже сподобався дизайн та його матеріал корпусу. Користуватись ним приємно, тепло відповідно тримає довго. Тепер прошу, щоб ще моїй мамі подарував
- Достоинства:
- Чудовий подарунок, колір
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Синий
люблю пікніки, тому вирішив купити термоглечик, він для мене став незамінним супутником, зберігає напої холодними або гарячими протягом довгого часу, це дуже чудово.... також він міцний і не протікає, що дуже важливо, коли я в дорозі, бо вони не дуже в нас чудові.
от ще додам про якість, виробник справді розуміє що виготовляти. все просто чудово.- Достоинства:
- гарний колір блакитний, якісний.
- Недостатки:
- напевно, ціна
- Ірина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Темно-серый
Цікавий всім, в першу чергу скажу, що якість його вражає, приємний на дотик. Елегантно та привабливо виглядає. Головне що він виконує всі свої функції. Колба всередині скляна, хороша. Легко наливати, відкривати та закривати за допомогою кнопки. Продумано все до деталей. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Приємний на дотик, продумано все до деталей.
- Недостатки:
- Задоволена, які там мінуси.
- Кравчук С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Бордовый
Поїхали у відпустку і прихопили з собою цього глека, про що ані трохи не шкодуємо.
Коли в готелі вимикали світло і холодильник не працював кілька годин поспіль, термоглечик зберігав водичку холодною та допомагав втамувати спрагу- Достоинства:
- Врятував нас від спеки під час відпустки
- Недостатки:
- Замалий об'єм для великої родини
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Темно-серый
Дуже гарний, прекрасно вписався в мою блакитну кухню. Форма подобається, така стильна, вишукано виглядає. Об'єм не малий, простий та зручний у користуванні, миється дуже легко, не важкий. Була здивована його довготривалості температури, десь до 10 годин точно витримав. Раджу.
- Достоинства:
- Добре тримає температуру. Стильний.
- Недостатки:
- Сподіваюсь буду довго ним користуватися, не дуже хочеться його замінювати.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Темно-серый
Заливаємо о 12 ночі окроп. О 9 ранку вода за відчуттями градусів 50. Тобто легко можна торкнутися пальцем і не обпіктися. Наскільки це відповідає характеристикам, що термогоечик зберігає тепло до 12 годин?
Колба ціла. Наливаємо воду не в холодний глечик.- Достоинства:
- Зручний у користуванні, гарний дизайн
- Недостатки:
- Не тримає тепло як заявлено в характеристиках
- Олександр
Можу підтвердити те саме: о 12 годині ночі заливаєш повний термос крутого окропа і о 10 годині ранку вода в ньому тепла, що в ній можна тривало тримати палець і не обпіктися. Тобто 12 годин він температуру навіть і близько не тримає. 6 чи 7 - мабуть. Розчаровані.
Представник брендуДоброго дня, Олександр.
Дякуємо за Ваш коментар.
Нам дуже шкода, що склалося таке загальне враження.
Описана Вами ситуація може бути спричинена механічним ушкодженням скляної колби, неналежним закриттям кришки та відсутністю попереднього прогрівання.
Щоб напої довше залишалися гарячими, термоглечик спочатку потрібно прогріти зсередини, заливши гарячу воду, закрити кришку та витримати принаймні 3 хвилини, після чого воду злити, наповнити місткість напоєм та закрити кришку до упору, переконавшись, що кнопка також перебуває в закритому положенні.
Якщо ситуація не зміниться, для проведення експертизи зверніться, будь ласка, до магазину, де був придбаний даний термоглечик.
Представник брендуДоброго дня, Анно.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
Термоглечик Tefal Motiva зберігає тепло напоїв до 12 годин.
Якщо не було механічних ушкоджень, а експлуатація здійснювалася з дотриманням інструкції користувача, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.
- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Белый
Придбали для приготування дитячої суміші в ночі, закипятили водичку, налили, кришку закрили, через 4 години вода в ньому холодна.
Оформлюю повернення- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Не тримає тепло
Представник брендуДоброго дня, Дарина.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
Якщо термос не тримає тепло, це може бути пов'язано з наступними причинами: механічним пошкодженням колби, неналежним закриттям кришки, відсутністю попереднього прогрівання.
Термоглечик Tefal Motiva зберігає тепло напою до 12 годин.
Після використання кришку помпи слід тримати закритою. Це також допомагає зберігати тепло напою протягом тривалого часу.
На жаль віддалено важко зрозуміти причину виникнення описаної ситуації. У разі, якщо не було порушень згідно з правилами експлуатації посуду, зверніться, будь ласка, до магазину, де був придбаний даний термос для виявлення причини погіршення здатності утримувати температуру напою.
- Виктор Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Бордовый
Тепло держить нормально,рекомендую
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Синий
Купила, активно користувалися під час відключень: з вечора наливала окріп, зранку спокійно можна було заварити чай та каву, вівсянку.
- Достоинства:
- Добре тримає температуру
- Недостатки:
- Наліпка на корпусі залишає помітні сліди на глечику
Представник брендуДоброго дня, Світлана.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
Перед тим, як зняти наліпку, рекомендуємо спочатку розігріти її потоком гарячого повітря, використовуючи звичайний побутовий фен.
Також для швидкого та ефективного видалення залишків клею від наліпки, можна використати, наприклад, аерозоль для догляду твердих поверхонь меблів, розпиливши його саме на ту ділянку, де залишився клей, витримати декілька хвилин й обережно витерти м’якою сухою серветкою з мікрофібри, після чого помити м’якою губкою та звичайним гелем для миття посуду.
Бажаємо приємного користування.
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Белый
Гарний на вигляд, добре тримає температуру води, через 12 годин залишається гарячою.
- Ирина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Бордовый
Купували для резерву теплої води для приготування дитячої суміші в зв'язку з вимиканням електроенергії, але
По-перше: товар був просто в плівці, але оскільки на руках немовля, то його отримував чоловік, який звісно на це не звернув уваги (
Але я подумала, що це не критично
По-друге: вимили, перевірили,вода тепла все добре. Готували суміш.
Але коли якогось разу залили воду, яка постояла пару годин в ньому в прозору банку...в воді були помітні якість частинки. Ніби голочки, сріблястого кольору, які виблискують на сонці(((
Тепер думаю, що їла моя дитина- Достоинства:
- Підтримка тепла
- Недостатки:
- Частинки у воді
Представник брендуДоброго дня, Ірино.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
Окреме картонне пакування термоглечиків Tefal Motiva не передбачене виробником.
На жаль, віддалено ми не маємо змоги перевірити Ваш термоглечик на наявність вищеописаних часточок.
Для проведення експертизи зверніться, будь ласка, до магазину, в якому здійснювалася покупка.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Темно-серый
Користуюся більше ніж півроку. Заливаю окропом в 7:00, до 16:00 п'ю гарячий чай.
- Достоинства:
- Все добре.
- Недостатки:
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Темно-серый
При першому використанні залив горячу воду (не окроп) тріснув пластиковий копус термокувшину. Подальше використання неможливе. Хочу повернути неякісний товар і отримати назад свої кошти.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Погана якість
Представник брендуДоброго дня, Сергій.
Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація.
Оскільки віддалено неможливо з'ясувати обставини, що спричинили появу тріщини на корпусі термоглечика, для проведення експертизи Вам необхідно звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Синий
Все ок
- Достоинства:
- Удобно . Колба.
- Недостатки:
- Мар'яна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Бордовый
Купувала ще перед Різдвом, щоб наливати теплий узвар і не бігати й розігрівати його під час застілля. Відтоді ми його використовуємо ледь не щодня. Коли кіндер хворів, теплий чайок чи компотик завжди був на тумбочці і малюк сам собі наливав у склянку, до того ж йому це цікаво було, натиснув на кнопку зверху, перехилив глечик і чай полився. Доречі подружка теж такий самий купила для дітлахів. Коли будемо виїжджати на кемпінг, глечик буде з нами обов'язково.
- Маргарита А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Бордовый
Добрий ранок починається зі смачного чаю до сніданку за родинним столом, один раз заварили чай і спокійно снідаємо. Надовго зберігає температуру напою. Восени брали його з собою разом з налитим глінтвейном коли збирали гриби, і він нас тоді не підвів, тепле вино добре нас тоді зігріло.
- Достоинства:
- Відповідає опису
- Недостатки:
- Майже за пів року не знайшли
- Артем Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Бордовый
Сподобався його приємний та насичений колір, виглядає досить стильно. Продумана вся конструкція, нижня частина відкручується і можна добре помити якщо занадто забруднився. Сама колба теж розкручується і виймається. Все зроблено якісно, користуватися ним одне суцільне задоволення!
- Достоинства:
- Розбирається вся конструкція, зручно мити
- Недостатки:
- Жодних
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Синий
Все в порядку. Без каробки. В упоковочной плёнка.
- Достоинства:
- Бренд
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Синий
Дуже стильно виглядає на кухні, має приємний та якісний матеріал. Тримає добре температуру, не пропускає рідину.
- Достоинства:
- Якість, дизайн, практичність
- Недостатки:
- Жанна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Темно-серый
Цікавий колір та дизайн у нього. Дуже якісний термоглечик, герметичний, добре тримає температуру. Претензій або питань немає.
- Достоинства:
- Якість, герметичність
- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л. Цвет: Бордовый
Зручний термоглечик, красивий дизайн, приємний на дотик і має зручну ручку. Стильний дизайн, який підійде як для дівчат, так і для хлопців.
- Достоинства:
- Дизайн, матеріал