Отзывы покупателей о Маршрутизатор Teltonika RUT240 2G/3G/4G Router Wi-Fi (RUT240)
- Сергей Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает отлично, но провозился часа 3. Вроде нечего сложного и обзоры просмотрел, но на лайфе не запускалось ( небыло интернета) хотя показывало и коннект и связь норм. Уже думал возвращать, но потом скачал последнею прошивку и все сразу запустилось.
- Достоинства:
- работает почти с кробки
- Недостатки:
- надо было перепрошить
- Ал В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Считаб, что это устройство стоит своих денег так как сегодня купить вещь, а именно 4 джи роутер, которая б из коробки работала и имела в комплекте даже антенны это не оридинарный случай. Требуется вставка симки (довольно большой размер в лотке), простая настройка визардом сети вайфай и все, потом редко подвисал, но в прошивке теоретически можно настраивать перезагрузку и перезагрузку по пингу.
- Достоинства:
- Включил и работает, комплект
- Вишневский Я***
Перезагрузку использую на практике, т-к наш любимый Киевстар дропает сесию каждый час, и модем не всегда нормально переподключается. Как по мне лучшее решение для интернета в сельской местности, особенно если к нему подкинуть MIMO антенну.
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому задоволений покупкою. Роутер добре виконує свої функції. Поки що не зависав. Штатна прошивка, звісно, не Cisco, але дає багато можливостей для застосування.
Тепер щодо недоліків. Висока ціна, що не в повній мірі відповідає наповненню. Фактично це одночіпова SoC на базі Atheros WiFi chip-а та SPI модуля GSM/UMTS/LTE без окремого Ethernet. Тобто якщо вилітає по якійсь причині Ethernet — роутер у смітник. В базовій поставці відсутнє копійчане кріплення на DIN-рейку, тобто замовник повинен або «ліпити горбатого до стінки», або шукати штатне кріплення деінде. Через "Розетку" його придбати неможливо. На "Розетці" є тільки для серії RUT9xx за конським цінником. Замість суцільно металевого корпусу, дві кришки із матеріалу, що нагадує поліетилен, поліпропілен, через який майже не видно, що висвічують вбудовані індикатори. Викликає сумніви стійкість цього матеріалу до низьких або високих температур. Використаний GSM/3G/4G модуль не віддає дані по RSCP, RSRP, SINR, CQI у реальному часі. Емпірично встановлено частоту оновлення приблизно один раз на 5 секунд, що суттєво ускладнює монтаж та наведення зовнішніх антен. Документація по GSM/3G/4G модулю частково NDA, але складається враження, що така частота оновлення KPI, як то кажуть, by design.- Достоинства:
- Займає мало місця, економічний, підтримує LTE Band 3, чудові можливості штатної прошивки, оновлення прошивки від виробника.
- Недостатки:
- Висока ціна. Відсутнє кріплення на DIN-рейку. Корпус не суцільно металевий. Видимість індикаторів обмежена. Обмежені можливості для налаштування зовнішньої антени.
- Фоменко А*** Сергеевич
Здравствуйте, можете подсказать аналоги кроме IRZ?
- Вишневский Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Он с киевстаровким 3g работает?
- Алексей
Да, и с 4G (LTE) тоже будет работать.
Если нужно только под 3G дешевле будет взять RUT230 - Вишневский Я***
Да, мы уже разобрались. Я вот одного не понимаю - почему этой штучки нет ни в роутерах, ни в модемах? только в серверном оборудовании. вот будет человек искать себе подобное, чтобы построить сеть в загородном доме и не найдет.
- ФламингоПродавец: Rozetka
Хороший модем, уверенный LTE даже на скоростях близким к скорости звука
- Андрей Н***Продавец: Rozetka
Не рекомендую! Низкая скрость подлючения через 4G. Там, где телефон на лайфселл и Киевстаре выдает 60-100 МБит, RUT240 выдавал 5 МБит, и такая история не только у меня - на их форуме есть аналогичная тема, где техподдержка предлагет прошивать модем(!) по SSH... И это все равно не помогло автору того поста.
- Недостатки:
- Низкая скорость при подключении к 4G
Представник брендуДоброго дня Андрій. Нам дуже прикро через те що ви зіткнулися з проблемою в роботі роутера. Ця модель в мережі 4G(LTE) може працювати зі швидкістю до 150МБіт, але реальна швидкість залежить від багатьох факторів, зокрема від місця розташування. Також слід враховувати що мобільні оператори в деяких тарифних планах обмежують швидкість у випадках коли SIM-карта встановлена не в смартфоні, а в роутері (для роздачі інтернету через роутер оператори пропонують спеціальні тарифні плани, які нажаль зазвичай дорожчі ніж тарифні плани для використання в смартфоні). І також не можна виключити заводський брак, тому пропонуємо вам звернутися з роутером до сервісного центру Розетки для перевірки обладнання.
- Мухлынин А***Продавец: Rozetka
Покупал для дачи.
На даче интернет Киевстар 4g пробивался только на втором этаже.
Взял этот роутер, повесил на чердаке, подключил внешнюю антенну mimo на прием 4g и внешнюю wifi антенну. Покрывает полностью мой участок и 14 соток и соседи тоже легко подключаются.
Уже второй год работает идеально, никаких проблем, отличное покрытие и прием сигнала благодаря внешним антеннам.
Рекомендую - это лучшее решение для такого рода местности.- Достоинства:
- Стабильность работы, возможность подключения внешних антенн.
- Недостатки:
- Пока нет
- Дмитро К***Продавец: Rozetka
Не раджу. Антени для краси, інтернет ледь ловить ,телефон без зовнішніх антен краще працює, вай фай ледь на 5 метрів добиває а це навіть без стін. барахло!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Всі шо можуть бути
- Вишневский Я***
в сенсі для краси? ти шо ними робив?))) у мене вже пару років працює без питань. хоч в батьків біля села 3ж вишка, з мімо антеною він десь пробиває далі, до 4ж - 20-30 МБіт інтернет.
- Ромб
Загалом ця проблема, що на фото повинна ремонтуватися, якщо сервісники візмуться.
- Дмитрий К***Продавец: Rozetka
Он сессию Киевстар без обрыва восстанавливает?
- Константин Т***Продавец: Rozetka
#мояраспаковка, Чудовий, можна сказати промисловий модем, простий в налаштувані - вставив сім почекав з хвилину і вже є інтернет, налаштувань вистачає для дому! Працює як 3G так і 4G! При навантажені трохи нагрівається але не кретично! В цілому товаром задоволений! З недоліків рейки для кріплення нема, ну і задорогий!
- Недостатки:
- не виявлено
- Вишневский Я***Продавец: My Network
т-е Вы решили вместо 4g написать LTE и накинуть 500 грн к цене?
- My N***
Согласно 3GPP стандарту 4G соответствует LTE Advanced, таким образом это еще не эталонный 4G. LTE, в определенных кругах, называют pre-4G
- Вишневский Я***
да я не о стандартах. Вон сама розетка продет его за 4500, а эти "орендаторы" непонятно откуда прикрутили +500 грн.