Отзывы покупателей о Урологические прокладки Tena Lady Ultra Mini 28 шт (7310791247649/7322541116082)
- AI аналіз відгуків70 відгуків: позитивний: 92%, нейтральний: 5%, негативний: 3%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Багато років користуюсь ними як щоденками. Якісні, добре тримаються, не викликають подразнення
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаДобрий день, Ольго ! Дякуємо за ваш відгук та багаторічну довіру до продукції TENA. Приємно чути, що ви задоволені якістю прокладок та їх зручністю у використанні.
Нехай і надалі вони відповідають вашим очікуванням.
- СВЕТЛАНА Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаВітаємо, пані Світлано ! Дякуємо, що обрали TENA та оцінили найкраще !
- Зоя А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре, те що треба за такою ціною
Представник постачальникаВітаємо, пані Зоя ! Дякуємо за довіру до продукції TENA ! Нехай урологічні прокладки TENA Lady і надалі забезпечують комфорт.
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спасибо за посылку. Очень 0орошо упакованна. Благодарю,за помощь! Удачный сделала выбор!
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Анастасіє ! Дякуємо за відгук та вибір TENA !
- Лариса А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличные
- Достоинства:
- Удобные
- ЖаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую,чудова ціна зі знижкою,якісний товар,доставка без нарікань.
Представник постачальникаВітаємо пані Жанно ! Дякуємо Вам, що оцінили якість та залишили відгук !
- Елена Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заинтересованные женщины знают цену и качество прокладок этого бренда.
- Достоинства:
- Все соответствует назначению.
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо Олено ! Дякуємо Вам за позитивний відгук та рекомендації TENA !
- Виталий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка
Представник постачальникаДобрий день ! Дякуємо, що обрали TENA !
- Ганна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена покупкою. Прокладки м'які, гарно кріпляться до білизни, гарно поглинають вологу.
Представник постачальникаДобрий день, Ганно ! Дякуємо Вам за відгук ! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою та рекомендуєте TENA !
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
отвечает заявленным требованием
- Достоинства:
- хорошее качество
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Ольго ! Нам приємно, що Ви оцінили якість TENA найкращою оцінкою ! Дякуємо за відгук !
- Щербина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классные прокладки.Я их использую как ежедневки.Плотные, хорошо клеятся, отлично впитывают.
- Достоинства:
- Размер и качество
- Недостатки:
- Цена без акции кусается
Представник постачальникаДобрий день, Інно ! Дякуємо Вам, що оцінили якість продукції TENA та залишили відгук !
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
давно користуюсь , зручні
- Достоинства:
- довгенькі
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Ольго ! Дякуємо Вам, що залишили відгук та оцінили найкраще !
- Лилия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично. Цена. Качество)))
Рекомендую. Буду брать дальше здесь)))- Достоинства:
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Ліліє ! Дякуємо за відгук та рекомендації !
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже комфортні. Використовую як кожнодневки.
Представник постачальникаДобрий день, Олено ! Дякуємо Вам, що оцінили якість продукції TENA та залишили відгук !
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка, товар якісний
Представник постачальникаДобрий день, Марино ! Дякуємо Вам за оцінку якості TENA !
- АнтонінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удачное решение на каждый день
Представник постачальникаДобрий день, Антоніно ! Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції TENA !
- Щербина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я использую их как ежедневки.Очень классные прокладки, плотные, отлично клеятся.
- Достоинства:
- Размер и качество
- Недостатки:
- Цена, они дороговато, но в акцию можно брать.
Представник постачальникаДобрий день, Інно ! Дякуємо Вам за відгук. Приємно, що Ви оцінили якість нашої продукції.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкращі!
Представник постачальникаДобрий день, Ірино ! Дякуємо Вам за Ваш час для відгуку та ми дуже задоволені, що Ви оцінили продукцію TENA кращою оцінкою.
- Людмила Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тена - кращі серед урол. прокладок
- Достоинства:
- Із своїм призначенням справляється на відмінно
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Людмило ! Дякуємо за Ваш відгук про TENA Lady Ultra Mini ! Ми раді, що вони відповідають своєму призначенню і допомагають Вам в повсякденному житті. Нам завжди приємно чути, що наші продукти допомагають покращувати якість життя людей. Дякуємо, що ви обрали продукцію TENA !
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже вдячна
Представник постачальникаДобрий день, Олено ! Ми вдячні Вам за відгук та кращу оцінку !
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У жінок домашніх претензій немає.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за оцінку та відгук.
- Майя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
норм
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук та те що обираєте TENA.
- Наташа Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я давно ими пользуюсь,мне нравятся. От обычных каждодневок отказалась полностью.
- Достоинства:
- Лучше,чем ежедневные прокладки.
- Недостатки:
- Пока не нашла.
Представник постачальникаДоброго дня Наталіє. Дякуємо Вам за розгорнутий відгук щодо TENA Lady Ultra Mini та вибір TM TENA.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Немає аналогів подібної продукції.
Дуже комфортні у використанні.
Поглинають виділенні та запах.
Міцно тримаються впродовж дня.
Намагаюсь придбати по акціям одразу про запас.
Дуже-дуже вдячна виробнику TENA.
Користуюсь вже більше двох років.
І головне - вирішують таку делікатну проблему.- Достоинства:
- написала в коментарях
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня Катерино. Щиро Вам дякуємо за дуже розгорнутий відгук. Нам як виробнику дуже приємно мати таку оцінку. Ваш відгук буде дуже корисним для інших покупців.
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мне очень нравится эта линия продукции. Качество соответственно цен . Всем рекомендую.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо Олено ! Дякуємо за відгук та рекомендації іншим покупцям щодо якості продукції TENA.
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хорошие прокладки. Цена дороговата, но они того стоят. Вообще эта линия продукции просто супер!
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо за Ваш час для відгуку та високу оцінку Tena Lady Ultra Mini.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прокладки чудесные! Незаменимая вещь, если предстоит дальняя дорога, где отсутствуют некоторые удобства. Не скатывается, не парят. Я очень довольна! Спасибо
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо Ольго ! Дякуємо за відгук та опис переваг урологічних прокладок Tena Lady Ultra Mini.
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хорошие,цену бы ещё немного ниже,а то приходиться постоянно акции искать)).
- Достоинства:
- Очень качественные,хорошо держатся,тоненькие,не вызывают раздражений
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо за Ваш час та позитивну оцінку якості урологічних прокладок.
- Лариса Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- супер
- Недостатки:
- не має
Представник постачальникаВітаємо Вас ! Дуже дякуємо за те, що Ви знайшли час, щоб оцінити нас і написати відгук. Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені.
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ВСЕ СУППЕР.
- Достоинства:
- СЕППЕР
- Недостатки:
- НЕТ
Представник постачальникаДоброго дня Тетяно ! Щиро дякуємо за те що обрали TENA та відгук.
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Палочка-выручалочка при проблемах с мочевым пузырем. Хорошая впитываемость
- Достоинства:
- Натуральный состав, стоимость, нет аллергии
- Недостатки:
- В зависимости от текущих проблем, необходимого менять несколько раз в день
- Лисовец Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінні. Раз скориставшись, беру тільки ці. Добре, що на них часто буває акційна ціна.
- Філіпова К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороші прокладки, товстенькі. Дуже гарно підходять в післяродовий період.
- Достоинства:
- Без крилець
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прокладки хорошие,давно пользуются.
- Достоинства:
- Прокладки хорошие ,давно пользуюсь
- Недостатки:
- Не нашла
- Ольга У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замечательные прокладки.Давно искала такого качества.Длина-19 см,очень удобные,держатся хорошо.Для дам 55 ,это находка.
- Достоинства:
- Одни .Рекомендую.Довольно плотные,крепятся хорошо и надёжно.На фото они посередине.
- Недостатки:
- Пока нет.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прокладки суперотличные! Рекомендую!
- Достоинства:
- удобные,хватает на целый день,ощущуние свежести,