- AI аналіз відгуків150 відгуків: позитивний ~78%, нейтральний ~5%, негативний ~17%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ирина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість
- Достоинства:
- Велика упаковка
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую. Все сподобалось
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь ними не перший рік, дуже задоволена, свою функцію виконують навіть дуже добре, почуваюся з ними в безпеці протягом дня.
- Достоинства:
- Компактні, тонкі, гарно вбирають рідину.
- Инна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобались
- Достоинства:
- Гарно утримують вологу
Нема запаху протягом дня - Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Інно ! Вдячні вам, що обрали урологічні прокладки TENA Lady Slim Ultra Mini та поділились думкою щодо якісного поглинання.
Нехай користування буде комфортним та забезпечує захист і надалі.
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Надійно та комфортно.
Представник постачальникаДобрий день, Олено ! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви задоволені надійністю та зручністю прокладок.
Бажаємо вам і надалі комфортного користування.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість відмінна, класна ціна, мегашвидка доставка від Розетки
Представник постачальникаДобрий день, Олено ! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви задоволені якістю прокладок, вигідною ціною та швидкою доставкою.
Бажаємо вам і надалі приємного користування продукцією TENA.
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не знаю як товар, бо замовляла подрузі, але доставка Укрпоштою жахлива. Це стосується не термінів, а зовнішнього вигляду товару. Хто винен, навіть не цікаво: чи Розетка таке запакувала, чи Укрпошта роздавила? І це товар особистої гігієни! Марно витрачені кошти, хоч і зі знижкою, прокладки відправила в смітник!
- Алла О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний товар,який прекрасно виконує своє завдання
Представник постачальникаДобрий день, Алло ! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви задоволені якістю та ефективністю прокладок.
Бажаємо вам і надалі приємного користування.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вперше така ситуація! Замовляю ці прокладки вже давно га Розетці, але, здається вперше на поштомат. Як звичайно, забрала цілу неушкоджену коробку, принесла додому, розкрила. Там три великі пачки прокладок, достаю і маю неприємний сюрприз! Одна упаковка прокладок відкрита! Тобто повністю відірвана верхня частина, яка з проріззю, і просто випадково вона не відривається! Навіщо комусь знадобилось відривати?!! Це ж предмет особистої гігієни! Я вважаю такі дії пакувальників неприпустимі! Розберіться якось з цією ситуацією, бо це дійсно неприємно! Одну зірку залишаю за дійсно хорошу якість виробу і за ціну.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Упакування відкрите, одна пачка з трьох повністю розпакована по лінії відриву.
- Нонна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляю другий раз. Знову прийшла повністю розірвана упаковка
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер!!!
Представник постачальникаДобрий день, Тетяно ! Дякуємо, що обрали урологічні прокладки TENA Lady Slim Ultra Mini та залишили відгук.
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коробка прийшла повністю розірвана. На відділення сказали, що пошкодилася при транспортуванні. Дуже неприємно!!!
- Наталия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё хорошо все сподобалось дякую
Представник постачальникаДобрий день, Наталіє ! Вдячні вам за відгук. Приємно знати, що покупка виправдала ваші очікування.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Надійний захист
- Достоинства:
- Якісний товар
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Тетяно ! Вдячні вам за покупку та відгук.
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже файні прокладки, не підводять! Рекомендую
Представник постачальникаДобрий день, Вікторіє ! Вдячні вам за покупку та рекомендацію.
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаДобрий день, Оксано ! Вдячні вам за покупку та відгук.
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість і доступна ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Ганно ! Дякуємо, що обрали урологічні прокладки TENA Lady Slim Ultra Mini та оцінили якість найкраще.
Нехай користування ними буде комфортним та забезпечує надійний захист.
- ЯковенкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суперові.
- Достоинства:
- Найкращі.
- Недостатки:
- Нема.
Представник постачальникаДобрий день ! Вдячні вам, що обрали TENA та залишили відгук. Дуже цінно, що ви відмітили високу якість прокладок.
Нехай користування буде комфортним та забезпечує надійний захист.
- Інна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже комфортні у використанні. Не помітні під одягом, м'які, дихаючі, не викликають подразнень чи алергії. Добре утримують запах і вологу.
- Достоинства:
- Гарна ціна, якість супер
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Інно ! Приємно, що ви поділились враженням від використання урологічних прокладок TENA Lady Slim Ultra Mini.
Нехай користування ними буде комфортним і надалі.
- Ніна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличные
Представник постачальникаДобрий день, Ніно ! Вдячні вам, що обрали урологічні прокладки TENA та оцінили їх якість найкраще.
Нехай користування буде комфорним та забезпечує захист.
- ГубицькА Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прокладки чудові,виникло питання по ціні.Замовляла по 178 грн,прийшло по 209 грн.Звернули увагу тільки після отримання.Щось дивне,будьте уважні
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Завжди користуюся
Представник постачальникаДобрий день, Тетяно ! Вдячні вам за покупку та рекомендації TENA Lady Slim Ultra Mini.
- Дорогих В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже корисна річ, реально зручна і дозволяє не боятися "неприємностей". Можна використовувати просто, як звичайні ультратонкі щоденні, гігієнічні прокладки. Доставка швидка.
- Достоинства:
- Ультратонкі, дієві, можна використовувати як звичайні гігієнічні щоденні засоби.
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Вікторіє ! Дуже цінуємо, що ви відзначили зручність, ефективність та можливість щоденного використання — це справді важливі переваги.
Дякуємо за ваш та довіру.
- Волошко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Виявляється, що я не одна отримала товар пошкоджений. Це у вас така фішка? Противно від такого відношення до покупця.
- Достоинства:
- Хороші прокладки
- Недостатки:
- Зневажливе відношення до покупця
- Римма Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличные прокладки)Покупаю постоянно,рекомендую)
Представник постачальникаДобрий день, Ріммо ! Вдячні вам за постійний вибір продукції TENA. Ваша рекомендація - це найкраща оцінка якості.
- Инна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
зручно
- Достоинства:
- зручно, практично
- Недостатки:
- не виявила
Представник постачальникаДобрий день, Інно ! Вдячні вам за відгук. Нам дуже приємно, що урологічні прокладки TENA Lady Slim Ultra Mini відповідають вашим очікуванням.
Нехай наша продукція і надалі дарує комфорт.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар супер! Брала одразу дві пачки. Все прийшло ціле і швидко. Замовляла через смарт доставку.
- Достоинства:
- Прийшло все ціле, на поштомат, добре запаковано. Чудова акційна ціна за таку кількість
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Ольго ! Вдячні вам, що оцінили сервіс та якість продукції найкраще.
Бажаємо комфортного користування !
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручні для помірних підтікань та на критичні дні з не масивними виділеннями.
М'які, добре вбирають, надійні, нейтралізують запах і не натирають непотрібними "крильцями".- Достоинства:
- Надійні і м'які
Представник постачальникаДобрий день, Людмило ! Приємно, що ви відзначили високу ефективність та комфорт у використанні урологічних прокладок TENA Lady Slim Ultra Mini.
Дякуємо за ваш відгук.
- Лариса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаДобрий день, Ларисо ! Дякуємо, що обрали TENA та залишили відгук.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість
Представник постачальникаДобрий день, Олено ! Дякуємо, що обрали TENA та оцінили якість продукції найкраще.
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові прокладки,гарне пакування і швидка доставка
Представник постачальникаДобрий день, Галино ! Дякуємо за ваш відгук ! Приємно, що ви відзначили якість TENA Lady Slim Ultra Mini, зручне пакування та швидку доставку.
- Євгеній А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер.
Представник постачальникаДобрий день ! Вдячні вам за відгук та вибір урологічних прокладок TENA Lady Slim Ultra Mini.
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все швидко відправили.
- Достоинства:
- Швидкість
- Недостатки:
- Не має
Представник постачальникаДобрий день, Валентино ! Вдячні вам за покупку та відгук !
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовила їх для мами, їй подобаються.
Представник постачальникаДобрий день, Олено ! Дякуємо за ваш відгук ! Приємно знати, що урологічні прокладки TENA Lady Slim Ultra Mini сподобалися вашій мамі та підійшли у використанні.
Нехай і надалі користування буде максимально комфортним та без зайвих турбот.
- Людмила Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся прокладками дуже задоволена запаху немає все заявлене виконують
Представник постачальникаДобрий день, Людмило ! Вдячні вам за відгук. Приємно знати, що урологічні прокладки TENA Lady Slim Ultra Mini відповідають очікуванням.
Нехай наша продукція дарує вам комфорт та забезпечує захист !
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовила 5 упаковок,2 з них пошкоджені, вимушена була відмовитись.
? Хіба не можна нормально пакувати товар?- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Пошкоджені упаковки