- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все бачить
Представник бренду TendaДобрий день.
Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно чути, що камера Tenda CP3 Pro вам сподобалася та задовольняє потреби.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На перший погляд все чудово.
- Достоинства:
- Швидке налаштування
Представник постачальникаВітаємо.
Дякуємо за відгук і довіру до нашої продукції.
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В основному камера на свої кошти, не скажу що все на висоті але за наявності обмеженої суми приходиться вибирати з поміж бюджетного. З переваг - Компактність, дизайн, простота у використанні, зручне меню перегляду та налаштувань, доступна ціна як для такого пристрою, гарне та чітке зображення.
З недоліків - 1.Постійно пропадає звук. Намагався понизити якість передачі даних, мінімізувати та відключати всі додаткові налаштування, все одно нічого не допомогає. Єдиний варіант який ще працює, це перемикання під час трансляції між потоком та HD, якийсь час звук з'являється але через 5хв знову вимикається. Чищення кешу як також не допомогає тому що все одно через 5 хв. звук вимикається. Як на мене проблема не в самих пристроях (камера та телефон) а в програмному забезпеченні. Я так зрозумів проблема в кодеку який форматує/декомпресує потокову інформацію в потрібний формат, або ж можливо проблема в самому додатку та він має якийсь баг.
2. Проблема підключення додаткового пристрою до стеження - Намагався підключити телефон дружини, але при спробі застосувати функцію (поділитись) виникає постійна помилка. Поки що не розібрався з цією проблемою, але для мене це не критично.- Достоинства:
- Компактність, дизайн, простота у використанні, зручне меню перегляду та налаштувань. Доступна ціна як для такого пристрою.
- Недостатки:
- 1.Постійно пропадає звук. 2. Проблема підключення додаткового пристрою до стеження.
Представник постачальникаДоброго дня.
Доброго дня!
Дякуємо за детальний відгук про IP-камеру Tenda CP3 Pro. Приємно чути, що вам сподобалися компактність, дизайн, зручність у використанні та якість зображення. Щодо проблем зі звуком та підключенням додаткових пристроїв — ймовірно, це пов’язано з програмним забезпеченням або кодеком. Радимо перевіряти наявність оновлень додатку та прошивки камери, що може допомогти вирішити ці питання. Також ви можете звернутись в сервісний центр.
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ну нарешті, тепер і в тенді! поки не подивишся рекламу, зображення не побачиш, хоть бери і викидай цю камеру.
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам справді прикро, що реклама нашого хмарного сховища в фірмовому додатку TDSEE справила негативне враження під час користування та спричинила незручності для Вас. Ваше зауваження важливе для нас, ми обов’язково передамо ці зауваження виробнику.
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої гроші, просто топ.
Доволі якісне зображення. Функціонал як у всіх такого типу.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш позитивний відгук про IP-камеру Tenda CP3 Pro.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Загалом нормальна,але працює тільки від вайфай 2.4Гц(зверніть на це увагу). Свою повернув так як не працював звук, після перезавантаження працювава,через деякий час також не працює
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- не працює звук
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам дуже прикро, що Ви зіткнулися з незручностями під час користування нашою камерою, зокрема мали проблеми зі звуком. Стосовно використання лише діапазону 2,4 ГГц, це найбільш поширене рішення для камер відеоспостереження, оскільки це забезпечує баланс між діапазоном покриття та смугою пропускання, що дозволяє передавати якісне відео на велику відстань.
- Денис О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює, відео достатньої якості.
- Достоинства:
- Можливість керування де завгодно. Гарна якість відео. Детектор руху, та зворотній дзвінок.
- Недостатки:
- Поки нема.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук. Раді, що камера відповідає Вашим вимогам по якості відео.
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Функцию выполняет, на движение реагирует
- Достоинства:
- Отличная камера за такие деньги
- Недостатки:
- Если есть преграда в виде сетки - на движение за ней не реагирует
Представник постачальникаДоброго дня. Ми дуже вдячні за ваш відгук.
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після 3х днів перестала повертатися вліво і вправо, звук обертання є а сама камера не рухається.
Представник постачальникаДоброго дня. Будь ласка, зверніться то технічної підтримки: [email protected]. Фахівці швидко допоможуть Вам вирішити це питання.
- Олександр Т***
Та сама історія, камера часто не хоче повертатися по горизонталі
- Олександр Т***Продавец: Rozetka
З часом не хоче повертатися по горизонталі, по вертикалі нормально. Видно брак, бо не тільки в мене така проблема. А по зображенню і ПЗ досить не погано.
- Достоинства:
- Зображення і додаток
- Недостатки:
- Часто не повертається вправо/вліво
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Будь ласка, зверніться до сервісного центру для вирішення цієї проблеми.