Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Маршрутизатор Tenda TX2 Pro WiFi6 / AX1500 / 1 Гбит/с

Оценка пользователей 4.73/5
  • Олександр Ю***

Хорший и мощный, две стены прошибает на ура. Жаль что сломался а именно лампочка на нём горит то зелёная то красная типа нет питания.

Достоинства:
    Работал чётко почти два года.
    Недостатки:
    Сломался

Добрий день.
      Нам прикро чути, що Ви зіткнулися з проблеми під час користування нашим маршрутизатором. Напишіть будь ласка на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine, ми зробимо все можливе, щоб допомогти та вирішити проблему.

Доброго дня.

Нам дуже прикро, що виникла проблема. Будь ласка, зверніться до технічної підтримки за електронною поштою [email protected] або в Telegram @Tenda_Ukraine для швидкого вирішення.

• Сергей Ч***

Маршрутизатор супер

Доброго дня! Щиро дякуємо за позитивний відгук.

• Анатолій Г***

Гарний роутер.Працює добре,але буває що зависає.
    Потрібно відключати від мережі!!!

Достоинства:
    Гарна швидкість та функціонал!
    Недостатки:
    Зависає

Добрий день.
      Дякуємо Вам за відгук та оцінку маршрутизатора Tenda TX2 Pro. Приємно чути, що Ви задоволені маршрутизатором і його функціональними можливостями. Якщо проблеми з зависаннями будуть продовжуватися, напишіть нам на пошту тех. підтримки [email protected] , ми зробимо все можливе, щоб розібратися та вирішити проблему.

• Артур К***

Куплявся 2 січня, на даний момент працює відмінно, вай фай тягне дуже далеко.
    Одне но було при початковій настройці, не хотів по dhcp підключатись , але після 5 хвилин роботи одуплився.

Достоинства:
    Ціна, гарна збірка, wi-fi дальність, просто та у використані та налаштуванні.
    Недостатки:
    Не знайшов

Вітаємо! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Приємно знати, що роутер забезпечує гарне покриття та працює стабільно. Сподіваємося, що й надалі не буде жодних труднощів у користуванні.

• Володимир

Проблем немає,працює чудово,не глючить

• Віталий З***

Маршрутизатор повністю влаштовує. Сигнал хороший, інтернет не пропадає. Зручний додаток і легке налаштування

Достоинства:
    Легке налаштування
    Недостатки:

Вітаємо! Дякуємо за відгук. Приємно чути, що роутер відповідає вашим вимогам і забезпечує стабільний зв’язок.

• Олеся Д***

Маршрутизатор працює вже місяць, усе чудово, швидкість заявлена відповідає дійсності
    Враховуйте, що 5G видає вищу швидкість, але на коротшу відстань

Достоинства:
    Все швидко і зручно
    Недостатки:

Вітаємо! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання маршрутизатора Tenda TX2 Pro. Приємно, що пристрій забезпечує заявлену швидкість і відповідає вашим очікуванням.

• Микита

Роутер неплохой, стоит в самой крайней комнате и хватает на всю квартиру. 5-6 устройств одновременно будут получать хорошую скорость передачи данных. Крупный размер (но мне компактность не играет ключевую роль, поэтому мне норм)

Достоинства:
    Радиус действия, скорость раздачи интернета, цена
    Недостатки:

Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук. Приємно чути, що пристрій забезпечує стабільну роботу для всієї квартири та декількох пристроїв одночасно.

• Михайло

Хороший роутер за свою ціну. Але треба зауважити, що wifi 6 тут працює тільки на 5 ггц, а от на 2.4 тут тільки wifi 4. Та от на 2.4 ггц швидкість передачі даних на рівні старенького роутера від tp link.

Достоинства:
    Ціна, швидкість передачі даних в діапазоні 5 ггц.
    Недостатки:
    В діапазоні 2.4 ггц працює тільки wifi 4. Невелика зона покриття сигналу.

Доброго дня! Дякуємо за ваш детальний відгук. Інформація про роботу Wi-Fi на різних частотах може бути корисною для потенційних покупців. Раді, що маршрутизатор вас в цілому задовольняє.

• Євген Т***

Купував цей роутер у зв'язку з тим, що мій старий морально застарів.
    Можу сказати, що цей роутер має найкраще співвідношення ціна/якість на ринку.
    Роутер підтримує wi-fi 6, який чудово працює.
    Швидкість, яку він видає по Lan, навіть трохи вище, ніж обіцяно, а саме - 1.2 Гбіт.
    Швидкість по повітрю 300-400 Мбіт на download і 500 - 600 Мбіт на upload.
    Квартиру 50 м2 покриває повністю і пробиває навіть через бетонні стіни без значної втрати швидкості, мабуть, не в останню чергу завдяки п'яти антенам.
    Також, цей роутер має зручний застосунок, який до того ж має українську мову.
    Дизайн - приємний, не виглядає дешево.
    З відносних і незначних недоліків відмічу всього один індикатор, який по факту інформує тільки про підключення роутера до мережі.
    І так, це чистий китаєць, але, при тому, бренд заслуговує на увагу.

Достоинства:
    Співвідношення ціна/якість, швидкість, зручний застосунок, wi-fi 6.
    Недостатки:
    Всього один, малоінформативний індикатор.

Доброго дня! Дякуємо за детальний відгук! Ми раді, що роутер Tenda TX2 Pro виправдав ваші очікування за швидкістю та покриттям.

• Попов Е***

Слід заначити, що розетка не нарахувала мені бонусні гривні за відгук, чим, ймовірно, порушила умови співпраці з Вами.

• Попов Е***

Доповню, що розетка виконала свої зобов'язання, дякую

• Олександр К***

Простий у налаштуванні, зразу скачав додаток на телефон.Сигналом задоволений.Оновилось ПЗ.

Достоинства:
    За цю ціну, напевно найкращий вибір.
    Недостатки:
    Досить великий, ніби десь бачив що в останній прошивці обіцяли VPN, але щось одне знайшов

Доброго дня.
      Дякуємо за ваш відгук про маршрутизатор Tenda TX2 Pro. Стосовно підтримки VPN, перевірте будь-ласка та переконайтеся, щоб прошивки була оновлена до версії V16.03.30.26_multi, в ній ще було додано підтримку Mesh. Налаштування VPN знаходяться на вкладці "Більше" > "Параметри мережі" > VPN.

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що налаштування пройшло без проблем, а продуктивність роутера виправдала ваші очікування.

• Рудовол Е***

Купував на заміну маршрутизатора Huawei AX3 вартість якого на тис.грн вища а сигнал в рази гірший.

Достоинства:
    На дім 100кв.м вистачає з головою
    Недостатки:
    Відсутні

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Tenda TX2 Pro зміг забезпечити вам чудову якість сигналу.

• Мазун Є***

Працює відмінно, швидке підключення

Достоинства:
    Швидкість

Доброго дня! Дякуємо за позитивний відгук. Раді, що Ви задоволені швидкістю підключення та роботою маршрутизатора!

• Володимир П***

Отличный роутер,после покупки интернет стал намного лучше

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що роутер покращив якість вашого інтернет-з'єднання!

• Юрій

Раджу тим, кому потрібен потужний роутер за гарну ціну

Достоинства:
    Легке налаштування, висока швидкість, гарне покриття
    Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук!

• Іван Г***

Маршрутизатор прекрасно працює, нарешті можу користуватись швидким гігабітним інтернетом) швидкість 350-380мб/сек

Достоинства:
    Простота у налаштуваннi,
    Недостатки:
    Поки не знайшов

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що маршрутизатор справляється з вашими вимогами і забезпечує стабільну швидкість інтернету.

• Олег О***

Купив цю модель трошки вагався,але,він мене,здивувал,покритям,швидко налаштовується,класно керуєтся через додаток розумно розподіляе швидкість підходить як що кількість пристроїв не перевищує пропускну спроможність,чім більше пристроівтим повинна бути більша пропускна спроможність по WiFi ax1500-3000-5700на приклад

Достоинства:
    Після оновлення пз додався meshфункціонал ще і за таку ціну супер
    Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо за розгорнутий відгук і за те, що поділилися вашим досвідом використання! Раді, що маршрутизатор виправдав ваші очікування своєю зручністю, стабільною роботою та широким покриттям.

• Алексей Б***

Хороший маршрутизатор, настроился быстро, скорость соответствует указанным в характеристиках.

Недостатки:
    Не заметил.

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Приємно чути, що ви задоволені швидким налаштуванням і відповідністю характеристик маршрутизатора.

• Сергій Ч***

Маршрутизатор топ ! Тимпаче по знижці

Достоинства:
    Потужний

Доброго дня. Ми дуже вдячні за ваш відгук.

• Роман Ш***

Придбав синові в подарунок.
    До цього був тенда 100 мгб, порівняно з цим небо і земля.
    По кабелю видає 1000 мгб, wi-fi 900 мгб.
    Для квартири 70 м2 просто бомба.

Достоинства:
    Швидкість передачі, діапазон дії, управління з додатку.
    Недостатки:
    Не знайдено

Доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Раді, що маршрутизатор Tenda TX2 Pro став чудовим подарунком і забезпечив вас потужною швидкістю та відмінним покриттям.

• Игорь С***

Бомба! На частный дом хватает с головой! 6 комнат и по всему внешнему периметру дома ловит связь отлично! Советую, особенно, если большая квартира или дом.

Достоинства:
    Дальность сигнала

Доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук! Нам приємно чути, що роутер Tenda TX2 Pro забезпечує чудове покриття навіть у великому будинку. Сподіваємося, він продовжить радувати вас стабільним зв'язком!

• Микола Ч***

Перший гігабітний роутер, кайфовий

Достоинства:
    Швидкічть передачи данних, швидкість завантаження, налаштування без танців з бубном, далеко ловить сигнал.
    Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук. Ми раді, що Tenda TX2 Pro задовольняє ваші потреби та демонструє чудові результати.

• Володимир

Все чудово працює.З підключенням не було ніяких проблем,все зробив за декілька хвилин.В порівнянні з моїм старим TP-LINK TL-WR841N,wi-fi на Tenda значно швидше працює. Загалом, задоволений покупкою.

Достоинства:
    Простота в налаштувані.
    Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Ми раді, що маршрутизатор Tenda TX2 Pro відповідає вашим очікуванням і демонструє швидкісну роботу. Нехай користування буде комфортним і безперебійним!

• Сергій К***

Підключення супер легке!!! Поки все працює добре далі буде видно

Достоинства:
    Легке підключення
    Недостатки:
    Поки не виявлено

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що процес підключення пройшов без проблем. Сподіваємося, що роутер буде працювати стабільно і надалі!

• Константин Н***

Не поганий роутер за свої гроші.

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Приємно чути, що роутер виправдав ваші очікування.

• Ирина Б***

Отличный маршрутизатор! Радиус большой,5 G, работает без проблем.

Достоинства:
    Радиус

Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно чути, що ви задоволені продуктивністю роутера. Бажаємо стабільного з'єднання та швидкого інтернету!

• Станіслав К***

дістав з коробки, перемкнув старі кабелі в новий роутер і все працює

Достоинства:
    юзер-френдлі інтерфейс сторінки налаштування.

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що налаштування роутера пройшло так легко. Сподіваємося, що він приноситиме вам стабільний і швидкий інтернет.

• Ростіслав В***

Отримав сіє чудо техніки за два дні, налаштування супер нічого зайвого,по швидкості все дуже добре,з 4 поверху лове у дворі(правда не 5 hz,а 2,4), у мене 3-х кімнатна квартира роутер в центрі висить в любій кімнат ловить 5hz,покупкою задоволен, користування 5 днів жодного збою,розмір роутер в побільше чим був до цього(tp-link)

Достоинства:
    Все вище описане
    Недостатки:
    Не знайшов

Доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Раді, що Tenda TX2 Pro виправдав ваші очікування, забезпечивши відмінне покриття та стабільність роботи навіть у великій квартирі. Нехай і надалі радує вас своєю надійністю та швидкістю! Гарного користування!

• Орест Ш***

Чудовий роутер, зважаючи на категорію ціна - якість. Підключив за лічені хвилини, все працює, продукцією задоволений на всі 100. Рекомендую!!!

Достоинства:
    Дводіапазонний швидкісний маршрутизатор, найкращий варіант на сьогодні.
    Недостатки:
    Не виявлено.

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що маршрутизатор повністю виправдав ваші очікування. Дуже приємно, що ви задоволені його швидкістю та простотою підключення.

• Денис Є***

Швидкість інтернету просто неймовірна, навіть при підключенні кількох пристроїв одночасно. Покриття сигналу чудове — стабільний Wi-Fi навіть у найвіддаленіших частинах дому. Легкий у налаштуванні, з зрозумілим інтерфейсом, який дозволяє швидко налаштувати все за кілька хвилин. Дизайн стильний і сучасний, прекрасно вписується в інтер’єр. Дуже задоволений покупкою, рекомендую всім, хто шукає надійний і потужний маршрутизатор!

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    білий інтернет кабель у комплекті

Доброго дня! Щиро вдячні за відгук! Дуже приємно чути, що маршрутизатор Tenda TX2 Pro повністю відповідає вашим очікуванням.

• Щербаков О***

гарний роутер

Достоинства:
    якість , ціна
    Недостатки:
    відсутні

• Андрей С***

Чудовий роутер

• Аднан К***

Устройство супер, дальность, стабильность и сила сигнала, дизайн хорош. Есть приложение на iPhone! Пользуюсь уже пол года, все здорово, заказал еще один родителям!

Достоинства:
    Одни достоинства!
    Недостатки:
    Честно, не обнаружил, хоть я и в плане техники дотошный человек!

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що роутер Tenda TX2 Pro виправдав ваші очікування, і ви задоволені його роботою. Чудово, що завдяки стабільному сигналу та хорошому дизайну ви вирішили придбати ще один для ваших батьків.

• Сергій М***

Хороший роутер, це вже 2 роутер у мене. 1 роутер купував собі на дачу вирішив і додому такий взяти, хороший сигнал , далеко ловить
    5 антен можна розмістити для покращення зони, великий стильний

Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що роутер Tenda TX2 Pro задовольняє ваші потреби і ви вирішили придбати його ще раз для дому.

• Олександр П***

Супер величезний роутер. Міліон антен. Видає 450 мб/с по Вайфаю. Купив бо старий морально застарів і скидав ін-т, з цим проблема вирішилась. Має 5Ж і просто режим, хоч і не бачу в цьому плюса. Ціна по знижці нормальна, так би в повну мабуть купив іншу шморгалку.

Достоинства:
    Працює стабільно
    Недостатки:
    Не пробиває дві несучі стіни( шо і не дивно).

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Раді чути, що роутер допоміг вирішити проблему зі швидкістю Інтернету! Зрозуміло, що 5GHz діапазон може бути корисним для швидших з’єднань, особливо в умовах великої кількості підключених пристроїв. Якщо є ще питання або коментарі, не вагайтеся звертатися!

• Павло

Доволі крутий маршрутизатор ,видає непогану швидкість

Дуже сподобалася зручність налаштування – навіть для початківця це займає всього кілька хвилин. Інтерфейс інтуїтивно зрозумілий

Ціна також приємно здивувала, адже за свої характеристики вона доволі низька

Достоинства:
    WiFi 6
    Швидке налаштування
    Гігабітна Швидкість
    Недостатки:
    Лише один лед індикатор
    WiFi 6 працює тільки на 5ггц

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що маршрутизатор Tenda TX2 Pro влаштовує вас своєю швидкістю та зручністю налаштування.