Отзывы покупателей о Маршрутизатор Tenda AC8 WiFi5 / AC1200 / 1 Гбит/с

Оценка пользователей 3.61/5
  • AI аналіз відгуків
    170 відгуків:  позитивні ~40%, нейтральні ~15%, негативні ~45%
    Роутер Tenda AC8 має змішані відгуки покупців: багато хто задоволений ціною, зоною покриття, простотою налаштувань та функціоналом, але велика кількість користувачів стикаються з серйозними проблемами зі стабільністю роботи, відключеннями Wi-Fi, перегрівом, нестабільною швидкістю та ненадійністю в довгостроковій перспективі (особливо після 1-2 років використання). Деяким допомагає оновлення прошивки, але не всім. Основні плюси — ціна, хороша дальність, гігабітні порти й швидке налаштування; основні мінуси — нестабільність, раптові відмови пристрою і частий перегрів.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олег Г***

Хороший маршрутизатор

• Тарас М***

Служив да здох. Пів року десь служив. Потім швидкість дуже просіла. Не купуйте!

Достоинства:
    Дешевий
    Недостатки:
    Дешевий

Добрий день.
      Нам прикро чути, що Ви зіткнулися з проблемами під час використання нашого маршрутизатора. Напишіть будь ласка на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми зробимо все можливе, щоб допомогти у вирішенні проблеми.

• Алекс

Користуюсь вже півтора роки.
    Спочатку він постійно перезавантажувався при будь-яких умовах. Після звернення на пошту виробника - дали прошивку більш старішу та він працює трохи краще.. 5ггц постійно відпадає, користуватись неможливо.
    Використовую фактично лише 2.4..

Достоинства:
    Недостатки:
    Постійні відвали WiFi 5ггц

• Андрій К***

Хороший

• Сергій К***

Пропрацював 27 місяців при гарантійному строку у 24 місяці. Тобто відпрацював гарантійний строк і помер. Зараз таке враження, що відбувається циклічне перезавантаження - загоряється світлодіод, потім гасне, потім знов і так по колу. Ні по кабелю, ні по Wi-Fi до роутеру немає доступу. Коли працював, теж не все було гарно - інколи по Wi-Fi зникав інтернет, хоча сигнал був. Це в одній кімнаті з роутером. Але таке траплялось не часто. Брав на заміну своєму старому Asusякий до заміни пропрацював понад 10 років. Зараз знов дістав старенького Asus і він все ще працює!
    Ризикнув купити дешевий роутер Tenda по знижці, але на майбутнє буду купувати Asus або хоча б TP-Link.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    нестабільна робота, ненадійний

Доброго дня.

Нам дуже прикро, що виникла проблема. Будь ласка, зверніться до технічної підтримки за електронною поштою [email protected] або в Telegram @Tenda_Ukraine для швидкого вирішення.

• Василина Ч***

Чудово працює,якісний маршрутизатор!

Доброго дня.
      Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що товар виправдав ваші очікування. Раді, що ви залишилися задоволені покупкою

• Євген

На 6-й рік роутер помер. Спочатку почав відвалюватись Wi-Fi, все частіше і частіше. Потім взагалі не включився. По lan на 192.168.0.1 не відповідає. Труп.

Достоинства:
    поки тільки ціна
    Недостатки:
    ненадійний
    • Євген

Ще додам. Не купуйте це. Зараз це відстій. Максимум на дачу для ноута і смартфона.
      Елементна база сама дешева. Процесор 1Гц одноядерний. Він не може нормально обробляти потоки, нагрівається, як скаженний. Техпідтримка ніяка. Безпека теж.

• Євген

Розетка не дає поправити відгук. Насправді пропрацював трохи менше 4-х років. Купусався у січні 2021.

Добрий день.

Нам дуже прикро, що виникли незручності. Зверніться, будь ласка, до техпідтримки: [email protected] або в Telegram @Tenda_Ukraine, фахівці допоможуть вирішити питання.

• Артем В***

після 3 місяців використання роутер просто перестав нормально працювати, вайфай роздає і наче все добре але інтернету немає, при тому при прямому підключенні до комп'ютера все є, а також в программі "Tenda WIFI" роутер відображається як офлайн

Достоинства:
    дуже гарне покриття та швидкість
    Недостатки:
    нестабільний, після 3 місяців перестав нормально працювати :(

Добрий день.
      Нам прикро чути, що Ви зіткнулися з проблемами під час використання нашого маршрутизатора. Напишіть будь ласка на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми зробимо все можливе, щоб допомогти та вирішити проблеми.

• Віктор Р***

все ок

• Анатолій Б***

Пропрацював добу і начав відпадати вайфай

Добрий день.
      Нам дуже прикро, що Ви зіткнулися з проблемами під час використання нашого маршрутизатора. Напишіть будь ласка на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми зробимо все можливе, щоб допомогти та вирішити проблеми.

• Олександр Д***

До цього користувався роутером Tenda N301 дешевий, але досить якісний і стабільний в роботі. Але хотів розширити покриття, тому взяв знову від Tenda. Але ця модель не виправдала очікування. Радіус і швидкість хороша, але бувають збої. Може зависнути, перезагрузитися, вилітає на декілька хвилин, інколи репітор до нього не може приєднатись. Міняв прошивку, те саме. Ставлю 2 зірки. Це мабуть максимум.

Достоинства:
    Радіус покриття, швидкість
    Недостатки:
    Вилітає, перезагружається, нестабільний в роботі

• Наталья Х***

Не рекомендую. Працював 1 міс і все

Добрий день.
      Нам дуже прикро, що Ви зіткнулися з проблемами під час використання нашого маршрутизатора. Напишіть будь ласка на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми зробимо все можливе, щоб допомогти та вирішити проблему.

• Юрій Ш***

Рекомендую

• Тетяна Х***

Дякую. Працює

Доброго дня.
      Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що техніка працює стабільно та виправдовує очікування.

• Денис Т***

Проработал две недели нормально, потом раз в сутки надо перезагружать, а Шас иногда до пяти раз подряд, греется сильно, хотя на улице ноябрь

Добрий день.
      Нам прикро чути, що Ви зіткнулися з проблемами під час користування нашим маршрутизатором. Напишіть будь ласка на нашу підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми зробимо все можливе, щоб допомогти та вирішити проблеми.

• Василь Г***

Чудовий роутер.
    Є можливість налаштування через додаток і більш розширений через сайт. При правильному налаштуванні, повністю покриває трьох кімнатну квартиру

Вітаємо.
      Щиро дякуємо за приємні слова! Нам дуже важливо знати, що ви задоволені маршрутизатором. Гарного користування.

• Сергій О***

Напруга живлення заявлена 12v
    По факту 9v
    Обман.

Добрий день.
      Нам дуже прикро, що Ви отримали маршрутизатор не з тими параметрами живлення, на які розраховували, але при виборі вони були важливими.
      У Вас Tenda AC8 v2.0, яка має параметри живлення 9В - 1А, а 12В - 1А має Tenda AC8 v5.0. Наразі актуальні та доступні дві апаратні версії Tenda AC8 v2.0 та v5.0.

• Ельдар Ш***

Отлично работает. Легко настроить.

Вітаємо. Ми дуже вдячні вам за відгук.

• Владислав Т***

Отваливается интернет, перезагрузишь - поработает пару часов и снова скорость падает до 50-90, после перезагрузки становится 800-900

Добрий день.
      Нам прикро чути, що Ви зіткнулися з проблемами під час користування нашим маршрутизатором. Напишіть будь ласка ел. листа на нашу пошту технічної підтримки [email protected] або повідомлення в телеграм @Tenda_Ukraine, ми зробимо все можливе, щоб допомогти та вирішити проблеми.

• Віталій П***

Всё хорошо, скорость очень приятная, дальность покрытия тоже хорошая

Достоинства:
    Цена

Доброго дня.
      Дякуємо за ваш відгук. Раді чути, що маршрутизатор Tenda AC8 виправдав ваші очікування щодо швидкості та дальності покриття.

• Сергій М***

Коли в багатоквартирному будинку багато роутерів, то з звичайним 2,4 герц були одні проблеми - часто пропадав інтернет, швидкість та радіус дуже поганий. Але коли замінили на цей, то 5 герц зовсім інше - стійка передача, швидкість на висоті. В квартирі до 10 активних користувача - тв, смартфони, планшет, ноутбук - всі працюють стабільно! Зрозуміле налаштування та гарно влаштований додаток, дозволяє керувати віддалено!

Достоинства:
    Радіус покриття, стабільний та швидкий інтернет.
    Недостатки:
    За місяць використання не виявлено.

Доброго дня. Дуже дякуємо за ваш відгук.

• Сергій М***

Допоможіть підібрати кабель живлення від павербанка. Я так розумію там по напрузі само собою і по амперам треба підбирати?!?

Добрий день.
      Так, Вам потрібно під’єднати маршрутизатор до powerbank та подати напругу 9В або 12В в залежності від версії маршрутизатора Tenda AC8, орієнтуючись на необхідні параметри струму (позначені ззаду на наклейці). Сила струму для всіх версій цієї моделі 1А. Для підключення потрібен буде кабель USB-DC зі штекером 5.5*2.1мм. Якщо powerbank здатен видавати лише 5В на виході, тоді потрібен буде кабель USB-DC з перетворювачем 5В > 9В або 12В, а якщо може одразу 9В або 12В, тоді можна підключати кабелем без перетворювача.

• Денис Д***

Чудовий роутер за свою ціну, беру вже не перший)))

Добрий день. Дякуємо вам за відгук.

• Андрій Б***

Дешево, надійно, практично.

Вітаємо. Ми щиро вдячні за ваш відгук.

• Юліана П***

Користуважмось декілька місяців все добре wifi не злітає , працює без перебоїв , з 3 поверху панельного будинку на вулиці ловить

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук. Приємного користування.

• Оксана

Користуюсь цим пристроєм близько місяця. Трохи гріється. Нарікань на роботу немає- швидкість інтернету відповідає заявленій провайдером

Доброго дня. Ми щиро вдячні за ваш відгук. Приємного користування.

• Саша

Користуюсь Tenda AC8 кілька днів — стабільності нуль. Постійно зависає, доводиться перезавантажувати майже щодня. Підключення наче є, але інтернету нема, іноді просто падає Wi-Fi. Очікував кращої роботи від пристрою, який заявлений як гігабітний і двохдіапазонний. Прошивка остання, налаштування стандартні. Якщо так буде й далі — здам назад. Не раджу.

Добрий день.
      Нам прикро чути, що Ви зіткнулися з проблемами під час користування нашим маршрутизатором. Будь ласка, напишіть листа на нашу пошту технічної підтримки [email protected] або повідомлення в телеграм @Tenda_Ukraine, ми зробимо все можливе, щоб допомогти і вирішити проблеми.

• Юліана П***

Все чудово працює , користуємось 3 місяці поки нарікань немає. В налаштуваннях все зрозуміло та легко

Доброго дня. Дякуємо за відгук! Приємно чути, що Tenda AC8 виправдав ваші очікування — простота налаштувань та стабільна робота справді його сильні сторони. Нехай і надалі тішить вас безперебійним інтернетом!

• Тарас М***

Хороший роутер за таку ціну, все більш ніж функціонально

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Не виявлені

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук.

• Саша С***

Це дно. Не купуйте

Добрий день.
      Нам справді прикро, що Ви зіткнулися з проблемами під час експлуатації нашого маршрутизатора. Напишіть будь ласка нам на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми зробимо все можливе, щоб розібратися та вирішити проблему.

• Олександр

а що таке ???,мій вже 4тий рік паше на відмінно

• Володимир М***

Загрузку выдаёт в большинстве случаев норм (850/890), иногда правда бывают просадки до 600-650 но я не уверен что это роутер виноват, а вот выгрузка большую часть дня 30, помогает только перезапуск роутера, тогда тоже становится 800 , очень напрягает постоянные перезапуски, стоит автоматически в 6 утра но днём все равно история уже повторяется

Достоинства:
    Цена по скидке, удобная апка, приятный внешний вид
    Недостатки:
    Выгрузка проседает каждые пару часов и пока не перезагрузишь не восстанавливается

Добрий день.
      Нам дуже прикро, що Ви зіткнулися з проблемами під час використання нашого маршрутизатора. Напишіть будь ласка нам на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми зробимо все можливе, щоб вирішити проблему.

• Володимир Г***

Чому гріється

Достоинства:
    Швидкість
    Недостатки:
    Гарячий

Добрий день. Помірний нагрів маршрутизатора під час використання можливий та є допустимим. Головне, в парі з маршрутизатором використовуйте комплектний блок живлення або інший, якісний блок з аналогічними параметрами вихідного струму та уникайте розміщення маршрутизатора під прямим сонцем, в місцях з підвищеною температурою або в закритому просторі, без можливості потрапляння повітря, для уникнення перегріву та виходу пристрою з ладу. Якщо будуть спостерігатися проблеми в роботі пристрою та суттєвий нагрів, напишіть нам на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine.

• Віталій Х***

Повністю відповідає опису.
    Задоволений.

Доброго дня. Щиро дякуємо за відгук. Раді чути, що Tenda AC8 повністю виправдав очікування.

• Данил М***

Очень достойный роутер за свои деньги!

Достоинства:
    Легкий в установке и настройке, приятный внешний вид
    Недостатки:
    Не обнаружил

Доброго дня.
      Щиро дякуємо за відгук! Повністю згодні — Tenda AC8 дійсно чудовий варіант за свою ціну.

• Влад С***

Швидкість на роутері суперова , але є одне але , інтернет на цьому роутері працює 2-3 години і просто пропадає інтернет на ньому , вже незнаю що робити , напевно буду повертати , або допоможіть можливо в налаштуваннях діло

Достоинства:
    Швидкий інтернет
    Недостатки:
    Вимикається інтернет на пристрої

Доброго дня. Будь ласка, зверніться до технічної підтримки: [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine.

Добрий день.
      Нам дуже прикро, що у Вас виникають проблеми під час використання нашого маршрутизатором. Напишіть нам на нашу пошту підтримки [email protected]

• Анна Т***

Всё супер,быстро доставили,быстро подключили

Доброго дня!

Дякуємо за відгук! Раді чути, що Tenda AC8 порадував простим підключенням.

• Микола Д***

Работает шикарно претензий нет

Доброго дня!

Щиро дякуємо за відгук! Радий чути, що Tenda AC8 працює чудово та повністю виправдовує очікування. Гарного користування!