- AI аналіз відгуків170 відгуків: позитивні ~40%, нейтральні ~15%, негативні ~45%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший маршрутизатор
- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Служив да здох. Пів року десь служив. Потім швидкість дуже просіла. Не купуйте!
- Достоинства:
- Дешевий
- Недостатки:
- Дешевий
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам прикро чути, що Ви зіткнулися з проблемами під час використання нашого маршрутизатора. Напишіть будь ласка на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми зробимо все можливе, щоб допомогти у вирішенні проблеми.
- АлексОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь вже півтора роки.
Спочатку він постійно перезавантажувався при будь-яких умовах. Після звернення на пошту виробника - дали прошивку більш старішу та він працює трохи краще.. 5ггц постійно відпадає, користуватись неможливо.
Використовую фактично лише 2.4..- Достоинства:
- Недостатки:
- Постійні відвали WiFi 5ггц
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пропрацював 27 місяців при гарантійному строку у 24 місяці. Тобто відпрацював гарантійний строк і помер. Зараз таке враження, що відбувається циклічне перезавантаження - загоряється світлодіод, потім гасне, потім знов і так по колу. Ні по кабелю, ні по Wi-Fi до роутеру немає доступу. Коли працював, теж не все було гарно - інколи по Wi-Fi зникав інтернет, хоча сигнал був. Це в одній кімнаті з роутером. Але таке траплялось не часто. Брав на заміну своєму старому Asusякий до заміни пропрацював понад 10 років. Зараз знов дістав старенького Asus і він все ще працює!
Ризикнув купити дешевий роутер Tenda по знижці, але на майбутнє буду купувати Asus або хоча б TP-Link.- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- нестабільна робота, ненадійний
Представник постачальникаДоброго дня.
Нам дуже прикро, що виникла проблема. Будь ласка, зверніться до технічної підтримки за електронною поштою [email protected] або в Telegram @Tenda_Ukraine для швидкого вирішення.
- Василина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово працює,якісний маршрутизатор!
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що товар виправдав ваші очікування. Раді, що ви залишилися задоволені покупкою
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На 6-й рік роутер помер. Спочатку почав відвалюватись Wi-Fi, все частіше і частіше. Потім взагалі не включився. По lan на 192.168.0.1 не відповідає. Труп.
- Достоинства:
- поки тільки ціна
- Недостатки:
- ненадійний
- Євген
Ще додам. Не купуйте це. Зараз це відстій. Максимум на дачу для ноута і смартфона.
Елементна база сама дешева. Процесор 1Гц одноядерний. Він не може нормально обробляти потоки, нагрівається, як скаженний. Техпідтримка ніяка. Безпека теж. - Євген
Розетка не дає поправити відгук. Насправді пропрацював трохи менше 4-х років. Купусався у січні 2021.
Представник постачальникаДобрий день.
Нам дуже прикро, що виникли незручності. Зверніться, будь ласка, до техпідтримки: [email protected] або в Telegram @Tenda_Ukraine, фахівці допоможуть вирішити питання.
- Артем В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
після 3 місяців використання роутер просто перестав нормально працювати, вайфай роздає і наче все добре але інтернету немає, при тому при прямому підключенні до комп'ютера все є, а також в программі "Tenda WIFI" роутер відображається як офлайн
- Достоинства:
- дуже гарне покриття та швидкість
- Недостатки:
- нестабільний, після 3 місяців перестав нормально працювати :(
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам прикро чути, що Ви зіткнулися з проблемами під час використання нашого маршрутизатора. Напишіть будь ласка на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми зробимо все можливе, щоб допомогти та вирішити проблеми.
- Віктор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
все ок
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пропрацював добу і начав відпадати вайфай
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам дуже прикро, що Ви зіткнулися з проблемами під час використання нашого маршрутизатора. Напишіть будь ласка на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми зробимо все можливе, щоб допомогти та вирішити проблеми.
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
До цього користувався роутером Tenda N301 дешевий, але досить якісний і стабільний в роботі. Але хотів розширити покриття, тому взяв знову від Tenda. Але ця модель не виправдала очікування. Радіус і швидкість хороша, але бувають збої. Може зависнути, перезагрузитися, вилітає на декілька хвилин, інколи репітор до нього не може приєднатись. Міняв прошивку, те саме. Ставлю 2 зірки. Це мабуть максимум.
- Достоинства:
- Радіус покриття, швидкість
- Недостатки:
- Вилітає, перезагружається, нестабільний в роботі
- Наталья Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую. Працював 1 міс і все
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам дуже прикро, що Ви зіткнулися з проблемами під час використання нашого маршрутизатора. Напишіть будь ласка на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми зробимо все можливе, щоб допомогти та вирішити проблему.
- Юрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую. Працює
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що техніка працює стабільно та виправдовує очікування.
- Денис Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Проработал две недели нормально, потом раз в сутки надо перезагружать, а Шас иногда до пяти раз подряд, греется сильно, хотя на улице ноябрь
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам прикро чути, що Ви зіткнулися з проблемами під час користування нашим маршрутизатором. Напишіть будь ласка на нашу підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми зробимо все можливе, щоб допомогти та вирішити проблеми.
- Василь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий роутер.
Є можливість налаштування через додаток і більш розширений через сайт. При правильному налаштуванні, повністю покриває трьох кімнатну квартиру
Представник постачальникаВітаємо.
Щиро дякуємо за приємні слова! Нам дуже важливо знати, що ви задоволені маршрутизатором. Гарного користування.
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Напруга живлення заявлена 12v
По факту 9v
Обман.
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам дуже прикро, що Ви отримали маршрутизатор не з тими параметрами живлення, на які розраховували, але при виборі вони були важливими.
У Вас Tenda AC8 v2.0, яка має параметри живлення 9В - 1А, а 12В - 1А має Tenda AC8 v5.0. Наразі актуальні та доступні дві апаратні версії Tenda AC8 v2.0 та v5.0.
- Ельдар Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично работает. Легко настроить.
Представник постачальникаВітаємо. Ми дуже вдячні вам за відгук.
- Владислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отваливается интернет, перезагрузишь - поработает пару часов и снова скорость падает до 50-90, после перезагрузки становится 800-900
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам прикро чути, що Ви зіткнулися з проблемами під час користування нашим маршрутизатором. Напишіть будь ласка ел. листа на нашу пошту технічної підтримки [email protected] або повідомлення в телеграм @Tenda_Ukraine, ми зробимо все можливе, щоб допомогти та вирішити проблеми.
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё хорошо, скорость очень приятная, дальность покрытия тоже хорошая
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук. Раді чути, що маршрутизатор Tenda AC8 виправдав ваші очікування щодо швидкості та дальності покриття.
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коли в багатоквартирному будинку багато роутерів, то з звичайним 2,4 герц були одні проблеми - часто пропадав інтернет, швидкість та радіус дуже поганий. Але коли замінили на цей, то 5 герц зовсім інше - стійка передача, швидкість на висоті. В квартирі до 10 активних користувача - тв, смартфони, планшет, ноутбук - всі працюють стабільно! Зрозуміле налаштування та гарно влаштований додаток, дозволяє керувати віддалено!
- Достоинства:
- Радіус покриття, стабільний та швидкий інтернет.
- Недостатки:
- За місяць використання не виявлено.
Представник постачальникаДоброго дня. Дуже дякуємо за ваш відгук.
- Сергій М***
Допоможіть підібрати кабель живлення від павербанка. Я так розумію там по напрузі само собою і по амперам треба підбирати?!?
Представник бренду TendaДобрий день.
Так, Вам потрібно під’єднати маршрутизатор до powerbank та подати напругу 9В або 12В в залежності від версії маршрутизатора Tenda AC8, орієнтуючись на необхідні параметри струму (позначені ззаду на наклейці). Сила струму для всіх версій цієї моделі 1А. Для підключення потрібен буде кабель USB-DC зі штекером 5.5*2.1мм. Якщо powerbank здатен видавати лише 5В на виході, тоді потрібен буде кабель USB-DC з перетворювачем 5В > 9В або 12В, а якщо може одразу 9В або 12В, тоді можна підключати кабелем без перетворювача.
- Денис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий роутер за свою ціну, беру вже не перший)))
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо вам за відгук.
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дешево, надійно, практично.
Представник постачальникаВітаємо. Ми щиро вдячні за ваш відгук.
- Юліана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуважмось декілька місяців все добре wifi не злітає , працює без перебоїв , з 3 поверху панельного будинку на вулиці ловить
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук. Приємного користування.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь цим пристроєм близько місяця. Трохи гріється. Нарікань на роботу немає- швидкість інтернету відповідає заявленій провайдером
Представник постачальникаДоброго дня. Ми щиро вдячні за ваш відгук. Приємного користування.
- СашаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь Tenda AC8 кілька днів — стабільності нуль. Постійно зависає, доводиться перезавантажувати майже щодня. Підключення наче є, але інтернету нема, іноді просто падає Wi-Fi. Очікував кращої роботи від пристрою, який заявлений як гігабітний і двохдіапазонний. Прошивка остання, налаштування стандартні. Якщо так буде й далі — здам назад. Не раджу.
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам прикро чути, що Ви зіткнулися з проблемами під час користування нашим маршрутизатором. Будь ласка, напишіть листа на нашу пошту технічної підтримки [email protected] або повідомлення в телеграм @Tenda_Ukraine, ми зробимо все можливе, щоб допомогти і вирішити проблеми.
- Юліана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово працює , користуємось 3 місяці поки нарікань немає. В налаштуваннях все зрозуміло та легко
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук! Приємно чути, що Tenda AC8 виправдав ваші очікування — простота налаштувань та стабільна робота справді його сильні сторони. Нехай і надалі тішить вас безперебійним інтернетом!
- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший роутер за таку ціну, все більш ніж функціонально
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Не виявлені
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук.
- Саша С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це дно. Не купуйте
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам справді прикро, що Ви зіткнулися з проблемами під час експлуатації нашого маршрутизатора. Напишіть будь ласка нам на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми зробимо все можливе, щоб розібратися та вирішити проблему.- Олександр
а що таке ???,мій вже 4тий рік паше на відмінно
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Загрузку выдаёт в большинстве случаев норм (850/890), иногда правда бывают просадки до 600-650 но я не уверен что это роутер виноват, а вот выгрузка большую часть дня 30, помогает только перезапуск роутера, тогда тоже становится 800 , очень напрягает постоянные перезапуски, стоит автоматически в 6 утра но днём все равно история уже повторяется
- Достоинства:
- Цена по скидке, удобная апка, приятный внешний вид
- Недостатки:
- Выгрузка проседает каждые пару часов и пока не перезагрузишь не восстанавливается
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам дуже прикро, що Ви зіткнулися з проблемами під час використання нашого маршрутизатора. Напишіть будь ласка нам на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми зробимо все можливе, щоб вирішити проблему.
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чому гріється
- Достоинства:
- Швидкість
- Недостатки:
- Гарячий
Представник постачальникаДобрий день. Помірний нагрів маршрутизатора під час використання можливий та є допустимим. Головне, в парі з маршрутизатором використовуйте комплектний блок живлення або інший, якісний блок з аналогічними параметрами вихідного струму та уникайте розміщення маршрутизатора під прямим сонцем, в місцях з підвищеною температурою або в закритому просторі, без можливості потрапляння повітря, для уникнення перегріву та виходу пристрою з ладу. Якщо будуть спостерігатися проблеми в роботі пристрою та суттєвий нагрів, напишіть нам на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine.
- Віталій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повністю відповідає опису.
Задоволений.
Представник постачальникаДоброго дня. Щиро дякуємо за відгук. Раді чути, що Tenda AC8 повністю виправдав очікування.
- Данил М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень достойный роутер за свои деньги!
- Достоинства:
- Легкий в установке и настройке, приятный внешний вид
- Недостатки:
- Не обнаружил
Представник постачальникаДоброго дня.
Щиро дякуємо за відгук! Повністю згодні — Tenda AC8 дійсно чудовий варіант за свою ціну.
- Влад С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидкість на роутері суперова , але є одне але , інтернет на цьому роутері працює 2-3 години і просто пропадає інтернет на ньому , вже незнаю що робити , напевно буду повертати , або допоможіть можливо в налаштуваннях діло
- Достоинства:
- Швидкий інтернет
- Недостатки:
- Вимикається інтернет на пристрої
Представник постачальникаДоброго дня. Будь ласка, зверніться до технічної підтримки: [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine.
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам дуже прикро, що у Вас виникають проблеми під час використання нашого маршрутизатором. Напишіть нам на нашу пошту підтримки [email protected]
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё супер,быстро доставили,быстро подключили
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за відгук! Раді чути, що Tenda AC8 порадував простим підключенням.
- Микола Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает шикарно претензий нет
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за відгук! Радий чути, що Tenda AC8 працює чудово та повністю виправдовує очікування. Гарного користування!