Отзывы покупателей о Комплект высокоточных литий-ионных аккумуляторов Tenpower INR18650-35HE, 3400mAh, 10A, 2 шт + бокс (0746020706163)
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Справжня емність трохи більша за 3000 мАг
- Представник бренду
Для коректної оцінки технічних параметрів просимо вас виконати відповідні випробування, дотримуючись параметрів, зазначених в описі (номінальна ємність 3400 мА·год, 680 мА до 2.5 В).
- Андрій Б***
Напевно ви праві, дякую
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Заказала 2 бокса. От одного пришлось отказаться, приехал сломанный и дата производства немного смутила 07.08.2024, хотя за день до того как я сделала заказ представитель бренда в разделе "вопросы" кому-то ответил что дата будет 06.2025, ну я как нормальный человек переспрашивать на следующий день не стала и себе заказала. В общем 1 бокс забрала, ну чтоб не зря ходить, ну и аккумуляторы были нужны.
В итоге ёмкость 2934 и 2965, ну на 3400 никак не тянет. Думаю ладно, это как говориться синтетический тест, а проверю их в реальной работе. Есть 4 одинаковых фонарика, для чистоты эксперимента вставляю 2 этих TenPower и 2 Litokala тоже на 3400ма (ну что было под рукой с такой же ёмкостью). Причём Litokala это вообще бренд лотерея, так как сами они не производят а только перепаковывают что попало. Результат - на этих TenPower фонарики горели в районе 10 часов, на Litokala 15 и 16 часов. Сегодня искала аккумулятор 21700, смотрю TenPower и тоже продаёт Розетка, глянула ради интереса, у купившего в отзыве по фото тоже 500ма не хватает и тоже больше полутора лет где-то валялись прежде чем ему их продали. А 21700 возьму точно не TenPower.- Достоинства:
- Пока нету.
- Недостатки:
- Присылают старые.
Ёмкость не соответствует.
- Представник бренду
Просимо вибачення за незручності, спричинені пошкодженням боксу для зберігання. Щодо перевірки ємності акумуляторів після зберігання: для проведення точного тестування необхідно здійснити три повні цикли тесту. Лише тоді ми можемо підтвердити відповідність параметрам, зазначеним в описі товару на сайті. Термін у півтора року від дати виготовлення вважається нормальним для літій-іонних акумуляторів. Просимо вас виконати відповідні випробування, дотримуючись параметрів, зазначених в описі (номінальна ємність 3400 мА·год, 680 мА до 2.5 В).
- Елена М***
Не было времени ответить представителю бренда раньше.
Мои результаты и есть третий цикл теста, правда до 2,6v при 750mA, но даже если разрядить до 2,5v, то прибавится не более 1% mAh, что не особо влияет на полученные результаты. А по срокам хранения правильным считается большинством брендов не более 1 года. - Представник бренду
В нас був проведений вхідний контроль цієї партії товару, тому можемо стверджувати, що параметри вказані в опису товару відповідають дійсності. Наведемо декілька цифр, струм розряду 1А , ємність складає 3469-3495 мАгод, струм 10А, ємність складає 3258-3315 мАгод.
- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
З приводу "Чи підійдуть на Led лампи". Не на всі підряд, я так зрозуміла. Не має на плюсі випуклої частини: в моїх лампах вона потрібна, і так як нічим діставати до контакту в цих акумуляторах, то працює лише від мережі.
- Достоинства:
- Сподіваюсь знайду, як примінити))
- Представник бренду
В вашому вмпадку потрібен акумулятор з клемним виступом.
- Богдан
Купіть магнітик 2мм, для таких випадків.
- Лілія К***
Дякую, я про те й писала, що потрібні З виступом на плюсі.
Купити можна магніт, але в магазинах потрібно ще пошукати, а в інтернеті він 5 грн, а мінімальна заявка гривень 200
Причепили шматок пружини і з іншого краю. Працює
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Тяжкі, дуже схоже, що якісні. Час покаже. Заказав ще одні.
- Достоинства:
- Якість.
- Недостатки:
- Покі немає.
- Юрій Т***
Подойдут ли они на лампы Led и я так понимаю их можно заряжать хоть через лампу хоть как хочешь...
- Ігор Г***
На лампу Led подойдет. Вообще куда угодно подойдет.
- Представник бренду
Так, їх можна використовувати для настільних ламп.