Отзывы покупателей о Комплект постельного белья ТЕП Семейный 2 x 150 x 215 см Песочный Кварц Ранфорс (2-00882_26196)
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Якісна бавовняна тканина. Користуюсь декілька місяців колір не змінюється.
Представник постачальникаОлено, дякуємо за Ваш чудовий відгук!
Дуже приємно чути, що Ви задоволені якістю бавовняної тканини і що колір зберігається навіть після кількох місяців використання. Ми завжди дбаємо про довговічність і комфорт нашої продукції.
З найкращими побажаннями, команда ТЕП!
Колір повністю відповідає картинці, після першого прання не змінився. Шви хороші. Тканина по відчуттям, як бавовна нормальна така)
Представник постачальникаОлено, дякуємо за Ваш чудовий відгук!
Ми раді, що колір та якість тканини Вас задовольнили, і що наші продукти відповідають Вашим очікуванням. Ваша підтримка дуже важлива для нас. Сподіваємося, що наші товари принесуть Вам ще більше задоволення.
З найкращими побажаннями, команда ТЕП!
- Юлия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Білизна чудова
Представник постачальникаВітаю, Юлія!
Щиро дякуємо за гарні слова!
Команда ТЕП щодня працює над удосконаленням виробництва, запускає нові колекції та дизайни, враховуючи побажання та відгуки клієнтів.
Дуже раді, що і Вам подобається якість постільної білизни ТЕП.
Бажаємо приємного використання і нових оновлень домашнього текстилю разом з ТЕП!
Мирного дня!
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Milie's Home. Размер пододеяльника: 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 70x70
Постільна білизна дуже чудова.. гарна якість... Дякую
Очень хорошее пастельное
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки: