- Ігор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Замовляв дві. Самі гарні подушки що в мене були, спати одне задоволення. Є ще такої фірми, але затвердувата, за рік не змінила форму.
- Достоинства:
- Дуже зручна
- Недостатки:
- Не виявив.
Представник постачальникаШановний Ігоре!
Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Ми раді, що наші подушки стали такими зручними для вас і приносили задоволення під час сну. Ваші коментарі дуже важливі для нас, і ми завжди прагнемо покращувати якість нашої продукції. Сподіваємося, що наші продукти й надалі даруватимуть вам комфорт і радість.
З найкращими побажаннями, команда ТЕП!
- Ольга Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Чудова. Брала ще одну іншого виробника, то ця дійсно краща.
Представник постачальникаВітаю, Ольга! Дякуємо за високу оцінку! Ми працюємо для вас! Ваша команда ТЕП.
- Дарья Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Отличная подушка. Очень мягкая. Не знаю, как будет в эксплуатации, но пока что , я очень довольна.
- Достоинства:
- Цена, качество, рисунок.
Представник постачальникаДобрий день, Дар’я!
Дякуємо що обираєте продукцію ТЕП. Ми працюємо для Вас!
Ваша команда ТЕП.
- Надежда Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка не соответствует заявленным размерам 50*70. Перемеряла 48*65. Не красиво смотрится в наволочке.
- Достоинства:
- Хорошо упакована,мягкая,приятная на ощупь.
- Недостатки:
- Не соответствует заявленным требованиям размер.
- Иванка
а на бирке что?
- Алина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Хорошая подушка, качественно пошита. Привыкать не надо.
- Юрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Коли добре спиш і шия не болить - значить якісна подушка. Рекомендую.
- Ирина С*** МогилевскаяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
На вид очень симпатичная подушка, глаз радует ткань с барашками и к тому же приятная на ощупь. Подушка в меру высокая, пружинит. Первый день спала́ комфортно. Пока претензий нет.
- Достоинства:
- В меру объёмная: не низкая, не высокая, пружинит, держит голову на должном уровне.
- Недостатки:
- Нет.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Купив даний товар. Рекомендую.
- Достоинства:
- Комфортна, зручна!
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Михаил К***Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
М'яка, добре тримає форму. На ній комфортно спати. Відтоді, як купив її, я забув про болі в шиї. Напевно, це просто мій варіант подушки. Наповнювач всередині добре відновлює форму, м’який назовні не лізе. Спати на цій подушці - справжнє задоволення. В принципі не можу сказати, що довго користуюся та перше враження виключно позитивне!