Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Набор щеток для межзубных промежутков TePe Original 6 шт (132699) (7317400007816)

Оценка пользователей 4.25/5
  • Мария О***

Мягкие , словно нитка
    Сгибается от воздуха

Достоинства:
    Нету
  • Данило Н***

Всё отлично

• Ольга Ю***

Большое спасибо,работаете очень быстро! Молодцы

• Едуард Л***

Відгук за невідповідність товару.
    Вибрав одне, а прийшло в іншому пакуванні. Не "Original".
    Стоматолог сказала - беріть такі, саме з написом "Original". Купив саме ті які вона показала.
    Забираю - інше пакування.

Достоинства:
    не користувався
    Недостатки:
    Не той товар, що вказано на сторінці товару. Міняється пакування? Попередьте!

• Ірина У***

Мені чудово підійшли, зручні, класно що різного розміру, бо відстань між зубками різна, тож десь підійде менший десь більший, можна подивитися на ютубчику як використовувати, якщо маєте сумнів, так кінці можуть бути трохи гостренькі, але не треба тикати з разгону і все буде чудово, в мене чутливі ясна, але я не травмуюсь.

Достоинства:
    класні
    Недостатки:
    кінці можеть бути гостренькими, але взагалі не суттєво
  • Тетяна

Чудові щіточки. Брала вперше, щоб визначитися з необхідним розміром. Добре чистять

• Светлана Н***

Отримала замовлення швидко, але не відразу помітила не відповідність упаковки. Тільки вдома, при поясненні дитині про розміри щіточек і їх застосуванні, побачила, що упаковка дивним чином відрізняється від того, що на сайті. Відразу очі стали шукати розмірну шкалу щіточек, але її на упаковці не було. Сама упаковка теж трохи відрізняється і написи і колір. Наводить на підозру, що якась підробка. Дуже неприємне відчуття, тому як ціна в них не 20 грн. Хотілось би отримати пояснень з цього приводу. Упаковку ще не відкривали. Не знаю чому, але бажання ними тепер користуватися відпало.

Достоинства:
    Не можу оцінити, не використовуввли
    Недостатки:
    Упаковка не відповідає замовленню на сайті

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.

• Інна С***

Найкращі міжзубні щіточки.
    Чистять міжзубні проміжки ідеально, зручні, компактні. Зручно, що різного розміру, можна підібрати по розміру кожного міжзубного проміжку.

Достоинства:
    Зручні, свої функції виконують добре
    Недостатки:
    Єдиний мінус, гострий кінчик, потрібно користуватися обережно, щоб не поранити ясна
  • Тетяна

Супер щіточки, зручні через свій маленький розмір.

• петр к***

трудно представить кому подходят. может беззубому

Достоинства:
    не нашел
    Недостатки:
    не понятная цена
  • Юрій

Придбав за рекомендацією стоматолога. Працює на відмінно. Головне підібрати розмір щіточки. На наступний раз замовлю, тільки, щіточки потрібного розміру.

• Вікторія Т***

Дякую!!!

• Гарбаренко В***

Дякую все підійшло

• Володимир К***

Доставлено вчасно. Товар якісний.

• Оксана Т***

Добре очищає зуби та не травмує ясна.

• Ірина І***

Все добре.

Достоинства:
    Річ відповідає опису . Дуже важливо що різного розміру.
  • Максим Л***

Гарні річ

• Елена З***

все норм
    отличное средство по уходу за полостью рта!

• Светлана Я***

Позволяют определить необходимый диаметр щеток.
    Необходимая вещь для ухода за полостью рта, особенно во время ношения брекетсистемы. Легко проникают между зубов, хорошо очищая их.
    Есть футлярчик на один ершик, чтоб брать его с собой.
    Пользоваться надо аккуратно, чтоб не травмировать свои десна(

Но рекомендовать не буду, так как за первые три недели их эксплуатации у меня сломались 4 ершика (в первых двух отсоединился сам ершик от ручки, во вторых двух стерлась щетина за 1 неделю использования)

Достоинства:
    Разные размеры, легко проникают между зубов
    Недостатки:
    Цена, быстро приходят в негодность
  • Александр

Острые концы травмируют дёсна

Достоинства:
    Хорошо очищают
    Недостатки:
    Острые концы
  • Молодих Т***

Покупкой и обслуживанием розетки довольна.Необходимая вещь для ухода за полостью рта.Особенно если есть коронки, импланты и нет еще ирригатора.Есть специальный футлярчик на одну щеточку для переноски,если использовать вне дома.Пользоваться надо аккуратно, медленно, край щетки острый.Доставка розеткой за 2 дня. Цена нормальная. Рекомендую к приобретению.

Достоинства:
    Разные размеры
    Недостатки:
    Острый край
  • Чернегов С***
    Достоинства:
    Позволяют определить необходимый диаметр щеток для всей семьи
  • rita
    Продавец: Rozetka

Я давно пользуюсь ершиками как дополнением к очистке зубной щеткой. Они очень удобны в употреблении, легко проникают между зубов, хорошо очищая их. У них удобные ручки, не скользящие