- Вікторія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже цікавий та приємний аромат спочатку цитрусові нотки а потім дуже ніжний аромат своїх грейпфрутів з квітково насиченість.
- Анатоліївна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цирк продовжується. Перший раз замовила, обрала доступну дату аж днів через 5 ніби. На магазин розетка прийшли через три. Ви даєте змогу обрати дату - я обираю і з врахуванням строку очікування в мене є - тиждень часу. Відмінила, і замовила знов з отриманням через п'ять днів. Прийшли через два. Прийшла за іншим замовленням, а це прошу не відміняти, я заберу в кінці терміну. Через 10 хвилин , як вийшла, дивлюсь в додаток, а там "виконано". А це як? Замовляю ще раз , обираю дату, через два хвилини: можете забирати, на відділенні вже. Та я знаю, що на відділенні, бо я ж не забрала попереднє, і мені автоматично підсовує те, що не забрала. Термін при цьому менший, навіть з продовженням.
Єдине питання: чому ви дозволяєте собі порушувати договір купівлі/продажу? Я обрала дату, ви її підтвердили. То чому усі замовлення приходять на 3,4, 5 днів раніше?
То возили з запізненням на 3 дні, тепер раніше на 5 днів! І це по всім замовленням таке!
Я. Обираю. Дату.
То нахіба ви в мене її питаєте, коли вам все одно ?
Сервіс дно. - Анатоліївна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я не відміняла це замовлення! Я лише продовжила строк зберігання! Працівник самостійно відмінив,хоча я просила цього не робити.
- Анатоліївна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Парфуми , але дістала робота доставки розетки. Замовляла 12.09 з доставкою на 18 вересня. Планувала забрати після 20.09. І що я бачу? Доставлено 14.09. Для чого ви це робите? Я ж завчасно обираю дату! І не найближчу у вашому списку! І це постійно! Може людини немає в місті? Чому ви даєте можливість вибору дати, коли самі ж не дотримуєтесь своїх правил та умов?
- ПркупецьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Как ни странно,но летом вообще не тянет ей пользоваться,она хорошо звучит зимой и весной,ярко.Летом наоборот тянет на свежаки.
Похожа на фанту в пудре сахарной.Оригинальный запах,нестандартный.Некоторым пахнет желтой жевачкой Love is - Леся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Одні з найулюбленіших.
- Достоинства:
- Запах супер!
- Недостатки:
- Для мене немає. Але запах на любителя.
- Наталия К***
Згодна з Вами! Чарівний Аромат! Навіть не підлягає опису відносно нот.. Покращують настрій, дають енергію... Казкові, наче мрії! Дарують Бажання Жити, Творити, Любити! Стійкі і ненав'язливі... Парфуми - Аура! Надихають...
- Ростовцева Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Солодкий східний аромат
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стійкий парфюм. Східна екзотіка. Квітковий, солодкуватий запах
- Достоинства:
- Швидко доставили
- Недостатки:
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Солодкий східний аромат, я набільше чую грушу, кедр потрібно вгадати. Але в загальному дуже подобається.
- Ольга І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Аромат для чоловіків і жінок. Солодкавий, для мене східний, ніби нотки кокосові. Мені не підійшов, перепродаю.
Доброго дня, спробуйте інші запахи.
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий аромат, загадковий, такий собі ніжно-солодко-деревно-езотеричний :) Мені сподобався)
- Галина С***
Я б його віднесла до розряду епатажних витворів, як для своєї цінової категорії. Феєричний, власне у зимову пору року.