Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Парфюмированная вода для мужчин Tesori d’Oriente Sandalo Vetiver 100 мл (8008970037066)

Оценка пользователей 3.93/5
  • AI аналіз відгуків
    46 відгуків:  позитивний 65%, нейтральний 15%, негативний 20%
    Аналізуючи 46 відгуків, покупці Tesori d'Oriente Green Tea / Зелений чай 100 мл (8008970037066) загалом задоволені якістю аромату, вважають його приємним, універсальним та досить стійким, особливо враховуючи бюджетну ціну. Однак звертають увагу на просту упаковку, недоліки в логістиці (відсутність коробки, розміщення наліпок, протікання розпилювача), незначна частина вважає аромат занадто чоловічим або, навпаки, занадто солодким. Серед ключових переваг – баланс ціни та якості, універсальність та тривалість запаху. Основний недолік – проблеми з комплектацією та стійкістю аромату на шкірі, хоча на речах стійкість значно вища.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Марія Б***

Обожнюю цей спрей, він топ за свої гроші,в любий сезон,чи літо чи зима він гарно пахне, стійкий запахна речах,навіть після стрірки

Достоинства:
    Вигідна ціна
  • Ксеня

Кашемір, сандал, зелений чай.. Стійкість доба, з часом накопичується на речах. Різкий зі старту, потім м'яко лягає. Практично унісекс, та все ж більш східний, чоловічий.

Достоинства:
    Тезорі
  • Алексей Ц***

Очень понравился. Аромат зашел. Многогранный. Буду ещё один такой брать и второй есть коричневый. Стойкость на теле весь день. На одежде - пару суток.

Достоинства:
    Хорошая стойкость - 8 из 10
    Недостатки:
    Резковат в начале.
  • Максим

Сразу после нанесения:резкие травы,серьёзный,шлейф хороший,вау эффект макс 6 сек.
    Продолжение:мягкая трава,шлейф маленький,немного серьёзный,хороший аромат(не резкий),не ваняет.
    5 звёзд-за такие деньги даже очень хороший,сам иногда пользуюсь.

• Алексей

Дуже приємний запах, сладкуватий, тримається не довго але на одягу около суток.

Достоинства:
    Приємний запах
    Недостатки:
    Тримається не довго
  • Дмитрий Б***

Запах клас

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    нету
  • Юрий

неплохая стойкость, забрал из точки выдачи сегодня в полдень, так до сих пор на себе их чувствую, спустя 6 часов, пирамида ароматов - на любителя, но мне такая как раз таки заходит, в общем - рекомендую

Достоинства:
    неплохо, очень неплохо, хоть и эконом-тара и нет коробочки
    Недостатки:
    их нет, за такой ценник водичка просто супер
  • Инесса К***

мужу понравился-рекомендую,Инесса.

Достоинства:
    приятный аромат
  • Людмила Ш***

Дуже гарний запах,нам сподобався

• Микита Ж***

Мені дуже сподобався аромат , не мав проблем з підтіканням пляшечки.

Достоинства:
    Приємний яскравий аромат , мені нагадує чай трошки солодкий
    Недостатки:
    Хтось писав про пляшечку , але я не мав проблем
    • Микита Ж***

Додам з мінусів відсутність коробки че хоч чогось , може на пошті продавці пшикались , не докажеш і не перевіриш ніяк

• Сергей К***

Бренд,хороший не первые этого бренда,стойкие,но аромат не мой.

Достоинства:
    Бренд,стойкие,алюминиевая бутылка,распылитель,объем.
    Недостатки:
    Нет в качестве,жаль,что аромат не понравился.
  • Покупатель

Не скажу,что данный тезори унисекс, очень маскулинный мощный шипр на старте.
    Ближе к сердцу становится немного мягче,но опять же не унисексом.В базе еще немного мягче,но все равно"мужик мужиком".На одежде торчит до стирки,уперто.
    Рекомендую мужчинам,как вариант вечернего парфюма.

Достоинства:
    Прекрасная парфюмерия,обожаю все тезори.
  • Сергей Ж***

Стоит своих денег, ни больше ни меньше. . Ничего особенного, но чисто , для свежего запаха , немного на вещи после стирки, не помешает.

• Андрій Г***

Все супер!

• Елена П***

Чоловікові подобається. Тесорі майже все на висоті . Приємний та стійкий запах

Достоинства:
    Швидко доставили акція
    Недостатки:
    Не має

Дякуємо за вибір. Приємного користування.

• Виктория Г***

Первое знакомство с Тезором и сразу удачное. Аромат мне понравился. Купила сразу и крем для душа. Да, простая упаковка и всё такое. Но и деньги-то небольшие. Как по мне, то очень удачная покупка. Ещё и какая-никакая стойкость!

Достоинства:
    Хорошее качество, цена
  • Сергей П***

Аромат приятный похож на воду с резерведа. За эту цену закажу еще. Но через пол часа после пшика я запах уже слабоват а через 4-5 часов совсем.

Достоинства:
    Цена , запах
    Недостатки:
    Быстро теряют запах на коже. Не долго держаться. Слабая концентрация масел.
  • Сагиенко В***

Запах подошел идеально.Буду еще заказывать

Достоинства:
    Внешний вид,стойкий запах.Низкая цена
    Недостатки:
    Нет упаковки.Не понятно,пользовались или нет
  • Олеся Е***

Хорошая парфюмерная вода . Понравилась. Не увидела, что для мужчин. Для женщин, которые любят сладкий аромат с горчинкой, в самый раз.

Достоинства:
    Устойчивость запаха. Объём - цена.
    Недостатки:
    Может раздражать кожу в жару (когда только помылся или вспотел).
  • Лілія Д***
    Продавец: Rozetka

Купувала цей аромат в звичайному магазині . На моі бурхливі емоціі він діє заспокійливо, коли я наношу його на зап'ястя перед сном. Тільки сьогодні дізналася, що це чоловічий парфюм. Здивована ! Буду замовляти собі ще , хоча моєму чоловіку не дуже подобається ця водичка , яка нагадує йому індійські ароматичні палички . Час діі цього аромату залежить від ділянки тіла куди ви його наносите , та від складу матеріі одягу. В середньому я відчуваю цей аромат до 6 годин і якщо треба, то поновлюю ... За цю ціну не можливо чекати більш тривалоі діі пахощів.

Достоинства:
    Люблю цей аромат за схожість з індійськими пахощами.
    Недостатки:
    Не має
  • Андрій В***

Запах сильный, устойчивый, натуральный, приятный.

Достоинства:
    Дешевий.
    Недостатки:
    Нет.
  • Ольга В***

Ощутимые нотки сандала, нет неприятной слащавости, стойкость - достаточно нажать пару раз. почти на весь день хватает.

Достоинства:
    приятный, имеено "мужской" запах
  • Олег Г***

Рекомендую,

• Алекс А***

Реально унисекс запах. Если распылить в воздух то запах будет как от освежителя. Но нанеся на кожу запах совсем другой, приятней.

• Ілля М***

Туалетна вода- бомба

• сергей с***

Есть такой гель, захотелось и спрей,не скажу что мой любимый аромат,но иногда для разнообразия хорош

• Максим Л***

Гарна вода

• Даниіл Ч***

Цікаво хто наклеїв наліпку зі штрих-кодом Розетки прямо на лицьову частину туалетної води. Я замовляв цей товар на подарунок, та й навіть якби не так, хіба це взагалі адекватне рішення причепити її посередині зображення?! Стикаюся з таким не вперше, тому може проведете якісь тренінги для "особливо кмітливих" співробітників...

Достоинства:
    Гарна туалетна вода, співпадає з ароматом гелю з лінійки
    Недостатки:
    Робота пакувальників
  • Інна

Затишний домашній аромат зеленого терпкого чаю та кашемірового светру, присутні нотки солодкого сандалу, ветіверу (хоч і люблю цю ноту) тут не відчуваю. Унісекс, який залюбки носила б і сама.

Достоинства:
    Стійкий, зігріваючий аромат, унісекс
    Недостатки:
    Все ж більше чоловічий
  • Татьяна Б***

Вода більш жіноча,ніж чоловіча,солодкуватий аромат.

Достоинства:

Доброго дня, спробуйте інші запахи.

• Сергей К***

Своеобразный аромат,на любителя,стойкий.Дизайн интересный,думал,что без распылителя,нет все есть.Для разнообразия пойдем и цена нормальная.

Достоинства:
    Стойкий,алюминиевая бутылка,интересный аромат.
    Недостатки:
    Нет.
    • Сергей К***

Перепутал с коричневыми,все отлично,но мне аромат не пожалел.Качественные,дизайн,стойки,но коричневая больше зашли.

• Андрей О***

Запах довольно приятный, "теплый". Ветивер и правда не ощущается, жаль. В недостатки записать можно что вначале запах довольно резкий, если немного переборщите - от вас шарахаться начнут. Стойкость на одежде аж прямо с запасом - на шерстяных вещах будет несколько дней пахнуть

• Сергей К***

Добрый вечер,подскажите они с распылителем?

• Андрій Г***

Не запаковано як слід. Використовують притранспортуванні і отриманні.

Достоинства:
    Недостатки:
    Немае
    • Інна Т***

Хто використовує?) І де фактичне підтвердження таким заявочкам?)

• Владимир П***

На флаконе надпись "Туалетная вода" а не "Парфюмированная вода" как указано на сайте.

Достоинства:
    Цена, не плохой запах
    Недостатки:
    запах не стойкий
    • Тамара І***

Вже бачила схожий ваш коментар. Обираю чоловікові парфум. Вам прийшло два інші замовлення, тобто не та вода? Туалетна саме?

• Марія

Парфуми може й норм, але запах не підійшов. Просто неприємно на шкірі пахнуть

• Андрій М***

Запах хороший, только кажется пришла наполовину полная ёмкость, 100 мл отсутствует

Достоинства:
    Запах
    Недостатки:
    Возможно недолив