Отзывы покупателей о Сухой корм для взрослый собак Thank’Q Standart с говядиной 10 кг (5941878203269) (729034)
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Собака , втуалет елі ходе, дуеться аш глаза налоба лізуть!
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Незрозуміла суміш
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам дуже прикро, що після переходу на корм у вашого улюбленця виникли такі труднощі. Хочемо звернути увагу, що перехід на новий корм рекомендується проводити поступово, протягом щонайменше 7 днів, щодня збільшуючи частку нового корму та підмішуючи його до звичного раціону. Різка зміна харчування може спричинити тимчасові розлади травлення навіть у цілком здорових собак. Також під час годування сухим кормом дуже важливо забезпечити собаці постійний доступ до свіжої питної води, особливо в літній період, коли потреба організму в рідині значно зростає.
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Всё подходит
Представник постачальникаДякуємо вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Представник постачальникаДякуємо вам за вибір нашого товару та високу оцінку!
- Михайло В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Все ок.
Представник постачальникаДякуємо вам за вибір нашого товару та високу оцінку!
- вадим к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Німецька вівчарка їсть нормально але ненаідаеться
- Достоинства:
- Хороша ціна
Представник постачальникаДякуємо вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Мазур В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Собаки двіртер'єр їдять з задоволенням. Не худають)
- Достоинства:
- Ціна, якість
Представник постачальникаДякуємо вам за оцінку та вибір нашого товару
- Леся С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Взяла для безпритульних собак. Начебто їдять норм.
Представник постачальникаДякуємо вам за оцінку та вибір нашого товару
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Цей корм їдять наші собаки ( хаскі та аусі)
- Достоинства:
- Вони їдять вже понад 6 місяців
- Недостатки:
- Поки немає
Представник постачальникаДякуємо вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Оксана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Моим питомцам понравился
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- АКОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
За таку ціну це добрий корм. 20 кг нам на місяц вистачає, подобається доставка безкоштовна нп, було б чудово курьером до дверей. Люблю Ц вас купляти різні товари, це зручно, дякую і вітаю з днем народження
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Все супер
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Дякую. Все пройшло дуже швидко і якісно
- Достоинства:
- Ціна, якість,
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро вдячні за відгук.
Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою.
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Хороший корм за приємною ціною. Собака їсть із задоволенням. Від іншого корму була алергія, а цей чудовий.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшли
Представник постачальникаЩиро вдячні за відгук .
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Дуже раді, що корм добре смакує Вашим собакам!
Представник постачальникаНам дуже приємно , що ви задоволені покупкою
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Корм гарний, собакам(овчарки) подобається, їдять із задоволенням
Щиро вдячні за відгук .
- ЛЮДМИЛА К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Бистро и качественно
- Достоинства:
- Бистро
- Недостатки:
- Немае
Представник постачальникаЩиро вдячні за відгук та високу оцінку нашого товару.
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Дуже гарно
Представник постачальникаЩиро вдячні за відгук та високу оцінку нашого товару..!
Бажаємо Вам, і на далі, вдалих покупок....!
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
собаки задоволені дякую
Щиро вдячні за відгук)
- Ирина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Чудовий корм
Представник постачальникаЩиро вдячні за відгук)
- Сергей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Корм куштують гарно пітомці.Усе гаразд.Приємна ціна і гарна якість.Щільна і міцна,красива упаковка.Гранули середні.
Размочувать можно дадати води.Гарно куштують м'який.
Покупаю вже більше року.
Усе гаразд.
Дякую.- Достоинства:
- Велика упаковка.Гарна ціна.І хороша якість.
- Недостатки:
- Треба покупати ще.
Щиро вдячні за комента)
Бажаємо вам, і на далі, вдалих покупок)
- Віта С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Дуже задоволені
Представник постачальникаВітаю.
Щиро вдячні за відгук та високу оцінку нашого товару)
- Куликова В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
- Недостатки:
- Купила перший раз. Собаки (в мене троє) їли, але не наїдались своєю нормою, схудли. Шнауцер блював. Не рекомендую(
Представник постачальникаВітаю.
Моя вам порада, зверніться до ветеринара.
Скоріш за все, проблема не в кормі.
Є декілька варіантів але краще аби ви проконсультувались з ветеринаром.
- Геннадий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Швидко і саме те що замовляв
Представник постачальникаЩиро вдячні за відгук.
- Лілія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Дуже непогана лінійка корму за таку ціну !!!!Буду замовляти ще .
Щиро вдячні за відгук.
Бажаємо Вам і надалі вдалих покупок.
- Анатолий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Овчарки едят с огромным трудом с добавлением бульона а так ни в какую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Овчаркам не по вкусу
Представник постачальникаВітаю.
Причиною погіршеного апетиту, може бути те, що температура навколишнього середовища висока!
Також рекомендується частіше змінювати питну воду.
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук та поради потенційним покупцям.
- Углова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Швидка доставка
Щиро вдячні за відгук)
Представник постачальникаДякуємо вам за покупку та залишений відгук!
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Купив цей корм, як кажуть згубила жадібність. Захотів зекономити на нашій улюблениці. До цього купував їй чеський і німецький корм, їла з задоволенням. Поїхали на дачу і мені «пощастило» взяти саме цей «корм». Прийшов час годувати собачку, поклав в її мисочку цей «корм», вона підійшла, подивилася, понюхала і так жалісно на мене подивилася(((. Мабуть в той момент вона подумала: «Хазяїне, ти мабуть з глузду зʼїхав, що вирішив нагодувати мене цим непотрібом»? Не рекомендую, не економте на домашніх улюбленцях.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Собачка відмовляється їсти його
Представник постачальникаВітаю.
Звичайно, дуже прикро, що ваша собачка відмовилась їсти цей корм.
Але причиною може бути і те, що тепер літо, і на дворі досить тепло, у звязку з чим, у всіх собачок може погіршуватись апетит.
І до того ж, так як ваша собачка живе у вас на дачі , і я так розумію, що ви не можете на контролювати її харчування на 100% то можливо вона могла ще щось не то зїсти. Раджу вам детальніше поспостерігати за нею.
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук. Дуже прикро, що корм песику не смакує. Відмова від поїдання часом може бути зумовлена, наприклад, власними смаковими уподобаннями, особливо якщо минулий раціон песику був більше до смаку. Перехід на новий корм найкраще здійснювати поступово, протягом 7-10 днів, аби улюбленець встиг до нього призвичаїтись. особливо якщо такий корм раніше не був присутній у його раціоні.
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Корм собаці сподобався!
Наша "диванна двортет'єрка" їсть з задоволенням- Достоинства:
- Чудова ціна!
Велика порція, не треба щотижня бігати-шукати недорогі сухарики
Представник постачальникаВітаю.
Щиро вдячні за відгук, та високу оцінку нашого товару.
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Собачки їдять, ми раді)
Представник постачальникаВітаю.
Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою а також вдячні за відгук та високу оцінку нашого товару.
Бажаємо вам, і на далі, вдалих покупок.
- Юлия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Хороший корм, хорошая цена, быстрая доставка.
- Достоинства:
- Собаке нравится
Представник постачальникаВітаю.
Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Завжди купуємо, в нас овчарка, їсть на ура!!!!Ще супер коли такі акції як зараз!!!!
- Достоинства:
- Ціна -якість
- Недостатки:
- Немає взагалі
Представник постачальникаЩиро вдячні за відгук та високу оцінку нашого товару.
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Беремо кожного місяця
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявили
Представник постачальникаВітаю.
Щиро вдячні за відгук та високу оцінку нашого товару.
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Собаке корм понравился.
Представник постачальникаВітаю.
Нам дуже приємно, що корм підійшов вашому улюбленцю.
Представник постачальникаДякуємо вам за покупку та залишений відгук!
- Михаил Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Представник постачальникаВітаю.
Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Сподобалося.
Представник постачальникаВітаю.
Ми щиро вдячні за відгук та високу оцінку нашого товару.
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Собака не їсть!!!
- Недостатки:
- Собака не їсть!
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук! Дуже прикро, що корм песику не смакує. Відмова від поїдання часом може бути зумовлена, наприклад, власними смаковими уподобаннями, особливо якщо минулий раціон п був більше до смаку. Перехід на новий корм найкраще здійснювати поступово, протягом 7-10 днів, аби улюбленець встиг до нього призвичаїтись. особливо якщо такий корм раніше не був присутній у його раціоні.
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
За свої гроші нормальний, але собаки не їдять, можливо це проблема в смаку.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Собаки не їдять
Представник постачальникаВітаю.
Стосовно того, що ваші улюбленці не їдять корм - причин може бути багато,
і дійсно, смак корму, може на це впливати.