Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Термобелье женское зимнее термоодежда для женщин с теплосберегающей подкладкой с технологией OMNI HEAT термокомплект термокофта термоштаны термоноски для спорта активного отдыха тренировок термокостюм для повседневной носки L Черный 73300

Оценка пользователей 4.8/5
  • Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: 2XL. Цвет: Черный

Чудова термобілизна . Гарна якість, приємна ціна.

• Влада Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: S. Цвет: Черный

Якісна, приємна, донька у захваті

• Валентина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: L. Цвет: Черный

Класний костюм, але для активного відпочинку (як і заявлено) і під додатковий одяг, не парить, а саме тримає ваше тепло. Якщо не рухатись, то в ньому може бути прохолодно.

• Князёк И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: S. Цвет: Черный

Купувала розмір S для дівчинки підлітка сидить по фігурі добре , дитина не хоче знімати її ходить і вдома і на вулицю а носочки також супер

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: L. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Термобілизна якісна, покупкою задоволена, рекомендую.

• Продавец  kidsDM

• Крістіна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: S. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Брала під костюм для сноуборду, зручно.

Достоинства:
    Розмір відповідний , якість хороша
    • Соответствие размерной сетке

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: S. Цвет: Черный

Брав на подарунок дитині, прийшло оперативно, відповідає заявленим характеристикам.

• Бакун О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: S. Цвет: Черный

Дуже гарна якість та тепленьке під лижний костюм. Розмім підійшов.

• Вікторія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: S. Цвет: Черный

Швидко та якісно. Білизна тепла та зручна

• Олеся Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: S. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Замовлення відповідає опису. Відправили швидко. Замовляла в розмірі S, мені підійшло, хоча іноді ношу і XS, але хотіла, щоб ця білизна була чуть вільнішою.

• Соответствие размерной сетке

• Продавец  kidsDM

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук. Термобілизна краще працює, коли облягає.

• Мар'яна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: S. Цвет: Черный

Купувала цю термобілизну для повсякденного носіння. Тканина приємна до тіла, не колеться і не парить. Добре зберігає тепло, але при цьому не створює ефекту “сауни”. Загалом дуже комфортний варіант на холодну пору року, рекомендую.

• Діана В***

Усе підійшло, дякую

• Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: S. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

В день заказа не отправили, как указано на странице товара, надеялся что до 31 приедет, но в итоге посылка застряла на складах новой почты аж до 2 числа

• Соответствие размерной сетке

• Продавец  kidsDM

Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. В передсвятковий період так могло статися, багато відправлень.

• Мілана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: L. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Заказала себе и мужской этой же фирмы мужу . Притягивает холод , а не тепло.Даже в квартире и то в нем чувствуется холод! Жаль выкинутых денег на ветер. НЕ советую!

Достоинства:
    Недостатки:
    есть
    • Соответствие размерной сетке

Маломерит

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук. Нам дуже шкода, що комплект не виправдав очікувань. Термобілизна цього типу розрахована як перший шар для активного руху: вона відводить вологу й працює найкраще в багатошаровому одязі (з утеплюючим шаром зверху), а в приміщенні без руху може відчуватися “прохолодно” через дихаючий матеріал.

• Анна Я***

Супер пупер костюм , теплий та комфортний . Рекомендую

Недостатки:
    Носки не термо , а звичайні
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• Ольга Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: M. Цвет: Черный

Товар дуже якісний. Вже відчула переваги цієї термобілизни. Сидить на мені ідеально. Штанці та рукава на кофті з манжетом і добре тримаютьмя на тілі і нікуди не тікають і не піднімаються. Також дякую за приємний подарунок від продавця - термо шкарпетки. Вони дійсно круті як і сама термобілизна. Відправка швидко, без затримок.
    Дуже рекомендую магазин і товар бо немає ніяких мінусів одні тільки великі плюси.
    Бажаю магазину процвітання та багато покупців.

Достоинства:
    Гарно тримає тепло людини. Приємне до тіла, не викликає алергії. До замовлення поклали в подарунок термошкарпетки (дуже приемно) і актуальний подарунок на зиму).

• Валентина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: L. Цвет: Черный

Хороший костюм, приємний до тіла, не парить.

• Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: L. Цвет: Черный

При виборі розміру краще враховувати також таблицю за зростом та вагою. Білизна підійшла, випробування морозами ще не пройшла.

• Анна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: S. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Тканина дуже приємна на дотик і до тіла, добре зберігає тепло, не парить, чудовий комплект!

• Соответствие размерной сетке

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: L. Цвет: Черный

Термобілизна добре зберігає тепло. Зручна, гарна якість. Хочу відмітити професійну роботу консультанта.

Достоинства:
    Чудова якість

• Шпак О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: L. Цвет: Черный

Білизна дуже приємна до тіла. Порадували пласкі шви. Під одягом не відчувається. Ніби друга шкіра. Гарно тримає тепло. Дякую.

• Тетяна Б***

Відмінно працює за призначенням

• Юлія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: M. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже задоволена термобілизною! Тканина м’яка, приємна до тіла, добре тягнеться, після прання не кошлатиться.

Достоинства:
    Гарна якість
    • Соответствие размерной сетке

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: M. Цвет: Черный

Купував собі минулого року, то дуже класна в носці. Цього року взяв дружині. Дівчата допомогли обрати розмір. Все підійшло.

• Юлія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: M. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

покупкою повністю задоволена, допомогли обрати розмір, гарно сіла

Достоинства:
    тепла, не товста, прилягає