Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Планшет Thomson TEO 13" LTE 4/64GB Black (T13M4BK64LTE)

Оценка пользователей 3.43/5
  • Олег С***

Приїхав новою поштою, був в заводській упаковці, стали вимикати, він не вмикається і на зарядку не реагує

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Не працює

• Денис Ф***

Отже, планшет на свою ціну для свого розміру чудовий. Так, не ідеальний, є свої нюанси, хотілося б звук чіткіший і голосніший, екран яскравіший, рамки поменше, і все це було б якби я придбав інший планшет за ~500$. А цей планшет коштував дешевше, і своїх грошей він точно коштує. Але потрібно чітко розуміти навіщо він вам. Особисто мені він був потрібен виключно для перегляду ютубу, мегого, світтв тощо у період довгих відключень, коли телевізор нормально не заживиш, а цей планшет на власному акумі павербанку можна дивитися дуже довго, тому пріорітетом у виборі був виключно розмір, і ціна питання до 5к. З цими задачами планшет впорався без проблем і суттєвого нагріву. Фул хд відео на всіх платформах тягне спокійно, але мені здається що у нього слабенький ві-фі приймач, бо біля роутеру тягне взагалі без питань, а в 5м від роутера трохи тупить, та переходить на 720р, але мене це влаштовує. Камеру навіть не пробував вмикати, взагалі байдуже яка вона там. Сімку також не ставив. З коробки на екрані наклеєна дешманська захисна плівка, і наклеєна вона дуже пахабно, не рівно і з пузирками повітря між екраном і плівкою, тому мабуть зніму її взагалі, щоб не муляла око. Якби коробка не була запаяна у плівку з пломбами, вирішив би що захисну плівку клеїв хтось з попередніх покупців, кого не влаштував цей планшет у відгуках нижче. Чохла немає, але він мені і не потрібен. Окремо докупив "ногу" для нього, і використовую виключно як телевізор. Ігри також гадки не маю які тягне, які ні, і мені це байдуже. Якщо ваші задачі співпадають з моїми раджу однозначно. Якщо ж ні, то проаналізуйте його сильні і слабкі місця, і вирішить для себе самі.

Достоинства:
    Ціна за розмір 13,3"
    Недостатки:
    Особисто для мене відсутні, але для когось можуть бути, і суттєві.
  • Іван К***

Брав для віддаленої роботи, поставив Openvpn, Word, Excel, термінальний клієнт, підключив Bluetooth мишу та клавіатуру. Також Megogo. За пів дня роботи батарея сіла на 30%. Хтось тут писав, що не тягне відео 1920x1080, я перевірив, нормально тягне і на YouTube і на Megogo. В комплекті зарядка на 36 ватт

Достоинства:
    Екран, батарея
    Недостатки:
    Процесор, пам'ять
    • Виктор Т***

Маю намір такий планшет батькові купити (лежачий 84 роки). Коли не має світла по 10-ть годин вмикати йому якесь відео.
      Скажіть, будьласка: яке звучання? Голосно чути, чи бажано придбати блютус колонку?

• Денис Ф***

Віктор, звук нормальний, але не біше. Якщо проблем зі слухом немає, то можна спокійно користуватися і так. Якщо проблеми є, то мабуть краще докупити якісь невеличкі блютуз колонки, і тоді точно все буде супер для літньої людини.

• Костянтин

Ситуація з планшетом дуже погана.

Забрав планшет у Розетці і він не вмикався - здав його назад.

Замовив такий самий планшет у іншому магазині і коли його забирав, то він теж не вмикався.

Так не має бути.

Достоинства:
    не знаю
    Недостатки:
    не вмикається
  • Гребінчастий к***

всі інші характеристики не мають сенсу, бо

планшет в 2025 році не справляється з 1080р відео, є бісячі затики на кшталт слайдшоу, а 720р на такому екрані вже має відчутні недоліки в якості зображення, в принципі не знаю кому він тоді 13-дюймовий такий цікавий, в моєму випадку не побоюсь цього слова гроші на вітер, бо я його брав для кардіотренажерів. з включеним блутус розряджається як телефон, тільки у стані, коли ним не користуєшся

Достоинства:
    працює
    Недостатки:
    але навіщо?
    • Андрій С***

За цю вартість нема кращого замінника підручників для школярів! По характеристикам чітко зрозуміло, що планшет бюджетний тобто він буде працювати при мінімальних вимогах наприклад - відео до 480р, ігри тільки казуалки і т.д. Тобто для більш комфортної роботи є середняки, а для максимуму продуктивності є флагмани! Я перепробував багацько планшетів, але всі вони надзвичайно фрізять і не продуктивні тож раз так то вибрав з найбільшим екраном:)

• Денис Ф***

Та ну, все він чудово відтворює у фул хд, і ютуб, і мегого, і нічого не фрізить. Батарея також тримає чудово. Якщо фрізить то спробуйте яка ситуація ближче до роутера, і якщо проблеми зникнуть то або купіть роутер потужніше, або тренуйтесь ближче))

• Вадим

Планшет непоганий. От тільки не можу знайти під нього чохол.

Недостатки:
    Поки не виявив.

Доброго дня
      Дякуємо за відгук.
      Гарного користування пристроєм Thomson

• Ігор

Працює, і то є добре. Цілком можливо, що для когось параметри слабенькі, але для інтернету, музики та відео - цілком достатні.

Достоинства:
    13,3 дюйми - суттєвий фактор!
    Недостатки:
    Відсутність чохла у комплекті, не дуже гучні динаміки.

Добрий день
      Дякуємо, що ділитесь своїми відгуками

• Гр К***

для відео недостойні

• Руслан Б***

В якій якості дивитеся відео на ютубі?

• Дмитро Х***
    Продавец: Rozetka

Чудовий гаджет за свою ціну. Так, не без нюансів, батарає розряджається швидко. Но для мене це некритично. В якості навігатора в машину - супер, та як є 4g. В якості гаджета для перегляду фільмів та ютуб - ідеально, екран насичений, яскравий, та чітке зображення завдяки розширенню. Оперативна пам'ять дозволяє тримати пару програм у фоні, й швидко перемикатися, без тромбозів та глюків - це неймовірно зручно. Візуально стильно, корпус металевий. В мене пару років назад був телевізор томсон, задоволений. Ця торгова марка дає вищі характеристики за доступнішою ціною, щось схоже як у ксіаомі, тут ви не переплачуєте за бренд. Але звісно тут думаю не такий міцний корпус, екран, присутня кнопка "ресет", що думаю виробник підготував до незвичайних ситуацій, звук ну так собі, немає чохла у продажі. Але для мене ці всі нюанси дрібниці, у порівняння з перевагами за таку вартість ттх характеристиками.