- Костенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Своих денег стоит. Потратитесь не пожалеете
- Достоинства:
- Не промокает, достаточно жесткий каркас, малый вес, очень прочный, дизайн очень презентабельный. Пользуюсь таким же, уже в течении 3-х лет в очень жестких условиях - в песчаных пустынях, в тропиках и на море - ни единой поломки! Одним словом, Швейцария
- Недостатки:
- Не выявлено
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Справді, сумка виглядає досить маленькою. Місця якраз достатньо для 15-дюймового макбука із чохлом. Переднє відділення, всупереч візуальним оцінкам, дуже просторе. Туди і зарядку можна вмістити, і гаманець. Є міні-відділення для документів різнього розміру (А4 та менших). Шкода, що жодним чином неможливо доступитися до цих відділень, не відкриваючи сумки. Коли на вулиці щось потрібно витягнути, доводиться це робити обережно - з усього видно, що сумка для цього не пристосована. Її потрібно відкривати з горизонтального положення. Дуже зручно працювати з ноутбуком, не витягуючи його. Загалом, сумка має кілька вищеописаних недоліків, проте я дуже задоволений, що вибрав саме її.
- Достоинства:
- Компактна, має зручні відділення на документи та для зарядки, можна працювати, не витягуючи ноутбука.
- Недостатки:
- При відкриванні замок деколи заїдає, наштовхуючись на тканину. Сам замок дуже якісний, тому цей факт трохи дивує. Неможливість розкрити ноутбук, не витягуючи його, на кут більший за 90 градусів. Відсутність додаткового зовнішнього відділення для зберігання, скажімо, паспорта.
- Александр Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В целом сумка очень понравилась, рекомендую к покупке!
- Достоинства:
- Отличный дизайн, четно говоря думал что сумка будет намного больше. Классный материал, сумка действительно очень вместимая и кроме мака туда можно засунуть зарядку, папку с документами и т.д
- Недостатки:
- Немного тугой замок, при закрывании сумки, замок может зажвать шлейки, которые держат верхнюю крышку сумки, немного маркая поверхность думаю что при активном использовании будут оставаться глубокие царапины
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лучшая сумка для макбука, которую удалось найти и пощупать. Выглядит очень круто и не вызывает отвращения, как все остальные дешевые сумки. Качественный материал, удобная и защищает сам девайс от случайных ударов.
- Достоинства:
- Лучшая сумка для макбука