Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Тонирующий шампунь TIN Color Шоколадная глазурь 5/7 250 мл (4820197005468)

Оценка пользователей 3.73/5
  • Оксана Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 60 мл

Брала відтінок Шоколадна глазур. На русявому волоссі, що вигоріло на сонці, виглядає дуже природньо, результатом задоволена. Наносила на попередньо вимите звичайним шампунем волосся. Тримала 10-15 хв. Рукавички використовувала лише перший раз, так як з рук чудово змивається, сантехніку та рушники не фарбує. На довге волосся вистачає до 10 фарбувань. Витримує 2-3 миття голови. За такі гроші можна спробувати. Для дитини непоганий варіант.

Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук!

• Олександрович

я звісно вибачаюсь за своє питання,алє : Навіщо дитині фарбувати волосся?

Доброго дня, Олександр! Не зовсім зрозуміло Ваше питання.

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 60 мл

Легко наноситься. Зафарбовує сивину. Колір тримається декілька тижнів.

Марина, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук!

• Елена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 60 мл

Експериментую змішуючи тон Полуничний сорбет 10/65 та Шоколадна глазурь 5/7 і добавляю до краски блонд коли підфарбовую коріння, результат цікавий, тримається біля місяцю.

Достоинства:
    добре тримається

Олена, вдячні Вам за гарний відгук. Приємного користування!

• Мария К***
    Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Шикарный тонирующий эффект на волосы темно русые. Если волосы Темнее- не стоит покупать. Можно взять на тесные волосы , если есть седина ‍

Достоинства:
    Качество
  • Юрий Т***

Мені подобається вже купували

• Анна П***

Шампунь дуже хороший

Достоинства:
    Чудовий тонуючий шампунь, підходить для тоненького волосся

Анно, вітаю! Дякуємо за відгук. Ми щиро раді, що тонуючий шампунь TIN Color Вам підійшов. Бажаємо подальшого приємного використання та вдалого дня!

• ..
  • Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 60 мл

Ну сиве волосся він не зафарбує, але ефект самообману(типу мені здається стало краще) він виконує.

Достоинства:
    Недорого

Добрий день, Олеже. Дякуємо за Ваш відгук і чесний досвід використання шампуню. Тонуючий шампунь TIN Color поєднує в собі шампунь і пігмент, що тонує, рівномірно забарвлює пасма, відтіняючи основний колір і надаючи йому яскравості, глибини, блиску. Бажаємо вам тільки позитивних вражень від подальшого догляду!

• Юлия Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Я покупала оттенок Шоколадная глазурь. На тёмно-русых неокрашеных волосах почти не заметно. Очень лёгкий тон. Возможно этот продукт не предназначен для волос тёмного цвета.
    Рекомендую пользоваться печатками и в ванную или раковину ставить таз. Красит сантехнику моментально, пришлось отмывать пятна от упавшей в ванну пены шампуня.
    Эффект - волосы блестящие, гладкие, почти не окрашены.

Достоинства:
    Распределяется равномерно, так-как это пена шампуня, приятный запах, хорошо вымытая голова. На моих тёмных от природы волосах эффекта тонирования почти нет. Для светлых, рыжих и светло-русых подойдёт.
    Недостатки:
    Почти ничего не видно. Пена шампуня окрашивает ванну.
  • Олена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 60 мл

Таке собі не дуже хороше. Колір не такий як треба. Але фарбує

Достоинства:
    Норм
    Недостатки:
    Не той колір.

Олено, вітаю! Дякуємо за відгук. Прикро, що засіб не виправдав Ваші очікування. Тонуючий шампунь TIN Color Шоколадна глазур 5/7 поєднує в собі шампунь і пігмент, що тонує, рівномірно забарвлює пасма, відтіняючи основний колір і надаючи йому яскравості, глибини, блиску. Щоб ми могли з'ясувати внаслідок чого Ви не отримали бажаного ефекту просимо зв'язатись за номером телефону, що вказаний на етикетці засобу. Ми щиро надіємось на подальшу комунікацію.

• Юлия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

почитала багато гарних відгуків, повелася. результату від тонування ніякого. ну може на пів тона змінив віддтіночок, але в цілому того не видно зовсім. сиве волосся ніяк не реагує, хоча писали що гарно профарбовує. не сиве волосся теж не прокрасило. зате гарно покрасило рушник.

Достоинства:
    полегшує ваш гаманець, не псує красу вашого сивого волосся
    Недостатки:
    нічого не робить, тоу недоліків немає
  • Светлана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Маю темне волосся,брала щоб підтримати, освіжити колір до чергового фарбування,тримала 30 хвилин,ніякого ефекту.

Світлано, добрий день. Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам прикро, що Ви засмучені результатом. Кінцевий результат залежить від багатьох факторів, які варто врахувати: стан волосся, пігмент, тип волосся, наявність сивини, використання хни при попередніх фарбуваннях. Тонуючий шампунь TIN Color Шоколадна глазур 5/7 поєднує в собі шампунь і пігмент, що тонує, рівномірно забарвлює пасма, відтіняючи основний колір і надаючи йому яскравості, глибини, блиску. Ступінь фарбування для темних відтінків: темно-коричневий – має низьке сприйняття кольору (надає відтінок), коричневий – насичений колір. Сподіваємось, що надалі покупки будуть приносити Вам лише позитивні враження. Бажаємо Вам гарного дня!