- AI аналіз відгуків80 відгуків: позитивний – 70%, нейтральний – 15%, негативний – 15%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Підгузки не для лежачих. Для людей, які більш-менш рухаються підходять.
- Достоинства:
- Виконують свою функцію
Доброго дня Олено! Дякуємо за Ваш відгук!
- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Самі гарні та зручні.
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Найнижча ціна яку я знайшов на поточний момент
- Достоинства:
- Ціна, кількість
- Недостатки:
- Швидко закінчуються
Доброго дня Олег! Дякуємо за Ваш відгук!
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
якісні та зручні
Доброго дня Світлано! Дякуємо за Ваш відгук!
- Ксенія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL
Ви відправили не той розмір, я замовляла XL а ви відправили М
- Тетяна К***
Добрий вечір.Я щойно зіткнулася з тією же ситуацією.Замовляла xl ,а отримала М.Як з Вами вирішила цю проблему? дякую.
- Ксенія Д***
Я побачила під час отримання що розмір не той, але вже гроші заплатила, але хлопці мені дуже класно зробили повернення і гроші через години 2 повернулись мені на карту а товар я не забирала
- Людмила Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Купую вже 3 роки,-мама лежача. Я задоволена, вони мене дуже виручають,м'які, сидять гарно до тіла, нічого не мішає.Рекомендую.
Доброго дня Людмила! Дякуємо за Ваш відгук!
- Ольга У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Товар прийшов швидко,дякую.
Доброго дня Ольго! Дякуємо за Ваш відгук!
- Мирослав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Товар гарної якості, рекомендую
- Достоинства:
Доброго дня Мирослав! Дякуємо за Ваш відгук!
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Все ок. Для людей які ходять. Не для лежачих.
Доброго дня Людмила! Дякуємо за Ваш відгук!
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Нормальні трусики. Мамі сподобались. Нічим не гірші від інших торгових марок.
- Достоинства:
- Ціна і якість
- Недостатки:
Доброго дня Тетяна! Дякуємо за Ваш відгук!
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Брали на пробу для мами, так як паралельно користується іншим більш відомим виробником. Будемо замовляти ще, сподобалась якість і утримання.
Плюс зараз вони ще й в акціях стали попадатися. Бо коли брали то були дорожче.- Достоинства:
- Якість гарна.
- Недостатки:
Доброго дня Андрій! Дякуємо за Ваш відгук!
- Владимир И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: L
Гарні
Доброго дня Володимир! Дякуємо за ваш відгук!
- Жанна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Всё хорошо
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Купляв для батьків, трусики набагато зручніше ніж звичайні підгузники.
- Достоинства:
- Трусики
- Недостатки:
- Хотілось щоб поглинали більше
Доброго дня Олександре! Дякуємо за Ваш відгук!
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Якість не погана
- Недостатки:
Доброго дня Вікторія! Дякуємо за Ваш відгук!
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Гарний, якісний товар за прийнятну ціну
- Достоинства:
- Якість і ціна
Доброго дня Олександре! Дякуємо за Ваш відгук!
- Олена Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Дуже зручні у користуванні для людей похилого віку
Доброго дня Олено! Дякуємо за Ваш відгук!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
На день вдіваю мамі , дуже добре тримають і ій комфортно, шкіра дихає і нема пошкоджень. На ніч для неї не підходить. На день саме те.
- Достоинства:
- Зручні при ходьбі. Резинка не стягує живіт.
- Недостатки:
- На ніч не підходить, але це окремо для мами.
Доброго дня Тетяно! Дякуємо за Ваш відгук!
- Мар'яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Підгузки хороші, якісні. Ціна доступна.
- Достоинства:
- Добре вбирають вологу
- Недостатки:
- Не знаю
Доброго дня Мар'яно! Дякуємо за Ваш відгук!
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Дуже хороші підгузки
Доброго дня Марино! Дякуємо за Ваш відгук!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Товар, качество отличное, доставлено вовремя. Очень довольна товаром и обслуживанием.
- Достоинства:
- Все супер.
- Недостатки:
- Нет.
Доброго дня Ольго! Дякуємо за Ваш відгук!
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Вже не вперший раз замовляю літній людині. Якісні, мають індикатор вологості, але зараз не тримають. Можна і на ніч, але як буде навіть трохи вологе, треба змінити, щоб не було запаху. По якісті лучші, ніж GIGGLES і ІD ESSENTIAL (запах не тримають і не мають індикатора вологості), погані. Доставка на вищому рівні. Дякую Розетці!
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL
Замовляю вже не перший раз. Задоволена повністю.
Доброго дня Людмило! Дякуємо за Ваш відгук!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Практичний, зручний у використанні ,приємний на дотик. Мама задоволена.
- Недостатки:
Доброго дня Тетяно! Дякуємо за Ваш відгук!
- Марина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Легкі, дихаючі.
Доброго дня Марино! Дякуємо за Ваш відгук!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL
Супер ,легкі,зручні.
- Достоинства:
- Зручні
- Недостатки:
- Нуль
Доброго дня Наталія! Дякуємо за Ваш відгук!
- Маргарита М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Все супер. Товар поставили швидко. Ціна напрочут приємна. Сервісом задоволена.
Доброго дня Маргарито! Дякуємо за Ваш відгук!
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Підгузники дуже зручні!! Відповідають розміру і виконують свої функції на всі 100%!
Доброго дня Ольго! Дякуємо за Ваш відгук!
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Хороший
Доброго дня Людмило! Дякуємо за Ваш відгук!
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Дякую, дуже добре
Доброго дня Олено! Дякуємо за Ваш відгук!
- Василий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL
Товар отличный,соответствует заявленным качествам
- Достоинства:
- Небольшой вес,уомфорт
- Недостатки:
Доброго дня Василію! Дякуємо за Ваш відгук!
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Гарна якість. Все добре підходить.
Доброго дня Олександре! Дякуємо за Ваш відгук!
- Галина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Товар якісний. Замовлення прийшло своєчасно
Доброго дня Галино! Дякуємо за Ваш відгук!
- Іван Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Нормально. Свою функцію виконують
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!
- Евгения К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Брала мамі,хороші
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Дякую за швидку доставку
Доброго дня Катерино! Дякуємо за Ваш відгук!