Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Бомбочка для ванн Tink Merry Xmas 200 г (4823109405042)

• Дарія

Ці бомбочки - просто знахідка. Мала в захваті. Це прям вже традиція їх додавати при купанні.

• Валерія

Бомбочка супер, гарний настрій на весь вечір!

• Аліна

Кожного разу як приймаю ванну, кидаю бомбочку, своєрідний антистрес. Завжди маю вдома про запас

• Анна

Класна дитяча бомбочка, купувала дитині, їй сподобалось)

• Вікторія

Прийняття ванни з бомбочкою це як своєрідна аромотерапія! Аромат карамелі тофі одразу наповнює всю кімнату, що розслабляє і окунає в якесь солодке середовище! Розчиняється вона як шипучка. Завдяки оліям у складі вона пом'якшує та зволожує шкіру.

• Олександра

Дуже класна бомбочка. Купували дитині, дуже сподобався запах, після використання не сушить шкіру

• Владислав

Крута бомбочка. Дитині дуже подобається, беру не вперше. Рекомендую, бурлить гарно та має приємний запах.

• Аліна
    Продавец: Rozetka

Люблю бомбочки для ванни, але вирішила перевірити нарешті склад. В даній є барвник CI 15985; " Цей штучний барвник ( зроблений з нафти) був заборонений у Норвегії, оскільки відомо, що він викликає закладеність носа, кропив’янку, алергію, пухлини нирок, пошкодження ДНК, гіперактивність, біль у животі, головні болі, мігрень, блювоту, нудоту, гормональні зміни тощо."
    Я особисто в шоці. Читала цю бомбочку купляють дітям, так от дітям максимально не рекомендую.

Недостатки:
    Небезпечний штучний барвник

Аліно, дякуємо за Ваш відгук та уважність до складу продукту.
      CI 15985 (також відомий як Sunset Yellow) — це дозволений до використання в косметичній промисловості барвник, який регулюється міжнародними та українськими нормами безпеки. Його використовують у суворо визначених концентраціях, з урахуванням стандартів ЄС і України. Продукція Tink виготовляється відповідно до чинних норм і проходить обов’язкову сертифікацію.
      Ми розуміємо вашу стурбованість і поважаємо право кожного покупця обирати максимально комфортний і безпечний для себе продукт. Дякуємо, що поділились думкою — це допомагає нам залишатися відкритими й відповідальними перед нашими клієнтами.