Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Бальзам для придания объему Tink Авокадо-Коллаген 500 мл (4823109406544)

Оценка пользователей 4.43/5
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Чудово виконує свої функції, волосся стало не так швидко забруднюватись, добре розчісуюється та приємне на дотик

Достоинства:
    Гарний запах, добре зволожує та помʼякшує
  • Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Бальзам має приємний аромат і легку консистенцію, яка легко наноситься на волосся. Сподобалося, що бальзам не обтяжує волосся, а навпаки, робить його легким, волосся після використання стало м'яким на дотик. Загалом, я дуже задоволена результатом

Достоинства:
    Доступна ціна, легко наноситься на волосся
    Недостатки:
    Не помітила
  • Наталья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Мій улюблений бальзам. Помітно пом'якшує волосся та робить його шовковистим. Трохи дає об'єму. Волосся розсипчасте після нього. Рекомендую!

Достоинства:
    робить воломмя м'яким та зволоженим
  • Владислав Б***

Дружині сподобався

• Наталья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Це мій улюблений бальзам. Вже третю пляшку купую і ось вирішила нарешті відгук залишити. Перепробувала багато бальзамів для свого волосся. В мене тонке волосся та дуже швидко жирниться. Купувала різні бальзами раніше, але вже на наступний день після миття волосся ставало жирним. В з цим бальзамом - навіть на третій день волосся ще не жирне, але м'якеньке та шовковисте. Хоча б звикання не було ніякого, бо поки змінювати бальзам не планую. Підійшов для мого волосся чудово!

Достоинства:
    пом'якшує волосся, не обтяжує волосся
  • Виктор Б***
    Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Уже второй раз беру этот бальзам для волос. Волосы становятся невероятно красивыми после применения. А тут ещё и цена достаточно низкая, в общем мне такая покупка очень понравилась.

• Анна
    Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Хороший бальзам, эффект виден после первого применения, волосы не так пушатся, проще укладываются в прическу. На зиму вообще незаменимая вещь, рекомендую!

Достоинства:
    цена, эффект
  • Инна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Увлажняет, питает повреждённые волосы.

• Лилия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Бальзам просто для легкого расчесывания волос после мытья, обещанного нет. Если производитель добавит больше коллагена, то бальзам будет классным

Достоинства:
    Приятная цена
    Недостатки:
    Нет обещанного объема

Доброго дня, Лілія. Дякуємо за ваш відгук. Він для нас дуже важливий. Унікальна формула бальзаму подбає про ваше волосся від коренів до самих кінчиків. В результаті регулярного застосування бальзаму волосся набуває сили, об'єму та здорового блиску. Спробуйте більш тривале використання для отримання бажаного ефекту.