- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбала десь три тижні тому скраб Кокос-Ваніль торгової марки Tink, дуже сподобався. Придбала до нього крем- суфле того ж самого бренду, неймовірний , ніжний, легкий, аромат «Баунті» або «Рафаелло ». Швидко вибирається шкірою , одяг не липне після нього до тіла( це головне). Дуже задоволена покупкою
- Достоинства:
- Легкий та ароматний
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені дуже-дуже сподобалося.
Дійсно легкий як суфле.
Приємний легкий аромат.
Тіло гарне зволожує.
Користуюсь після душу увечері, а на утро шкіра дуже м'яка та зволожена.
Обов'язково буду ще брати.- Достоинства:
- Крем гарної якості, приємний аромат.
- Недостатки:
- Тонка баночка, при ударі тріснула.
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спробувала вже весь асортимент скрабів та кремі в з цієї серії, але кокос то краш. Запах , консистенція супер
- Даша Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я у захваті від цього крему - суфле. Дуже легка, ніжна текстура, швидко вбирається, без відчуття липкості на шкірі після. Дуже приємний аромат, шкіра мʼяка, зволожена, гладенька. Дівчата, рекомендую!
- Недостатки:
- Не помітила
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це дійсно насолода для тіла! Шкіра після нанесення добре зволожена та мʼяка. Крем добре поглинається. Немає відчуття липкості. Гарно пахне. Рекомендую.
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якась то насолода ароматом та діїй.
Цей самий улюблений серед п'яти варіантів .
Вони все ДУЖЕ ДОБРІ .Я іх обожнюю.
Но цій -просто Любов.- Достоинства:
- Самій гарний аромат .Кокосовій десерт и ніжність .Класно зволожує и швидко всмоктується.Обожнюю всі варіанти цього крема ( в мене іх п'ять):))
- Недостатки:
- Не бачу .
- ОлесяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
думала буде більшим. ще не пробували
- Анна И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обожнюю кокос і все, що з ним повʼязано, тому цей крем 100% метч)
- Достоинства:
- Приємна текстура і аромат
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволена покупкою. Легкий крем, класно зволожує та швидко поглинається, не залишає на шкірі зайвої жирності. А аромат - це просто насолода.
- Достоинства:
- зволожує, легко вбирається шкірою
- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У баночці він пахне краще,ніж коли наносиш на тіло.Але це всі крем-суфле,якими користувалась.Гарно вбирається,але повного зволоження не дає,особливо якщо у вас суха шкіра.Непоганий,та більше не захочу.
- Достоинства:
- Ціна,консистенція
- Недостатки:
- Все індивідуально.
Інно, дякуємо за відгук!
Раді, що вам сподобались текстура крем-суфле та його аромат у баночці. Щодо аромату після нанесення — ви праві, сприйняття може змінюватися при контакті зі шкірою, і це індивідуальна особливість більшості засобів з ароматичними композиціями. Також вдячні за коментар стосовно зволоження. Крем-суфле має легку текстуру, тому може бути недостатнім для дуже сухої шкіри — у таких випадках радимо додати у догляд більш живильні креми або батери для тіла. Дякуємо, що поділились враженням — ваші відгуки допомагають нам ставати кращими!