Отзывы покупателей о Новогодний подарочный набор Tink Make a Wish Гель для душа 250 мл + Лосьон для тела 250 мл + Бурлящая пудра 200 г (4823109410626)
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Оригинальная упаковка, под праздничное настроение
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний набір
- Достоинства:
- Красива обгортка
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Таке шось
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дешевка
- Віка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крутий
- Інга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудесный подарочный набор
- Надежда Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брали на подарунок.
- Достоинства:
- Гарна упаковка.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний аромат
- Вікторія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично на подарок
Красиво - Владимир И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший набор
- ТаняПродавец: Rozetka
Мені таке подарували, я у захваті. Але води немає, не можу поки що користуватися
- Анна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала на подарунок. Виглядає чудово, чудово пахне, навіть через коробку.
В плані якості не знаю, але якщо не презент, на мою думку чудово. Гарний подарунок на таємного Санту, доречі комусь до уваги)- Достоинства:
- Ціна, презентабельність, комплектація
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую за швидку доставку, гарна святкова упаковка, приємний аромат, купувала на подарунки.
- Достоинства:
- Святкове пакування
- КористувачОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний набір на подарунок. Сподіваюсь, що якість теж буде не погана (хоча і ціна дуже низька)
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний товар.
- Недостатки:
- Ні
- Татьяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий подарунок,купляла для донечки,вона задоволена
- Людмила Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупала на подарок.
- АльбінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила собі цей неймовірний набір. Це ваууууу, не описати словами. Дуже задовго. Лосьйон для тіла, гель для душу і пудра для ванни з дуже приємним ароматом пряного яблучного штруделя. Одразу святковий новорічний настрій.
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний набір,запах класний,упакування святкове і дуже гарне.Раджу купити хто ще не спробував
- Достоинства:
- Недорого і подарункове упакування
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляла на подарунок і була приємно вражена неймовірне пакування та запах)
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуууууже крутезний подарунок. Таке гарне пакування) Дитині дуже подобається купатися з цією пудрою. Дуже сподобався аромат гелю для душу. Лосьон приємно зволожує шкіру. Користуюсь іноді сама)
- OlenaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Побачила цей набір і видразу зрозуміла, що треба брати) Гарний подарунок на Новий рік
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила на подарунок на пробу, відкрила для себе, запах неймовірний, новорічний.
А зараз дивлюсь і вже акція))) можна брати багато поки вони є в наявності на презенти. Ціна-якість супер, за таку ціну коробку конфет тільки купиш хорошу, а тут цілий приємний набір, який підійде будь -кому.- Достоинства:
- Класний подарунок
- Федоренко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар забрала, не відкривала, бо на подарунок. Не сподобалось, що не попередили, зразу після заказу, на нього виставили акцію - 25 відсотків, також доставка коштувала 119. Тому покупка обійшлася в 517 грн.
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це щось дивовижне!!! І упаковка і засоби - просто на вищому рівні! Після ванни з чарівною вируючою пудрою, геля для душу, який чудово піниться, та лосьйона для тіла, які помʼякшують шкіру, роблять її на дотик бархатистою та залишають після себе неймовірний аромат, ви відчуєте себе просто неповторною)) і щасливою
Дівчата, зробіть свій догляд за тілом - розкішним
Дуже рекомендую придбати для себе коханої, або на подарунок своїм близьким - ВалерияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Що я, що дитина в захваті!!! Запах неймовірний, а коробочка та вируюча пудра цікавий інтерактив для дитини. Буду замовляти ще на новорічні подарунки.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бомбезний набір на подарунок, виглядає дуже святково, запах неймовірний, вируюча пудра відкриття)
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний набір. Великий, гарно виглядає. Взяла дитині-підлітку на Миколая, бо знаю, що ближче до дати не буде. Ціна взагалі бомба!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшла
- Марія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це щось неймовірне!!!!! Замовляючи я навіть не думала, що це буде так гарно, а всередині просто космос, гель такого кольору...а аромат...а лосьйон...я в цілковитому захваті, однозначно придбаю ще рідним на подарунок!
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це один з найкращих подарункових наборів) ця вируюча просто любов, запах просто кайф
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ну дууууже гарне упакування! Аромат просто неймовірний, аж піднімає новорічний настрій. В набір входить гель для душу, лосьйон для тіла та вируюча пудра. Для новорічного подарунку саме те що треба, буду брати ще!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не втрималась і замовила вже новорічний набір собі) коробка просто нереальна, її шкода викидати) чудовий варіант на подарунок, буду чекати знижок і замовлю на подарунки родичам
Аромат засобів просто нереальний!! Пахне штруделем- Достоинства:
- Краса і якість