Отзывы покупателей о Детский гель для душа Tink kids Juicy Pear 300 мл (4823109410633)
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобався дочці аромат. А мене порадував безпечний склад за таку ціну
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вибрала цей гель для душу для доньки, оскільки на упаковці зазначено, що він підходить з 3 років. Перед покупкою я уважно передивилась склад і переконалась, що гель має м’які та безпечні компоненти, які не сушать шкіру та не викликають подразнень. Гель має чудовий аромат дюшесу — він ну дуже приємний і смачний. Піна виходить м’яка, густа, добре очищує шкіру. Донька задоволена і з радістю користується цим гелем. Дизайн теж класний — смішний монстр, який робить процес купання веселішим. Ми хочемо спробувати й інші засоби цього бренду для дітей. Рекомендую для щоденного використання.
- Достоинства:
- для дітей від 3 років, безпечний склад, класний дизайн, приємний аромат, густа піна
- Недостатки:
- Пастушенко Э***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала наборчиком дитині - пінка і гель )
По запаху дуже нагадує дюшес - АлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах дуже крутий, дитині подобається, після використання шкіра мʼяка та пахуча, що і самій захотілось використовувати цей гель
- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классно пениться, легко смывается, а аромат - дюшески - это как кря-кря из детства, только груша, долго искала чем заменить Веледу (пользуемся с рождения), и нашла :)
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший гель, очень приятно пахнет и состав безопасный.