Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Шампунь-бальзам 2 в 1 Tink kids Gummy Bears 300 мл (4823109410879)

• Ольга Ф***

Шампунь має специфічний запах, як для дитячого, але волосся після миття дуже м'яке і не плутається. Рекомендую.

• Олена

Люблю цей бренд за дійсно якісні засоби. Окремо це їх упаковка та аромати Купую донці але і сама де-коли користуюся. Цей шампунь топчик. Донька роки не хоче його міняти ні на що інше. Волосся після нього як після маски в салоні. Мʼяке і шовковисте. Аромат взагалі бімба, хочеться зʼїсти ).

Достоинства:
    Аромат
  • Александра

Хороший шампунь з приємним ароматом, після використання волосся мʼяке. Сподобався гарний склад

• Юлія К***
    Продавец: Rozetka

Запах жахливий(
    Можливо тільки для тих, хто любить запах лісових ягід . Але тут він дуже хімічний і після миття волосся пахне мʼяко кажучи не дуже

Юліє, дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
      Нам дуже шкода, що аромат засобу не виправдав ваших очікувань. Сприйняття запахів справді індивідуальне, і ягідні аромати інколи можуть здаватися надто насиченими.

Водночас багато діток полюбляють саме такі солодкі запахи, а шампунь створений з урахуванням дитячих вподобань.
      Дякуємо за ваш відгук — він допомагає нам ставати кращими!