Отзывы покупателей о Детское средство для купания 3 в 1 Tink kids Bubble Gum 500 мл (4823109410886)
- ЮліанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитячий засіб для купання 3в1 виявився зручним рішенням для догляду за малюком. Сподобалося, що він одночасно виконує функції гелю для душу, шампуню та піни для ванни. Засіб м'яко очищає шкіру й волосся, не пересушує і має приємний, ненав'язливий аромат. Консистенція зручна для використання, добре піниться. Особливо радує, що він підходить навіть для чутливої шкіри. З недоліків — багато витрачається за одне купання, так як донька використовує і в грі і для миття
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитині сподобалось, підкупив запах він не приторний і прикольно пахне жуйкой, купалися залюбки
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбала разом з піною для ванни для дитини на Миколая. Дуже сподобався запах, пакування і об'єм. А ще за такою приємною ціною. Рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшла
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила новинку від Tink kids. Перше на що звернула увагу - то це на гарний склад. Запах просто неймовірний, дитині дуже подобається, також дуже гарна та яскрава етикетка. Дитина задоволена і це саме головне