Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Бомбочка-гейзер для ванн Tink Passion Fruit 200 г (4823109402072)

• Тверитена И***

Хорошая бомбочка, растворяется долго около 10 минут

Достоинства:
    Хорошо бурлит и растворяется долго
  • Ліля

Дуже сподобався аромат бомбочки
    Помʼякшує шкіру. Прикольно на подарунок брати, якщо наприклад збирати бокс зі всякими приємними штучками

• Ірина К***

Дуже хороша і якісна бомбочка з гарним запахом. Ціна на неї виправдана вагою у 200 г, можна розділити на 2 рази, наприклад.

Достоинства:
    Якість, запах, розмір
  • Яна

Дуже класна бомбочка. Купую не вперше, дуже подобається.

Достоинства:
    Аромат, склад, дуже приємна шкіра на дотик після використання
  • Анна М***
    Продавец: Rozetka

Класна бомбочка, має приємний запах і робить дуже багато піни при розставанні у ванні, має багато різних ефірних олій та дуже корисний для шкіри. Після миття з такою бомбочкою тіло дуже мягке, гладенька та надзвичайно смачно пахне. Кілька раз у місяць можна себе розслабити і побалувати.

• Анастасия
    Продавец: Rozetka

Классная бомбочка. Всегда покупаю бомбочки, балую себя) эти очень нравятся. Ароматные, запах шикарный просто. Классно бурлят и шипят. И состав здесь хороший, даже есть натуральное масло миндаля, кожу реально увлажняет, не пересушивает. Кожа после таких процедур очень шелковистая, увлажненная, как у младенца. Рекомендую попробовать!

Достоинства:
    Многооо
  • Анна Б***
    Продавец: Rozetka

Цей товар мені дуже сподобався коли розчинилися бомбочка вона нереально мала гарний запах, і після неї шкіра була як у немовляти

Достоинства:
    Запах, ефект