Отзывы покупателей о Крем для лица Tink Матирующий для жирной кожи 50 мл (4823109407213)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Катерина Г***

Крем ні про що.

Достоинства:
    Не знайшла
    Недостатки:
    Жирнить шкіру
  • Маряна Т***

Користуюсь цим брендом давно. Перепробувала усю доглядову лінійку. Але ця сподобалась найбільше. Дуже класна серія. Реально працює. Дякую виробнику за якісний товар та РОЗЕТКА за завжди швидку доставку

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Марія Е***

Одразу засох не встигла нанести на обличчя.

Маріє, ваш відгук задублювався, відповіли на сторінці продукту.

• Антон

Упакування виглядає так, наче його вже не один раз відкривали (захисна наклейка, яка закриває низ коробки, була відклеєна і зі значними слідами використання).

• Діана З***

Вже не перший раз замовляю косметику цього бренду. Тут теж не підвели. Для мого жирного типу шкіри підійшов супер. Матує, прибирає бісячий блиск з обличчя, зволожує. І головне - не дає ефекту тяжкості на обличчі , як іноді буває від кремів. Іноді навіть наношу під косметику тонким слоєм, потім пудра ідеально лягає

Достоинства:
    Якісний крем, підійде для комбінованої та жирної шкіри, зручна компактна баночка
  • Ілона Ж***

Дуже сподобався крем, гарно матує і чудово на нього лягає косметика.
    Дякую за гарний продукт.

Достоинства:
    Дуже гарно матує шкіру, гарний запах
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Тетяна К***

Крем чудовий

Достоинства:
    Гарно вбираєця,вбирає різні висипи на шкірі
  • Константин И***

Не був знайомий із цим брендом взяли з дівчиною на пробу, тому що у нас жирний тип шкіри. Дуже сподобалася консистенція та легкість на шкірі обличчя. Дякуємо виробнику за якісний продукт.

Достоинства:
    Легка консистенція
  • Оля У***

Вже знайома з цим брендом, беру у них сироватки для обличчя кремові. Тому коли побачила креми для обличчя одразу замовила собі) Для моєї комбі шкіри ідеальний! Консистенція легка та дуже приємна, швидко вибирається і не відчувається на обличчі від слова зовсім. Навпаки - шкіра стає мʼякою як в дитини. Добре зволожує і в міру матує та не залишає жирного блиску (для прикладу раніше у мене був матуючий крем від Babe, який залишав жирність на обличчі). Буду із задоволенням користуватися)) Додаю фото, кому цікава яка консистенція

Достоинства:
    Приємна консистенція, матуючий ефект, достатньо зволоження, ціна
    Недостатки:
    Не виявила
  • Анастасія Н***

Цей крем просто знахідка для моєї жирної шкіри. Добре зволожує та матує. Швидко поглинається та не відчувається на обличчі. Тепер цей крем в топі серед моєї доглядової косметики

• Валерія П***
    Продавец: Rozetka

Крем супер, дуже легка приємна консистенція, не жирний , гарно вбирається, не липне. З ранку у мене шкіра матова, вирівнявся колір, немаж висипань. Використовую також під макіяж

Достоинства:
    Моя шкіра після цього крему)
    • Валерія П***

Користуюсь цим кремом вже другий місяць, мені дуже подобаються мої відчуття та шкіра після цього крему